Къде в Бургас (8) ...

• 66 168
  • 590
  •   1
Отговори
# 135
 Да ви кажа, че в "Славейков" в Сън Ситито до Била има ново соларно студио.Казаха ми, че солариумите били от най-новите.Скоро смятам да ги пробвам. Laughing
 Някой от вас ходил ли е вече?

# 136
имаш ли впечатления ходила ли си там как е освен фитнес ими ли друго нещо солариум примерно !!!

Никога не съм слизала.
Аз ходя на Флекса.

# 137
Влизам само за да оплюя белгийските бомбони на Шоколадовата къща. И преди щях да го направя , но забаравих, а днес открих бонбоните, които подарих на мъжа ми за свети валентин. Верно, в страхотна опаковка от органза, на по ужасно нещо не съм яла. Още на следващият ден наръфах от всеки бонбон половината с надеждата, че следващият може да е по вкусен, но уви. Просто са отврат. А 20лв дадах за 7 бонбона. Днес като разчиствах хладилника ги открих и хвърлих, та по тоя повод се сетих за тях. Не ви ги препоръчвам с две ръце.

# 138
  • Бургас
Къде е тази Шоколадова къща?  newsm78

# 139
До Пиреус банк на пл. Кирил и Методий, май ул. " Възраждане " е. По диагонал на " Кригея ". Аз съм доволна от шоколада, май пак е въпрос на вкус.

Намерих и сайт:

http://www.chocolatehouse-bg.com/chocolate/contact-us/

# 140
bubi4ko,  може би е въпрос на вкус. аз купих само три бонбона, по мой си вкус и прималях от удоволсвие, докато ги ям. вярно е, че имат и нестандартни комбинации, но не ги предпочетох. удоволствието от три бонбона ми струваше 3 лева.

# 141
Толкова е горе долу, да. Бонбонче - левче. Simple Smile

# 142
Момичета, в 11 ще водя братчето си на Рожден ден и ще трябва да го почакам сигурно поне час... Кажете ми в някое кафе по Богориди има ли безплатен интернет, че да се замъкна с лаптопа да се занимавам докато чакам...  Mr. Green

# 143
  • London, baby
Момичета, в 11 ще водя братчето си на Рожден ден и ще трябва да го почакам сигурно поне час... Кажете ми в някое кафе по Богориди има ли безплатен интернет, че да се замъкна с лаптопа да се занимавам докато чакам...  Mr. Green
Едното, за което се сещам е под операта,а другото - Groovy. Намира се 3тата в дясно от Богориди.

# 144
Мъж ми каза в хотел България, че има- в лобито и в кафето.

# 145
  • България
България

# 146
Мерси много!  Hug

# 147
  • Бургас
Влизам само за да оплюя белгийските бомбони на Шоколадовата къща. И преди щях да го направя , но забаравих, а днес открих бонбоните, които подарих на мъжа ми за свети валентин. Верно, в страхотна опаковка от органза, на по ужасно нещо не съм яла. Още на следващият ден наръфах от всеки бонбон половината с надеждата, че следващият може да е по вкусен, но уви. Просто са отврат. А 20лв дадах за 7 бонбона. Днес като разчиствах хладилника ги открих и хвърлих, та по тоя повод се сетих за тях. Не ви ги препоръчвам с две ръце.
На подобно мнение съм - нищо особено за тия пари  . И ние така гризяхме с надеждата да попаднем на нещо специално като вкус  Shocked Разликата в това,което се продава тук и навън е огромна,дори и за най-обикновените шоколадови неща важи Peace

# 148
Ами сигурно наистина е въпроса на вкус, а аз не съм ги избирала, те си бяха направо опаковани и може да са ми пробутали вътре най-гадните. Ама.... няма да повторя определено. А и като си помисля, че за 20лв колко Линд щях да изям и да си оближа пръстите....

# 149
  Ще съм благодарна, ако някой на лични ми прати телефони на частни детски градини, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт