Къде в Бургас (8) ...

• 65 872
  • 590
  •   1
Отговори
# 405
Мoмичета кажете къде има магазини за пердета или склад на достъпни цени?

# 406
Извинявайте , ако вече е питано, но къде се провеждат тренировки по спортна гимнастика или акробатика? И дете на 4 години може ли да тренира там? Благодаря ви!

# 407
Извинявайте , ако вече е питано, но къде се провеждат тренировки по спортна гимнастика или акробатика? И дете на 4 години може ли да тренира там? Благодаря ви!

в залата на Лукойл , до стадиона на Нефтохим има  Peace
имаше 4годишни, преди 2години

# 408
Amelia , благодаря   bouquet Ще отида да проверя!

# 409
  на моя въпрос никой ли няма да отговори? Cry

# 410
Магазин за пердета има на ул. В. Левски, точно срещу новия съд( бившия свободен университет). Също и в Домко- до мебелната къща. Аз съм купувала от Мr.Bricolage. Но нямам идея дали цените са добри.

# 411
krem4e sladko , за склад нямам идея
за няколко магазина се сещам в момента
1. на ул.Левски м/у кафе Ултра и улицата Френската Гимназия в нова кооперация
2. като минеш покрай паметника от долната страна на Фенската и излезеш на Републиканска, по тази уличка, пресичаш - на десния ъгъл има магазин
3. С/у входа на Филхармонията има блокче, и има магазин за пердета в пригоден апартамент на първия етаж
4. По Ботева като се пуснеш от Билковата аптека надолу - някъде с/у сладкарница Неделя в една кооперация пак има магазин
5. в Практикер има пердета и момиче, което на място шие
6. в магазин ДОМКО има също доста  Peace

голями обяснения ти дадох  Embarassed но питай ако не си разбрала, ще се постарая по-свясно да го направя
ако и друго се сетя ще пиша, но за цените нямам представа, скоро не съм ги обикаляла  Rolling Eyes

...докато напиша beca ме изпевари , но няма да изтривам и моите обяснения

# 412
  на моя въпрос никой ли няма да отговори? Cry
Магазини Зодияк-в борсата с/у Черноморка-имат склад за дамаски и пердета...
Влиза се през портал и склада е на рампа...купували сме и дамаски и пердета в по-големи количества, ама и за малки пак дават .... струва ми се....

# 413
  • Ах, морето
Къде да заведа детето, да му пробият ушите? От къде сте най-доволни?

# 414
Момичета,тоя магазин GEORGO`s  се убих да го търся и неможах да го намеря.Аз имам клин от преди 2 години на тази марка.Купих си го от София и съм страшно доволна.На тази експлоатация на която е подложен е железен Simple Smile.Много се зарадвах,че има тука вече такъв магазин,но неможах да го намеря.Помагайте! Hug

# 415
  • Бургас
Къде в Бургас има лазер, става дума за премахване на пигментни петна?
Някой правил ли си е такава процедура?

# 416
  • Бургас

Моя приятелка има спортен клуб и тренира деца в една (или няколко незнам вече) детска градина в Славейков, ако те интересува ще ти дам координати.

# 417
Шушоната , ще ти бъда благодарна   bouquet

# 418
  • Бургас
Камелия Борисова се казва, тренира дечицата в детска градина Брезичка №27 в ж.к. Славейков
GSM-а е 0887879241

Можеш да и се обадиш и да питаш подробности.  Peace

# 419
Къде да заведа детето, да му пробият ушите? От къде сте най-доволни?

На Александра й ги проби д-р Шик, бързо стана, но е възрастен и много боботи- това изплаши Али най- вече, не самото пробиване, тя беше на 11 месеца. Онзи ден чух много лоши птзиви за "Св. София", на едно детенце му направили дупчиците на криво и по периферията на ушенцето, тъй като не маркирали точици с химикал, предварително ooooh!
Всички познати, с които съм коментирала препоръчват златарски ателиета и козметични студиа Peace

Общи условия

Активация на акаунт