Къде в Бургас (8) ...

• 66 152
  • 590
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
  Ще съм благодарна, ако някой на лични ми прати телефони на частни детски градини, благодаря!

Ако може - и на мен   Praynig
Както и мнение, препоръки, отзиви ....

# 151
  • London, baby
Nadejdica, ето ! Nina-bs го е писала!!  Peace

Цитат
Момичета ,частната детска градина,залепена за пожарната,
е за всякакви деца,но мен лично ме спря това ,че се стопанисва от евангелисти.
Моята приятелка си води детето там от миналата година и за сега,освен че казва,,Благословен ден,,и пее някакви песнички...др не съм забелязала,но за мен и това е много!
150 лв месечно е таксата-по 6-7 деца са в групичка.

# 152
  • London, baby
Имаше форумки, които коментираха детска градина, която е зад краставицата, ама не знам дали е частна.

Намерих тази, но никъде не намирам да пише частна! Sad
http://www.cdg2.hit.bg/about.html

# 153
viessmanka, много си готина Heart Eyes
В тази градина сме подали документи, но чак за септември, а на мен, както и на много други момичета им трябват частни заведения за лятото и не само. благодаря ти.

# 154
На " Морска " не знам да има, но на д-р Нидер- да.
Във форума това намерих:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=152942.0

Също така намерих и това инфо:

http://news.expert.bg/?id=111790

Че " Ани "-то е спряна от експлоатация.

За Лазур нищо не намирам. Само излиза информация, че бивша сграда, предназначена за детска градина, са я продали първоначално на " Британика ".

# 155
  • Paris
Зад Краставицата дет.  градине не е частна.

# 156
  • Бургас
Явно остава само тази на "Нидер" - аз знаех, че е ясла, но сигурно взимат и по-големи деца, колкото да изкарате лятото. Hug
Знам от един шофьор на такси, на когото жена му работела там, че таксата е около 200 лв на месец и, че много добре гледали децата. Къща с малко дворче била.

# 157
Момичета, кой магазин бихте ми препоръчали за бебешки дрешки. Ама да са някакви хубави и по-оригинални като визия. Не просто някакво боди примерно, ами да е по-интересно с готини щампи, дрешки с по-раздвижени  кройки. Скоро ходих на няколко случайни места, ама нещо не останах впечатлена Crossing Arms

# 158
Момичета, кой магазин бихте ми препоръчали за бебешки дрешки. Ама да са някакви хубави и по-оригинални като визия. Не просто някакво боди примерно, ами да е по-интересно с готини щампи, дрешки с по-раздвижени  кройки. Скоро ходих на няколко случайни места, ама нещо не останах впечатлена Crossing Arms

Бенетон-пъстри дрешки и приятни цени
Трия-3 етаж в ляво,големия детски магазин.
Фокс кидс-преди Бенетон
=Бамболино-в зорница
Кокодрило-по Богориди-до Поли Ем
Че даже и в ПолиЕм има хубави бебешорски дрешки.

Приятно пазаруване Wink

# 159
  • На морето!
Момичета, кой магазин бихте ми препоръчали за бебешки дрешки.
Трия-3 етаж в ляво,големия детски магазин.
Приятно пазаруване Wink
Ммм да, аз с 2 ръце препоръчвам този на Трия! WinkНо откакто пазарувам от Редут, не съм влизала там.Във Фокс не ми провървя.Всичко, което харесах беше или малко или голямо, но си харесах там раничка за яслата- от тези, които са на витрината- мн сладки ми изглеждат, но до септември има мнооого време.

# 160
Благодаря ви! Само дето в Бенетон не знам дали има бебешко, че аз търся за новородено за моето бебче, което чакам юниhahaha
Като не съм се заглеждала по  детски магазини....Ще проверя в Трия и тоя по Богориди, тъкмо ще си направя разходка утре по центъра... Crazyааа и този Фокс кидс-боже защо не се сещам дори за него..
До сега съм се заглеждала по магазини само за мен...

# 161
  • Бургас
Освен Ла Редута,където наистина може да се намерят интересни бебешки дрехи и да си ги съчетаеш , има един магазин Джейлан -Ceylan,намира се до Слънчо вече / в интерес на истината не съм ходила от доста време/ - това е турска марка ,цени малко по-високи ,имат серии вкл. и бебешки неща.На Полием продават на Чико и Бонди - също са хубави и предимно са за по-малки деца.В Канц евентуално също,Аладин- поне на мен това ми бяха местата,защото нямаше Ла Редут  Mr. Green .Навсякъде другаде също може да се намерят хубави неща,но си иска обикаляне и търсене,защото повечето магазини са сбирщайн  Wink

п.п. И като казах Ла Редут скоро си получих колета - не всичко ми харесва,но специално детските са от много хубаво трико ,става въпрос най-вече за едни потници от 3 евро-3 бр.,от които смятам да поръчам още и за бельо на малкия - тук просто за тази цена няма такова качество.

# 162
Благодаря ви! Само дето в Бенетон не знам дали има бебешко, че аз търся за новородено за моето бебче, което чакам юни:gagaga:
Като не съм се заглеждала по  детски магазини....Ще проверя в Трия и тоя по Богориди, тъкмо ще си направя разходка утре по центъра... Crazyааа и този Фокс кидс-боже защо не се сещам дори за него..
До сега съм се заглеждала по магазини само за мен...

Е,аз не чета между редовете....има за новородени и бебета от всяка възраст дрехи в Бенетон.
В четвъртак ми е секциото и съм накупила доста от там.Влез и се увери!

# 163
  • Бургас
частна градина Пипи( Лазур, кооперацията на Захаро) 0878 67 11 68 и 0886 47 03 42

за бебешорски дрехи- Канц до стоматологията

# 164
Благодаря ви! Явно са доста магазинитеGrinning
Nina-Bs, ще проверя...останала съм с такова впечатление, защото съм виждала дрехи  за деца..Леко раждане ти пожелавам и едно здраво бебче  bouquet
Хайде днес излизам на обиколка Wink
А и в тоя Ла редута е идея..докато си стоя пред компютъра и си лишперя в къщи....

Общи условия

Активация на акаунт