МАЙчета 2005 (106)

• 18 715
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Ле ле никаква активност Shocked
Ние бяхме на погача,навън ,на кафе и сега сме си в къщи.

# 121
Здравейте милички  Hug
Аз само минавам да почерпя, че се бракувахме  hahaha с мъжо преди точно 3 години /гражданския брак де Wink/ иначе аз почитам 04.03. щото тогава беше църковния  Peace, ама сега съм и самотна, така че ще празнуваме в края на другата седмица, когато си идва татито Heart Eyes
Но ето нещичко за наше здраве:

# 122
Ей Иви да сте щастливи дълги години заедно. Облизах се тамън преди вечеря  Laughing .

Камий ами хвана ме лудото... грее слънце сутрин в трапезарията и като огрее тия прозорци и бяс ме хваща. Нищо - утре ще ми е приятно както ги лъснах.

Весела вечер.

# 123
Иви,да се обичате и уважавате още дълги години!Наздраве!  bouquet Heart Eyes

# 124
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Пожелавам на вас и дечицата да сте много здрави и засмяни през цялата година  Hug

Иви, честита годишнина   bouquet

Тарталета, чакаме хубавите новини

# 125
  • София
Здравейте момичета,

със закъснение - Честита Баба Марта!

Ние вчера бяхме на цели два детски РД  #Crazy единият от 12.30, другият от 18. Ема горката нещо се стегна и чак към средата на второто празненство успя да се отпусне и да си играе с другите дечица. Днес отидоха с татито до Пловдив, аз тук уж чистя и поработвам, ама май повече си почивам. Май ме е налегнала пролетна умора, спи ми се и не ми се прави нищо.

Димана, пиши как е Силия!

Иви, честита годишнина!

Дианка, кви са тия постинги от теб....много нетипично кратки  Laughing

Хора, вие как мислите да празнувате РД тази година? Аз се замислям, че може и да не е задължително в детски парти клуб  newsm78
Вчера, вечерният РД, на синчето на кумовете ни, беше в Доброто в Лозенец, в който има прекрасен детски кът. Събраха се доста деца и много се веселиха.
Освен формата при нас винаги ще си стои проблема София-Пловдив, Емин РД, мой РД....Трябва да измисля някакво решение!

# 126
Здравейте милички  Hug
Благодаря за пожеланията!  bouquet
Честит Национален Празник!
bg bg bg

# 127
Честит празник мили мами и дечица! bg

Гуш,и аз умувам за РД-то.Може би и ние ще го празнуваме в заведение с големи и техните дечица,а и в детската градина задължително.
Аз оплаках ли ви се ,че вдигат таксата на занималнята-става 170 лв без храна,и непрестанно вземат нови деца,а помещенията в които играят нямат капацитет.Ще ходя тези дни да проучвам една детска градина,близо до нас и ако ми допадне материалната база,ще го записвам за септември.Малко ми е притеснено,че Данчо е свикнал с децата,но.....
Хайде ,хубав да ви е деня,ние след малко тръгваме за Търново,че сега сме на вилата в Еленския Балкан!

# 128
 bgЧестит национален празник! bg

За РД-то - в Пинокио, където бяхме миналата година ми допада определено, защото ако не е валежно навън са и масите за родителите и децата. Гледах и още един клуб с хубаво навън, но ми изчезна от главата името и къде е.

Гуш това Доброто е ресторант с детски кът ли?

Уф... ние утре сутрин ще ходим да дадем секрет от нослето, да посеем за жувотни, защото за поредна събота и неделя имаме фибрилна Т (чат, пат над 37,5) и само хрема. Честно казано май се надявам на положителна проба, че ако не е от това ще да има друга причина... а дребния е в настроение, енергичен, храни се.... все едно нищо му няма.

Хубав ден!

# 129
Честит 3-ти март!!!

Иви, честито бракуване!!!Много да се обичкате!!!
Дидке, и пре нас в частвата градина положението е същото-много деца на малка площ-и непрекъснато приемат....това е една от причините да си гледам Иса....дано другата градинка ти допадне....
Гуш, ние досега рожденните дни на Иса винаги сме ги празнували вечер в ресторант с големи и техните дечица....така, че и този път ще е така....
Сиска, която се омъжи за Дени няма да сбърка Wink

А сега малко да ви занивам с моите вълнения....в събота ходихме с Иса да си гледаме капарираното коте колко е пораснало-днес става на 1 мес....ето една снимчица http://valia777.multiply.com/photos/album/14/Mart_2008#5 , а ето още снимчици, който иска да разгледа още снимчици ето http://valia777.multiply.com/photos/album/14/Mart_2008

Я да ви попитам децата ви носят ли слънчеви очила и какви? Иса откакто се е постоплило не излиза без очилата....вечра ги забрави докато я обувах и се сети като излязохме от входа и ревна-наложи се да се върнем да ги вземем....сега се замислям за 8 март да и купя едни ReyBan с камъчета по тях -поне знам, че са 100% с УВ защита, ама много пари бе ooooh!....а тези чиковските нещо им нямам доверие....сегашните са и едни от щатите, но се съмнявам дали имат ув защита и не са тип пазарски, коитж освен да увредят зрението друго не правят....

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 09:02 от valia77

# 130
Те такъв аксесоар не ползваме Вале. Но действително трябва да си сигурна че имат подходящите параметри.

# 131
Здравейте!
Честит 3ти март!

Много гадно това, дето ме тръшна, снощи направо не знаех къде се намирам, слезе към дробовете, инхалирах се с Вентолина си сигурно 5 пъти. Упорито отлагам АБ засега, де...

Иначе вчера и ние се разходихме - до селото на свеки, беше приятно, но ветровито.

Валя, Теа е с Полароид от миналата година, до вчера беше на ластик, а вчера го махнахме. Ние сме фенове на тази марка, цялото семейство сме с такива и сме доволни. Защитата е 100%, а и детските са измислени като за детски - удобни са, дръжките са някак си пластични и се огъват във всички посоки, а и - също важно - пластамасата не запотява на нослето. Мисля, че няма да сбъркаш с такива. А такива с камъчета аз не бих купила, все пак децата ни са още деца, да взема да го изчопли и глътне, по-добре не Peace

# 132
Честит 3ти март! bg
Иви Flowers Bouquet Kissing Heart честита годишнина,много любов!
Вале, и аз искам да купя на Ники съшите рейбани-ама верно са доста скъпи,но все пак това са очи.А как и стоят.Мацка е със тях.
А котето е направо супер сладко.Иса и кака и са много хубави,ама какви са тези 2 лаптопа,на Иса за игра ли е?
Мартеа дано се оправиш без АБ.
Чрдто на Ники ще го празнуваме в клуба при нашия блок, тя много го харесва,има масички от вън,люлки,пясъчник.Не съм привърженик на заведения,защото за мене децата трябва да се забавляват.

# 133
  • Bristol
Вале, много е сладко котето! И ние се чудим да си вземем животинче в къщи, но хем ни се иска, хем не ни стиска  Rolling Eyes
За очила, Ели не държи да носи. Има едни розови, с които се конти понякога, на тях уж пишеше, че имат УВ защита  Thinking

Рождения ден до сега не сме го празнували в клуб. Тази година мислех да поканя през деня нейни набори в къщи, заедно с майките им, традицията тук е на колкото годинки става детето, толкова приятелчета да се поканят. Но РДто се пада в неделя, а в понеделник е на градина, вторник е Гергьов ден. Сряда вече много време ще е минало. Та и тази година няма да правя нищо съществено. Догодина, живот и здраве, тъкмо ще има и повече приятелчета в градината, ще организирам домашно парти. А като тръгне на училище след 4г. вече започват клубните партита с много деца и без родители  Crazy

# 134
  • София
Ние ЧРД на Любака празнувахме във Феите. Ресторант с детски кът- пързалка, пясъчник, играчки, на зелена полянка. За нас бях наела къщичка точно до детският кът. Вътре има голяма маса с пейки, ТВ с кабелна, уредба, вентилатор, парно и т.н. екстри. Сервитьорката се вика със звънец, който е монтиран вътре. Не те безпокоят без да си ги повикал.  Може и да си спомняте, пусках снимки. Миналата не сме празнували "по-така" защото бяхме в болница, аз бременна...и го отложихме за тази година. А за тази не съм решила още.

Общи условия

Активация на акаунт