МАЙчета 2005 (106)

• 18 726
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Феъри, ако те разбирам правилно до 5 мин. трябва да се е появил резултат, а след 10мин. е невалиден.
Защо питаш Whistling

# 91
не не, не питам заради себе си, а заради спор Laughing
и после питам колко време след зачеването може да се установи чрез тест  бременността - седмица, две, месец? Laughing

# 92
не не, не питам заради себе си, а заради спор Laughing
и после питам колко време след зачеването може да се установи чрез тест  бременността - седмица, две, месец? Laughing
Зависи от теста. Ако е със жаба.... Joy...отиде та се невидя.
SureCheck, познава на първият ден от закъснението на цикъла, а чрез кръвен тест и по-рано но не знам точно колко.
абе, ти не си ли на работа Mr. Green

# 93
не само че съм на работа, но и един доклад и срокът за него виси с такава сила над главата ми, че скоро ще ми я счупи. Laughing Което не ми пречи да ме вкарва в ненужни спорове де Laughing

# 94
  • София
The hormone human chorionic gonadotropin (better known as hCG) is produced during pregnancy. It is made by cells that form the placenta, which nourishes the egg after it has been fertilized and becomes attached to the uterine wall. Levels can first be detected by a blood test about 11 days after conception and about 12 - 14 days after conception by a urine test. In general the hCG levels will double every 72 hours. The level will reach its peak in the first 8 - 11 weeks of pregnancy and then will decline and level off for the remainder of the pregnancy.

оттук

Кажи кое момиче е бременно, че ще умра от любопитство?

# 95
хахаха, не бре, не е от нашия офис, споко, иначе щях първо на теб да раздухам Laughing Споря с кума ми, говорихме си тук в гугълтолка и стана дума за това и той взе да ми обяснява някакви неща. А аз помня точно това, което ти си цитирала - че около две седмици след зачеването може да се хване с тест за бременност.
Ееее, как разбуних духовете с един невинен въпрос Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 21:47 от Fairy

# 96
  • София
ААА, добре.

Момичета, една много смешна тема

# 97
Дидке, споко бе сватя....не се отказвам от зетя...тя Иса нека си харесва Миро, ама дъртичък е за нея....а и ние като напираме здраво-ще вдигаме сватбата Laughing....
Тарталетке, пожелавам ти скорошно излизане от болницата!

Четох за шампоаните ставаше реч-ползвам за Иса на Бюбхен 2в1 розовия -нещо принцеса май се казваше....много лесно се разресва косата и след това, а тя е дълга до кръста....а телцето мия с течния на Чико-наистина няма друг такъв аромат...

Катка, много хубава момата....

Тема за тестчета сте отворили, а newsm78?!?!
Разтърках аз оракулското си кристално кълбо и ми се видя, че март месец някоя от вас ще се похвали с положително тестче.....малее, тъкмо да не позная-ама то вс. греши.....

# 98
Ей, никакви не пишете след мен-да не ви уплаших с постинга си Thinking?

# 99
Ето аз ще пиша Валя-лошо ми е. SickДа не изляза аз с положителния тест,че ще се гръмна! Thinking
Радо заспа преди малко и какво ще го правя като се събуди,ще играем до среднощ #Crazy
Катка,може и да не можем да се видим,вие щом ще пристигнете в неделя следобед,но ще се чуем по някое време ........

# 100
Много тежък ден..... ooooh! Глава ме боли, уморена съм...

Утре вечер съм нощна, в ресторанта има невероятно голяма и богата сватба, ангажирали са и целия хотел и ще бъде една огромна лудница. Но поне ще е весело Wink

Хайде, лека нощ! Тази вечер със сигурност ще заспя преди Дени. Той се е събудил от следобедния си сън в 18,30. Пак той ще ме гушка, ще ме завие като тръгне да си ляга и ще си спре телевизора сам, като му се доспи   - на мама умника Laughing Heart Eyes

# 101
Дидка, ако си ти с + тестче, обзалагам се, че ще е женско тоя път...

# 102
Вале, а не видя ли тая с + тестчето да не е млада, симпатична, блондинка под прикритие, с чаша биричка в ръка, т.е. някоя напомняща за мен  Wink Айде, дано! Ако имаш отнова среща с висшите сили, кАжи, че ме познаваш, бутни едно рамо, белким ме огреят другия месец две чертички  Laughing  Hug

Тарталетке, чакаме те да пишеш скоро от вкъщи  Hug

# 103
Привет!

Аз няма какво ново да пиша - серията продължава, болна съм и ми се спи Tired
Теа тази седмица съм я видяла сумарно за около 5-6 часа, бабите я взимаха тези дни, а аз се прибирах към 9-9:30....

Иви, как си, оздравя ли?

# 104

Подаръци от Баба Марта

Взела две игли от Ежко,
прежда от върбите взела,
Баба Марта тази заран
мартенички е изплела.

Ето ти една за здраве,
ето ти една за сила.
Баба Марта на децата
пролет днес е подарила.

Общи условия