Къде в Бургас (8) ...

• 66 160
  • 590
  •   1
Отговори
# 195
  • London, baby
Вери, Миленика, благодаря за изчерпателната информация!!!   bouquet

# 196
  • Бургас
viessmanka, аз пък съм ходила вече 2 пъти във Военна болница на ехограф ,тези които гледат са специалисти рентгенолози,дават ми и снимка и документ за състоянието ми,но съм ходила без направление и не помня точно дали беше 10 или 15 лева прегледа.За мамограф няма нужда ако не ти препоръчат след мануален или ехографски преглед,както са казали и другите.

# 197
   Момичета, благодаря на всички, които ми писаха на лични Hug Вече имам доста адреси и телефони, всички, които имат въпроси по темата, могат да ме питат Hug

# 198
   Момичета, благодаря на всички, които ми писаха на лични Hug Вече имам доста адреси и телефони, всички, които имат въпроси по темата, могат да ме питат Hug
Дано имаш късмет, в частните градини никога няма места.

За ехофрафия на млечни жлези ходих в Св. София при д-р Недева, без направление Peace
Маратонки купих на детето миналата седмица от Темпо в Трия. Нов модел на Рийбок -50лв.
В аутлета на Адидас има по-голям избор, отколкото в центъра. Там вечно чакат! За какво ли влизам въобще!
В Леви'с има намаление на детските дрехи- изчистват ги и вече няма да продават. Не, че са много евтини, ама взех едни класически прави дънки на детето- страхотни са! Нямат бродерии, пайети или други джуфки.

# 199
Благодаря ви милички   bouquet

# 200
  • Paris
Катка, я кажи в и Ливайса какви са цените?

# 201
Катка, я кажи в и Ливайса какви са цените?

За възрастни са доста добри ако купуваш от намалените. Аз си взех за 80лв. На детето струват 60лв.

# 202
  • Paris
Дали има модели за 11-12 годишни девойки?

# 203
Нямам идея, моята госпожица е доста по-малка.

# 204
  • Paris
Мерси  bouquet, ще проверя.

# 205
Моля те изпрати ми на лични информацията, която си събрала, защото аз също преглеждам по тази тема редовно изказванията! Благодаря ти за упоритостта!

# 206
  • Бургас
И аз благодаря на Лусил30   bouquet

Надеждица, ако някой освен нея ти е писал, ще представлява интерес и за мен.

# 207
  • По света и У нас
Къде в Бургас има:
- склад за хартиени подаръчни торбички /освен този на Гладстон срещу Офис 1/  newsm78
- склад, където между другите неща продават и магнити /от тези малките, които могат да се прикачат към различни фигурки и например да станат за закрепване към хладилника  Thinking, може разбира се да са и по-голями на размер  Grinning/

Предварително   bouquet

# 208
Момичета,спешно  търся добър шивач за официална рокля.Ако някой знае-моля да ми пише на лични   bouquet.

# 209
Що на лични? Не е ли хубаво и другите да четат,на мен ми е интересно така. Научавам доста неща, които не зная...
Препоръчвам ти да отидеш в базар Европа ,нагоре към стоматологията, слизаш надолу по стълбите-сутерена. В първото шият на Минон, а ти отиваш на второто ателие. Шивачката се казва Валентина Маринова.Много е добра и си изпипва нещата.  Peace
Дано да няма много работа и да ти приеме поръчката Wink

Общи условия

Активация на акаунт