Къде в Бургас (8) ...

• 66 187
  • 590
  •   1
Отговори
# 165

за бебешорски дрехи- Канц до стоматологията

Канц има и в Трията, освен този до Стоматологията /всъщност това е магазина който беше в Зорница до Мак Доналдс "Хензел и Гретел" се казваше и по наше време от там ми бяха най-ценните находки.  Grinning От Джейлан също съм много доволна.  Peace

# 166
  • Бургас
Някой ползвал ли е услугите на фирма за вътрешен интериор, да ми препоръча такава?

# 167
Някой ползвал ли е услугите на фирма за вътрешен интериор, да ми препоръча такава?

И на нас скоро ще ни трябва, така че и на мен ми е интересно.Само че за търговски обект.
 Миленика, ако откриеш нещо , пиши.

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 11:08 от Ji

# 168
  ribka , много ти благодаря, точно за тази издирвах координати Hug Heart Eyes

# 169
  • Бургас

И на нас скоро ще ни трябва, така че и на мен ми е интересно.Само че за търговски обект.
 Миленика, ако откриеш нещо , пиши.

Непременно.
На doreta препоръчах за магазин (мисля) дизайнера Красимир Капитанов, но приемам и др. предложения (за жилище става дума).

# 170
 Е, поне като дойде време ще знам кого да питам.
 Мерси!  bouquet

# 171
  • Бургас
В Лазур 122 блок отдолу има магазин /по скоро офис/ - освен,че правят мебелите, правят и проекти за домове,хотели и др.Виждала съм проекти на момичето ,което работи там и са ми харесвали,дори и аз смятам след време да се възползвам от нейните услуги.Ако някой се интересува мога да сляза до там и да взема координати.

# 172
  • Бургас
Сега обърнах внимание на по-задните страници  и крайно време е да престанете да търсите сметка кой ,защо и къде и какво питал - всеки си преценя за себе си .Вярно,че темата е в На пазар,но все пак се казва КЪДЕ в Бургас и е доста всеобхватна - не   само за  козметички ,солариуми и   покупки ,а  за всичко и реално няма такъв подфорум ,който да обхваща всички тези въпроси.

Ако става на въпрос да не товарим сървъра и форума излишно - на първо място трябва да се разкарат постовете със спам ,където няма и грам информация за нещо си в Б-с.

Mr. Green сега отивам и отатък

п.п. добавям още нещо - нищо лично към Ах Не ,но  на агитката  за 100те патрона мястото и не беше тук ако трябва да сме честни.

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 14:44 от Fresh Gale

# 173
  • Бургас
............. правят и проекти за домове,................

Дали не правят проекти, само ако там си правиш и поръчката? newsm78

# 174
  • Бургас
Ами честно казано не знам,но предполагам,че няма значение  Rolling Eyes,но ще мина следобед и ще питам за повече подробности.Аз бях говорила с нея само да ми направи проект за обзавеждането ,а фирмата на мъжа ми да ги изработи нещата и нищо не ми каза против. Мисля,че дори може и да не минава през фирмата ако е само проект,но все пак не знам какви точно са им договорките.

# 175
Къде в Бургас има продукти на Bed Head?
Ии някакви ярко червени сенки за очи?

# 176
Къде в Бургас продават детски дървени люлки?  bouquet

# 177
  • Бургас
В предната тема, някой беше споменал, че склада на Стар Нейлс се намира в блока на Трансимпекс, но не го открих, да не са го преместили?

# 178
  • London, baby
Момичета, преди нали имаше някаква кампания против рака на гърдата. Сега има ли такъв пунк, и изобщо къде може да се отиде? Аз съм на 22 и знам, че над 30 се ходи на мамограф.

# 179
В предната тема, някой беше споменал, че склада на Стар Нейлс се намира в блока на Трансимпекс, но не го открих, да не са го преместили?
Там трябва да е още.Доколкото знам е в някой от входовете в апартамент. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт