Адвайс да ти е жив и здрав съпругът и много любов!Ники още е с температура, следобяд сме на лекар,незнам какво и е,не кашля..
Ще се гледат с баща си! 
Сега съм на канската безалергенна диета, а тя е само на кърма, милата, а така жално примлясква всеки път като ни види да ядем!!! много ми е мъчно! дано скоро го преодолее! 
не преувеличавам - след като ме чопли сигурно 15 мин., но аз не отлепвах, а тя явно е била жадна/гладна - ми каза "мамо" съвсем ясно, не по бебешки, и аз нямаше как да не скокна да я нагушкам!!! голяма радост, голямо нещо
не преувеличавам - след като ме чопли сигурно 15 мин., но аз не отлепвах, а тя явно е била жадна/гладна - ми каза "мамо" съвсем ясно, не по бебешки, и аз нямаше как да не скокна да я нагушкам!!! голяма радост, голямо нещо 

И Пламен точно в такъв момент ми го каза, и той беше на 7 месеца - едвам успявах да отворя очи една сутрин 

"Ще кажеш че не съм изпращала баткото", мартеа, kamij, биренка, сиска как преодоляхте първоначалния стрес? /питам и аз като новобранка
а не съм ама/
Може заради вчерашното излизане във ветрулника да я е ударило в ухото 

. То на кой не му е свидно детето, но аз градината не я възприемам като нещо лошо, дори напротив. Вярно, плака два-три дни Миша, но аз през цялото време бях с абсолютната убеденост, че там ще се чувства добре и е хубаво да бъде в градината с децата, да си играе. За щастие шестото ми чувство не ме излъга и тя наистина прекарва много добре в градината, обича я и с радост ходи. Гледай положителните неща и очаквай хубавото, не си мисли, че ще й бъде тежко
).