МАЙчета 2005 (106)

• 18 721
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Честита Баба Марта, милички  Hug !
Бъдете бели и червени, румени, засмени!И най- вече здравички!

# 106
Gita, радвам се е си тук  Hug Пиши зетко как е? Heart Eyes
Момичета върнах се да прочета, ама моичките се дерат. искат внимание,,,Теа вика да спра компютъра, а Лора реве в краката ми ooooh!...ще вляза по- късно  newsm78
Иначе сме добре!Теа все още на Антибиотик, но е добре...
Гушки за децата и много мартенички и любов днес! Hug

# 107
Честита Баба Марта!
Дано ни донесе много здраве!

# 108
# 109
  • Варна

Честита Баба Марта на всички.
Да сте бели и червени  като мартенички и всички болести да ви отминават.
Бързо оздравяване на всички болни.   Hug
Аз продължавам да не съм добре и да поддържам температура. Много е неприятно. Да се чуди човек малките с такава Т като моята как щуреят.
Другаха "хубава" новина при нас е че в групата на Ивчо в яслата има варицела. Моите и двамата не са я карали, така че сега очаквам включване. Sick

# 110
Честита баба Марта!Много здраве и късмет!
Ники малко кашля,пак алергия-водих я при Куфарджиева,всичко иначе е ок.Но доста кашля-ларингсова кашлица.Сега е при баба си!
Сиска кой се жени?

# 111
Здравейте, майчета!
Честита Баба Марта!Пожелавам на всички ви румени бузки и много здраве!

Тарталетке, пожелавам ви от все сърце бързо оздравяване и дано скоро да се приберете у дома! Praynig
Дидке, колата е много хубава!Със здраве да си я ползваш! Hug

Аз си ви чета най-редовно, но след отпуската ми се беше натрупала много работа и не ми оставаше време за писане.

# 112
Честита Баба Марта!Да сте здрави и засмени през цялата година!    bouquet
Валя,дори няма да разбера какво е,трето дете нямам намерение да имам в близките сто години,по натам ще помисля!Абе дано да няма нищо,най-вероятно пролетната умора се обажда при мен.Виж,на Биренка и стискам палци за едни две тлъсти червени чертички!Ха дано! Praynig

# 113
Честита Баба Марта! Здраве и късмет!

# 114
  • Mediterraneo
Честита баба Марто от нас. Денс излязохме за 2-3 часа. Понеже живеем наблизо, а в почивни дни няма много лекари и сестри из отделението, реших, че можем да се разсеем малко.
Няма да ви казвам как е детето, за да не се прецакат пак нещата  Laughing

# 115
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ МНОГО, МНОГО, МНОГО ЗДРАВИ!

Тарталета,  Hug

Ренка, сигурна съм, че скоро ще видиш 2 хубави червени чертички! Дерзайте яко Wink Hug

kamij, ще се женят децата на 2 важни клечки в града. Много скъпарска и голяма сватба ще бъде. Стягам се за довечера Crazy

Да ви покажа какъв мъж-мечта расте у дома Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219347&photo=70 Сутринта излязох на външната тераса да простирам и като влязох заварвам Дени да мете. А той решил да си хапне царевица (обожава я), взел си я от хладилника, но я разсипал на земята - веднага отишъл да вземе метлата и фаража и започнало  да си чисти детето Laughing

Ето снимчици и от нашата първа, жадна за пролет разходка, на която отчаяно и липсваше зеления цвят http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223670

# 116
Сиска много хубава разходка сте направили, а Дени е голям домакин!
Ники кашля още ,но по малко.Направо незнам ,с тази тъпа алергия.
Иначе е голяма сладурка,цялата е в мартенички.

# 117
Ха,дубрутру! Heart Eyes
В Търново духа един вятър,ще те отвее!Аз съм станала в седем часа  с Радо,баткото е на бабин дом(много обича,кара колело на воля Laughing),мъжът спи,баничките се пекат във фурната ,абе....живот Mr. Green
Катка,весел уйкенд на вас желая! PeaceНо за съжаление ще се разминем и няма да мога да дойда да се видим.Трябва да съм с двете деца(баткото си идва на обед),а Данчо е много енергичен,а Радо супер киселак заради зъбоникнене и въобще,картинка Sick Sick
Сиска,Дени е сладур!И умник,как се грижи за твоето спокойствие! Party

малкото много напира и ставам

# 118
Добрютру!

Нещо не ми се пише, ама наминавам да ви видя как сте.

Хубав ден, дано и днес става за разходка и не завали.... че и прозорци планирам да мия  Laughing .

# 119
Добро утро и от мене!
Ние станахме към 8:30.  food010 kaffeetrmker_2
Аз сега се захващам newsm75 newsm79 hang wash и после сме на погача.
Лек ден  Nature Sunny family
Тиа не е ли малко рано за пролетно почистване. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт