честит празник и от мен
Вале и котето и Исето и каката, мноооого сладки

мартеа да оздравяш и без да се налага АБ.
Малко телеграфно но другия път ще се отчета повече

Ние днес се завърнахме от пътешествие до Смолян и Широка лъка. Бяхме планували да идем за кукерския празник в Широка лъка. Заминахме в събота по обяд. Но понеже там беше пренаселено, спахме в Смолян. Бяхме една голяма компания, повечето музиканти, завършили музикалното училище в Широка лъка. Можете да си представите за какъв мохабет ставаше въпрос - гайди, китари, дайрета, песни, танци...върха!!! Хотелът и ресторанта към него бяха резервирани за нас. Наско първоначално се скри под масата, като писнаха гайдите, но после така се радваше, пляскаше и викаше "искаме още, искаме още!" 
На всички им хареса. Времето през май обикновено е хубаво и предпочитаме да сме навън. За тази година не сме решили още, но дори и да не сме у нас, ще гледам да сме на открито.
И момичетата ти са много красиви! За очилата - Наско не слага нищо на главата си, нито на лицето. С много зор го убедих, че зимата е нужно да има шал и шапка. Но той предпочита да си ползва качулките на якенцата. Теленце!
Не звучи добре това "слезе към дробовете"...дано ти се размине
Трябва да съберем компаниите. Пък и ти ако си фенка на хорАта (аз на стари години се зарибих), обезателно трябва да друснем едно граовско (любимото ми)
И теа покрай мен е игроорка, тя пък е на еленино, само върви след мен и вика: "пусни Елено моме" и даже е научила текста

.

....хайде леко дооздравяване на малката....май лош пророк се оказах като изказах мнение за Аугментин-а....но и при мен е факт, че колкото пъти съм го дала на децата си, толкова пъти са се усложнявали нещата, а разтройството не го броя ...