*Точкова диета - 4*

• 27 540
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
pale4kaв никакъв слу4ай не минава6 40т. пастета между 3и6т. за 100гр.
darenaпи6и какви резултати постигна за 12 дни така 6те ни стимулир4а6 и нас Hug
Ина4е за сега съм режимна(за сега Rolling Eyes)

# 211
  • София-Младост
Присъединявам се към отбора на точките и аз.
Като за първи ден се справих добре, сега приключвам деня с чаша бяло вино и луканка  Wink
Само едно прегрешение имам...не мога да пия кафето без захар Cry
Оразмерих се сутринта на гладно, дано има ефект...надявам се скоро, че пролетта дойде, а скоро и лятото ще почука.

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 09:02 от Ала-Бала

# 212
Ала-бала- добре дошла!  Hug И аз не мога кафето без захар и го пия със захарин.

Обаче петък и събота не ме бройте. Петък издържах до вечерта и след вечеря изядох едно парче торта, а вчера ядох каквото ми падне- всъшност не. И вчера съм прекалила със един голям шоколад само. Та ако махнеш шоколада и тортата точките ми се в ред, но не можах да устоя на сладкото. Аз съм по начало с ниска кръвна захар, обичам много сладките неща. И какво да се прави.... Дано  предположенията  на GIGITEN за въглехидратния ден да са верни .  newsm78     Борбата продължава от днес пак .

Станиславчето - оная вечер не съм видяла поста ти- поздравления   bouquet . Много е приятно това усещане.

pale4ka и аз се чувствах като теб преди да хапна тортата и шоколада /и вярвам, че  само след 1-2- дни пак ще съм така/  какво чувствах- сякаш ми са широки дънките, полата ми едната увисна, ама не съм сигурна, чувствах се по-лека, но килограмите не мърдаха. И така спирам да се тегля и продължавам с нови сили.   Grinning

Кураж точици!  Hug

# 213
  • София
Добро утро милички точки  Coffee Явно вчера ни е бил ден за прегрешения. Аз пък бях на купон и излапах 2 шоколадови бонбона. Малееееееееее колко бяха вкусни smile3556. Това пусто сладко колко го обичам  Embarassed Обаче от днес пак много сериозно. Сега заминаваме на гости за 3 дни и там никакво отпускане и дано като се върна и кантара да му е мръднала стрелката към по-малкото кг, че иначе ще взема да се обезверя.
darena и аз много го мислих това сладко, но реших все пак че човек не може да се откаже напълно да не хапва нищо, когато отслабнем да не стане обратен ефект от няколко парчета торта обратно пак на диета. Та затова си мисля, че наистина GIGITEN е права за въглехидратния ден, поне да има един такъв на 2 седмици, ако не всяка newsm12
Желая ви на всички приятен и слънчев неделен ден   love001

# 214
Ала-Бала   welcome

и аз сно6ти прегреших с половин шоколад  Embarassed 
darena  да усе6тането наистина е много приятно  newsm44  за6тото си мислех ,че никога няма да  отслабна  ooooh!  ама .....  Crazy  даже като си я купих тая пола неможех да я закопчая до горе ,ама все пак си я взех за стимул  Laughing  и има ефект  Whistling 

# 215
Станиславчето , и аз се отчайвам понякога. Защото мечтаните 70 кг , а да не говорим- 67  не мога да достигна от  6-7 години  и това е. Отслабна 2-3 кг, върна пак нагоре. Но ще продължавам да опитвам. Четох за една житна диета за пречистване на Дънов. Смятам да я опитам и пак да се върна тук. Преди две години отслабнах, като съчетават тази диета с лунна.Отслабнах 5 кг.

Така- за вчера съм наред - никакви шоколади и торти- влязох в ритъма пак. Ами аз съм май на 18 т , хайде да са 20 - и всичко пак е от домати, краставици и маруля. Другите неща са ми 0 т.

До довечера или утре.

Приятна и успешна седмица точици!   bouquet

# 216
Здравейте момичета  Hug , аз последните три дни хапвах повечко от нужното, но си имах и голям празник и се поотпуснах.Сега мисля да съм стриктна и започвам седмицата с усмивка и добро настроение! Хубав ден, милички !

# 217
Здравейте точки Hug И аз през почивните дни имах малки прегрешения Embarassed, но от днес съм си
стриктна.
stanislav4eto smile3501

# 218
  borislava 82    bouquet 
за сега съм на кафенце със сметана и 2 домата  Whistling 
дове4ера 6те мисля какво 6те ве4ерям  Hug 

# 219
borislava 82    bouquet 
за сега съм на кафенце със сметана и 2 домата  Whistling 
дове4ера 6те мисля какво 6те ве4ерям  Hug 
Как издържаш само на 2 домата? Не че и аз ям много де ама не мога като теб  Weary

# 220
като се отплесна с малката и забравям да ям ...  Laughing  или като си намеря не6то да се занимавам  Peace и така ...  Hug

ама много рядко минавам само с 2 домата  Peace  яж яйца(варени) , че като ги хапваш без ни6то много са сухи и ти заси6тат - поне аз правя така като съм много гладна  Peace  ако неможеш - ни6то не ти пречи да си хапнеш и нещо друго  Whistling 

# 221
Аз днес - 2кафета, обяд-пилешко, сега направих яйца със сирене и салата от марули и репички .Мисля и чаша бира да пийна.Обаче ми дойде МЦ и се чувствам 100кг.  Rolling Eyes
Лека вечер сладурки  Hug

# 222
Вчера имах много работа и съм на 16 точки.  newsm44

Борбата продължава.  #2gunfire

# 223
Здравейте! От днес съм отново с вас!  Hug

Успешно точкуване на всички!   bouquet

# 224
Привет Лилянчо  Hug !
Аз засега съм на едно кафенце и варя телешко.Успешно точкуване и от мен   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт