МАЙчета 2005 (106)

• 18 716
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Иви честито  и от мен на патерици, много да се обичкате с мъжлето Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

честит празник и от мен

Вале и котето и Исето и каката, мноооого сладки Heart Eyes

мартеа да оздравяш и без да се налага АБ.

Малко телеграфно но другия път ще се отчета повече Wink

# 136
  • Варна
Честит празник на всички!
Иви, честито и от мен. Много да се обичате. Hug
Мартеа, дано да не стигнеш до антибиотик, макар че аз се пробвах с разни помощни илачи и не ми минава. Ако и утре продължавам да се влача като парцал ще отида да ми предпише антибиотик личната.
Вале, много са ти красиви госпожиците. И котето е много сладко. Дано да нямате проблеми с него.
РД все още ми изглежда доста далеч и не съм мислила по въпроса. newsm78
Да ви кажа, каква случка имахме днес. Извадихме двамата уж да се возят Иво с колата с педалите, каката с колелото. Иво обаче не иска да се вози и прекара повече време заровен в пясъка. Накрая на мъжа ми му писна да го подканя и тръгна да прибира колата. Разбрахме се да приберем и двете играчки и да се помотаем до близкия супер. Аз пазя колата отвън, мъжа ми прибира колелото, Иво и Детелина досаждат на съседката, която има магазинче в нишата за колела на съседния вход. Уж ги гледам Embarassed, но за миг невнимание и виждам че Иво го няма. Питам сестра му къде, и тя "ами тръгна след баткото". Хукнах аз подире му и го стигнах доста далеч от нас. Решил, че мъжа дето е пазарувал на магазина е баща му. Човека беше облечен с подобно светло яке и хукнал подире му. И не иска да се връща, иска при тати. Едвам се кандърдисахме. Съответно си отнесох и конско от мъжа ми. В случая си заслужавах де. Embarassed Embarassed Embarassed

# 137
Така...да докладвам....аз и Иса вече си купихме подаръците за 8 март - слънчеви очила...скъпи, не скъпи взех и ги-все пак очите си ще пазят...ето тези са нейните само, че розови http://www.sunglassesuk.com/p2/ray_ban_junior_sunglasses/ray-ban … or-rj-9512-sb.asp , а моите са на Vogue ......остана подаръка на Симона, но утре ще обикаляме с нея по оптиките, че е много претенциозна-все по каталог си харесва нещата....

Казвайте сега какви подаръци вие сте си избрали за идващия женски празник?

Камиж, ти същите ли очила имаше в предвид? Лап-топа на Иса е с около 200 игри, но са за по-големи дечица, т.к. са граматически, логически,  математически и т.н....има и морски шах....нямахме избор просто-като купихме на Сиона и трябваше и на нея да има.....засега  и е интересно да го пуща и да го спира и мелодийките да си сменя....според мен най-подходящ е за деца в предучилищна възраст, но дотогава едва ли ще оцелее.....но като види, че кака и си взима лаптопа и тя да не остане по-назад взима нейния и сяда до нея...

# 138
  • София
Хилоу мами,

Мерка и Деси, дано се пооправите бързо!

Вале, много е сладко котето. Дано осъзнаваш обаче с тоз красив ДЪЛЪГ косъм колко работа си отваряш.  Mr. Green
Хубаво е наистина, че Иса ще си има коте, обаче цялата къща ще стане в косми. Имала съм котки, две близначки сиамки, които дори не бяха с толкова дълъг косъм, и всичко беше в косми.
Очилата са много сладки, пък и щом Иса държи да ги носи. Аз не мисля, че ще успея да кандардисам Ема да носи очила, а би било хубаво.
Много са ти сладки щерките, а Иса има същия цвят на косата като моя естествен, само че на мен хич не ми стои добре, та затова се изрусявам допълнително. 

Аз днес уж щях да чистя, излязох сутринта да ям кифла с извара и да пия чай в сладкарничката до нас и тааака и аз не знам как ме понесоха към магазините. Пообиколихме, поогледахме, и аз взех, че купих блат за торта, най-накрая да взема да направя една торта, че не съм правила от сумати време. И съм забравила, загубила съм очната си мярка  Laughing
Та попрекалих със сиропирането на най-горния пласт блат, а отгоре слагам доста неща - смляни лешници и смляни меденки, върху тях течен шоколад и най-отгоре млечно-яйчен крем, който май пак защото съм позагубила тренинг, стана малко по-рядък. И уж вече свърших най-горния етаж, и тая ми ти торта като взе да се спуска настрани, като заизлива извън чинията. Аз сложих една ръка, ама като съм сама и няма кой да ми помага, пуснах я и нашта пак отпътува ... докато я спрях с една огромна купа за салата отгоре.  Embarassed
Иначе стана супер вкусна (изядох сместа останала извън купата за салата  Laughing).

Сега чакам Ема и татито да се приберат от Пловдив, дано до довечера да се постегне "тортата"  Laughing

Дианка, имаш предвид Двете феи, нали?

# 139
Здравейте!   Hug  Ние днес се завърнахме от пътешествие до Смолян и Широка лъка. Бяхме планували да идем за кукерския празник в Широка лъка. Заминахме в събота по обяд. Но понеже там беше пренаселено, спахме в Смолян. Бяхме една голяма компания, повечето музиканти, завършили музикалното училище в Широка лъка. Можете да си представите за какъв мохабет ставаше въпрос - гайди, китари, дайрета, песни, танци...върха!!! Хотелът и ресторанта към него бяха резервирани за нас. Наско първоначално се скри под масата, като писнаха гайдите, но после така се радваше, пляскаше и викаше "искаме още, искаме още!"  Laughing  И кукерите, понеже бяха много шумни, го стреснаха. Но се съгласи да му купим маска на Спайдърмен и да плаши баба и дядо като се приберем.

Иви, честита годишнина! Много любов и семейно щастие ви пожелавам!  Hug

За РД - до сега сме го празнували все вкъщи, миналата година - на двора. Беше много хубаво, децата си бесняха на воля, чистенето после беше лесно  Wink На всички им хареса. Времето през май обикновено е хубаво и предпочитаме да сме навън. За тази година не сме решили още, но дори и да не сме у нас, ще гледам да сме на открито.

Вале, много сладка муцка котенцето  Heart Eyes  И момичетата ти са много красиви! За очилата - Наско не слага нищо на главата си, нито на лицето. С много зор го убедих, че зимата е нужно да има шал и шапка. Но той предпочита да си ползва качулките на якенцата. Теленце!

Дианке, нещо ме притесняваш с тези кратки постинг! Добре ли сте всички?

Деси, може и да си си го заслужила гамото, ама те тия деца наистина изчезват за части от секундата  Shocked

Мартеа, бързо да се оправяш!  Hug Не звучи добре това "слезе към дробовете"...дано ти се размине   Confused

# 140
Честит празник на всички! Hug

За РД-то не сме мислили, има още доста време до тогава. Но определено нищо особено няма да правим, детски клубове нямаме - у дома или на заведение.

Слънчеви очила - пас сме. Нито аз нося, нито пък Дени Laughing

# 141
Ренка, искам и аз. И ние обмисляхме да ходим до Широка лъка за празника, но се отказахме, че работя вкъщи и тези празници  Sad Трябва да съберем компаниите. Пък и ти ако си фенка на хорАта (аз на стари години се зарибих), обезателно трябва да друснем едно граовско (любимото ми) Wink И теа покрай мен е игроорка, тя пък е на еленино, само върви след мен и вика: "пусни Елено моме" и даже е научила текста Laughing

Гуш, как можа? От днес съм на Дюкан... Направо си я представих тая торта...

Валя, виждат ми се твърди (чупливи), дано ги опазите! Със здраве да си ги носи Иса!

Диспина, добре, че си се усетила навреме...

# 142
... пуснах я и нашта пак отпътува ... докато я спрях с една огромна купа за салата отгоре.  Embarassed

hahaha  Joy
Гушлева ще ме умОриш тая вечер.

Валя много сладка Иса. А котето...голямо събиране на косми пада, при наште имахме котка направо няма изчистване. От половин година вече я няма и още има косми натам натам.
Честити ви покупки.

Деспина направо на мен ми прескочи сърцето, докато те четях.

Мартеа друсни едно АБ, какво се мъчиш  Hug .

Пък аз днес слънчасах  Embarassed... като ми се заповръща следобед, като ми се зави един свят....

# 143
Ние изкарахме чудесно днес.Първо ходихме до Св.Мина.Аз много обичам да ходя там,след това се чувствам много добре.След това бяхме в Борисовата, сигурно 4 часа,Ники си игра много добре.
Има снимки,но утре ,че зареждаме батерията.
Фейте е уникален ресторант.
Да са честити очилата на Иса.Вале нещо подобно бяха,много са готини.
Как са болничките? Гушлева и на мене ми се дояде торта.
Биренка има ли снимки?
Деспинке ужас,  тия деца са като стрели..

# 144
Снимки  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224505

Мартеа, игрохорка съм аз, ама Наско много ме ревнува. Наби един чичко даже, щото се бях хванала до него на хорото  Embarassed  Няма снимки, за съжаление. Мъжо хич не се сеща да хване фотото, както ще забележите, може би  Rolling Eyes

# 145
  • Варна
Добро утро на всички и успешен ден!  food010 kaffeetrmker_2
Така е, страшно са бързи малките дяволчета. А как го стигнах само на ръба да излезе на шосето, а той като ме видя, че го гоня и хукна още по-бързо. А пък и с моята крехка и нежна фигура Embarassed Embarassed Embarassed как се бяга след една малка торпила, ужас.
Сложих наколко снимки от първи и от вчера в мартенското албумче.
На първата снимка е игуаната, която видяхме да разхождат като кученце на каишка в морската.
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=223494
Ренката, много е било хубаво в Широка лъка. Не се ядосвай и мен така никъде ме няма по снимките.

# 146
  • Mediterraneo
Вкъщи сме си. Още 1-2 дни ще ходим три пъти на ден за поставянето на АБ, понеже е венозно. Сиската продължава да е с абокат на ръчичката и то дясната. Но пък и с лявата добре се справя  Grinning
Вече почти не кашля, дробовете й са напълно чисти, гърлото е ОК. Само дето носът й упорито отказва да спре. Поне знам, че няма бактерии никъде, понеже я изследваха от всяка възможна дупка  Laughing

# 147

Вече почти не кашля, дробовете й са напълно чисти, гърлото е ОК...
 Поне знам, че няма бактерии никъде, понеже я изследваха от всяка възможна дупка  Laughing

Слава Богу! Бързо възстановяване пожелавам на Силия!

# 148
  • Варна
Диманка, дано вече като сте си в къщи по-бързо да оздравява Силия. Hug

# 149
Тарталета, друго си е в къщи Hug....хайде леко дооздравяване на малката....май лош пророк се оказах като изказах мнение за Аугментин-а....но и при мен е факт, че колкото пъти съм го дала на децата си, толкова пъти са се усложнявали нещата, а разтройството не го броя ...

[quoteВале, много е сладко котето. Дано осъзнаваш обаче с тоз красив ДЪЛЪГ косъм колко работа си отваряш. 
Хубаво е наистина, че Иса ще си има коте, обаче цялата къща ще стане в косми. ][/quote]
Гуш, и аз имах котка пак персийка, но като забременях с Иса я дадохме на едни познати да я гледат и тя от мъка по нас умря....та знам за какво ми говориш, но така или иначе аз вс. ден съм с прахосмукачката и парцала (дори и без котка) и като се поддържа ежедневна хигиена не съм имала проблеми с космите....

Биренка, много сте сладки....надявам се да сте изкарали чудесно в Широка Лъка....

Днес ми дошла една муза за готвене...отивам да сготвя спаначе....

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 19:03 от valia77

Общи условия

Активация на акаунт