Къде в Бургас (8) ...

• 66 113
  • 590
  •   1
Отговори
# 270
и аз имам сумати гаранции в къщи на Самсунг, че и прахосмукачка

ако не намериш - драсни ще ти пиша довечера, адреси и телефони  Wink

Намерихме гаранцията и там пише някакъв адрес на сервиз Омакс трейд, който се намира на ул."Я.Комитов" Приб.завод, но тя е от 2000год.и не знам дали адреса е актуален още newsm78! Дали нямаш някоя по-скорошна гаранцийка?  Grinning

# 271
пан сервиз е единия - на сан стефано 2

Можеш ли да ме ориентираш в коя част на Сан Стефано е? Откъм Новата поща или долу до Москва? newsm78

# 272
  • Бургас
Долу до Москва след магазин Биляна

# 273
А тая зеленчукова борса изглежда в момента като някакво сметище. Днес минах от там с колата и останах потресена. Толкова много боклуци ooooh!-найлонови торбички, кашони, изхвърлени плодове и зеленчуци. Такава грозотия ви казвам....
Направо ми се прииска да го снимам и да го пратя на някоя телевизия да го излъчи и да видат всички тази мизерия.
Как можаха да ни  приемат в ЕС се чудя..

# 274
Долу до Москва след магазин Биляна
Благодаря ти Heart Eyes!

# 275
eitalina - имам да, като се прибера ще ти пусна инфото  Peace

# 276
  • На морето!
Ми те зеленчуковата борса я развалиха и сега трябва да събарят всичко от там, за да строят път, както е казала Амелия.

# 277
eitalina - имам да, като се прибера ще ти пусна инфото  Peace

newsm10

# 278
  • Бургас
На входа на Пиргосплод остана само магазинчето за техника на Сонаши. До-же ги няма вече. А на мястото на старите складове пак ще има нови и евентуално и зеленчуковата борса ще се премести там. Информация от първа ръка Laughing

# 279
здравейте момичета, мога ли да попитам къде мога да намеря бурканчета за детската кухня? Продават ли се някъде? 

# 280
здравейте момичета, мога ли да попитам къде мога да намеря бурканчета за детската кухня? Продават ли се някъде? 

за малките стават бурканчетата на пюретата Ам- ам, а за по-големите имаше някаква лютеница, виждала съм в Пикадили.
Знаете ли, че пак имаме в Бургас Дика? Може да е стара новина, но аз сега го видях магазина.

# 281
  • Бургас

Празни буркани,както и капачки за детската кухня има на Краснодар-на сергията ,на която продават ядки!

# 282
Някой в Бургас да продава VW POLO?  Обиколихме автокъщите в София и е пълно с дръвца. Почвам да си търся от човек вече.   Crazy

# 283
  • Бургас
Знаете ли, че пак имаме в Бургас Дика? Може да е стара новина, но аз сега го видях магазина.
къде  Blush?
с този въпрос започна темата, вярвам, че няма да зъвърши с него  Whistling

# 284
  • По света и У нас

Не знам в кой район живееш, но може да провериш и в едно малко павилионче по диагонал на Механотехникума, до него има Аптека, а малко след това е Ред Фокса.
Иначе освен от пюрета на Ам-Ам, подходящи са тези и на Hello
Другите бурканчета /по-големите са малко по проблемни/ ... виждала съм най-вече лютеница и кьополу в тях ... както и люти чушки, сладко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт