МАЙчета 2005 (106)

• 18 707
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Радвам се ,че Силия е добре,цунки от нас! Hug

# 151
Биренка много е красиво.
Деспина Ивчо много е порастнал.

# 152
Тарталетке,  Hug Няма да казвам нищо, докато не кажеш, че вече всичко е ок!

Вале, ти пита какво сме си харесали за подаръци за 8-ми март. Аз сигурно ще си купя декоративна козметика, понеже ми е на привършване. Ама да ви запитам - на майките си какво мислите да купувате? Аз днес взех на моята една ръчно рисувана саксийка, в която ще сложа цвете, но ми се иска и още нещо...Идеи?

# 153
Не съм решила още какво искам харесала съм си едни обувки и може да се обзаведа с тях.За майка ми незнам.

# 154
Тарталетке, радвам се, че Силия вече е по-добре  Hug
Аугментин съм давала веднъж-Ники веднага направи реакция и го спряхме. Оттогава никога не съм давала Аугментин Crossing Arms
Вале, котето е супер сладко(за чистница като тебе и грижите няма да са проблем, а пък и като си свикнала). И моето дете много обича животни и сигурно ще си вземем, но засега го отлагам за къщата (аз лично си мечтая за един огрооооомен аквариум в хола  Embarassed)
Като казах къща...имам за хвалене вече. Взехме строителното разрешение, до 11 чакаме и живот и здраве на 12ти можем да ударим първа копка (и първа комка сигурно ще има Wink).
За очилата-и аз се замислих. Миналата година му купих на Чико-ами това видях, това купих. Той толкова ги и носи, ама верно много...пазарски ми изглеждат Thinking Мисля да отида да видя там, дето Иса се е обзавела, дали ще ни огрее и нас за маминия празник 8ми март Grinning
Иначе моят подарък е избран-вече пуша отвсякъде за нова кола, мъжо обеща  Flutter
Гуш, с тия торти... hahaha Joy Joy Joy добре ме разсмя с тая"торта-беглец". Ами що не грабна веднага лъжицата да я понамалиш малко, че да се събере безпроблемно в съдинката  Mr. Green
Да ви разправя малко емоции от нас. В събота сутринта мъжът ми си излезе нормално от вкъщи на път за обекта. След 1 час се връща - ухапало го куче. Следобяд взел брат ми със себе си на разходка, при което брат ми загубил 600 лв. при необясними обстоятелства. Вечерта мъжът ми тръгна от вилата за града да вземе свой приятел. След 10 минути ми се обади, че както си карал някакъв малоумник го ударил отзад със 140 км. в час Shocked  При което го изхвърлил в другото платно и за малко да се удари в автомобила, движещ се насреща. След което дал назад, обратен завой и газ, само емблемата и част от предницата му намерихме Rolling Eyes Малката подробност в случая е, че мъжът ми беше с  чисто новото Пежо 206, което брат ми в четвъртък докара на снаха ми от Испания  Embarassed И все пак то му е спасило живота, защото с малкото джипче щеше да го е убил   Rolling Eyes
Сега Пежото е със смляна задница, мъжът ми с ужасни болки във врата, виновни-няма  #Cussing out
И всичко това за един ден  Crazy
Както и да е, нали сме живи и здрави Blush
Айде, сега отивам да гледам снимките на Биренка и Деспина Heart Eyes

# 155
Avgusta, много неща за един ден бе....гадно е за колата, но кола се купува, най-важното е, че мъжа ти е жив и здрав....а вратлето му ще мине-наблегни на масажите Wink ....Честито ви разрешение! Ние досега получихме оферти от 3 строителни фирми, но и трите в момента имат обекти и най-рано едната ще се освободи след 4 месеца.....а мислехме и ние от март да строим....още търсим фирми с качествено строителство....Да покажеш после какви очила си избрала за малчо.....а за аквариума е супер идея...и ние имахме 300 литров, но от 1 год. вече мъжа ми отказа да се занимава....ето го как изглеждаше http://valia777.multiply.com/photos/album/1#47

Ренка, мисля за майка ми да и купя едно противобръчково кремче на Vichy....и на сестра ми ще е такъв, само че хидратантен...

# 156
Августа важното е ,че всичко е наред!Браво за разрешителното.

# 157
Олиии, Августа, ама някой път на човек като му тръгне - като на бясно куче тоягите!  Rolling Eyes
Браво за разрешителното!

Вале, аз покрай аквариума разгледах и останалите снимки  Embarassed Много хубавко бебенце е Иса  Heart Eyes

Ох, ама аз забравих да ви се похваля, че от вчера Наско е в "групата". С още три деца ги преместиха в първа група. Само той се държа мъжки като го заведохме, всички други плачеха. Той се заби на кухннята да готви кус-кус, а на мен ми каза "мамо,чао!". Държал се е добре, заспал е бързо, но казали на баща му "че е буйничък". Сутринта искаше да го водим при Мариянчето, не искал в групата. Но при големите ще му е по-интересно. Сега подготвят тържество за 8-ми март. В петък ще е. Отсега приготвям камерата, фотото, всичко. И две пакетчета носни кърпи ще си взема  Laughing

# 158
Биренка, браво на малкия юнак...ама той Наката е оперен, бе, хич не го мисля него.
Нашето тържество мина, моето гардже най-силно си каза стихотворението Flutter И после ми подари цвете, и мартеничка, много беше вълнуващо  Grinning
Вале, ами те фирмите с качествено строителство в нашия град не са много. Ние сами ще си я строим, това беше и една от причините да вземем такова решение. 4 месеца не са малко, да не ви забият в зимата чак Rolling Eyes За очилата не можах вчера, тези дни ще отида, как няма да се похваля  Hug
И аз много се радвам за разрешителното, благодаря ви  Hug
Обаче нещо пак се опитвам да се разболявам, ама не му се давам още  Close
И аз ще купувам козметика на майка ми, това си е вече традиция при нас, нещо серия ще е-дневен, нощен, околоочен...

# 159
Биренка, благодаря Hug!

Avgusta, къде ще строите? Да не излезем съседи?

# 160
Ние се прибрахме. Станислава беше голям кривундел Tired
Къщата ми е дармадан, отивам да чистя и ако не съм сгънала до довечера пак ще пиша!
 Hug

# 161
КаТка, добре си дошли  Hug
Какво се оплакваш, щом можеш и с дете да чистиш и да подреждаш...Аз с моя малкия ставам  Crazy
Вале,в Самара 3 ни е мястото, всрещу първата алея на парка в посока езеоро "Загорка". Ще ти обясня по-подробно, така едва ли ще разбереш. Ако може да сме съседи, това ще е супер, такива Юбави моми край нас, нали сме ерген  Heart Eyes

# 162
... такива Юбави моми край нас, нали сме ерген  Heart Eyes

Скачам веднага да си защитавам снахата,Иса е "пазарена" вече и толкова Crossing Arms
Августа,майтапче,да не се обидиш.А това с произшествията Shocked,добре че все пак щетите са само материални.Пазете се! Praynig
Катка,давай подробности!Аз не съм си и помисляла в понеделник да изляза с двамата,в къщи едва се справям като са дуо,а навън CrazyТо пък и беше едно време,вятър.....
Аз днес съм на тържество за 8 март!Ще се наглася......,а сега отивам че малкото момче се събуди.

# 163
  • София
Августа, Никола по какъв повед е неконтен с носия? Много е сладък  Heart Eyes

# 164
Явно форума не е бачкал newsm78,аз бях написала нещо,но вече забравих какво.
Ние сме добре,но Ники днес хич не слушаше,сутринта излязохме с егаси рева.Иска да си облича чоропогащник ,плюс дънки,цяла зима ходи гола почти,сега реши да се навлича Shocked.Ужас.Не иска да ходи на градина, реве,абе и аз не мога да я разбера.Днес е наказана и няма изненади.Е купих и едни бонбони Пез,че много ги обича.

Общи условия

Активация на акаунт