Къде в Бургас (8) ...

• 66 096
  • 590
  •   1
Отговори
# 300
raqost,blagodarq ti mnogo za friziorkata
[/qu
това е тел на маникюристката

# 301
Къде продават обувки за прохождане, различни от КК? и на какви цени са горе-долу? единствено в Синдито имаха, ама бяха на Добрич  newsm78  гледам, че Софиянки непрекъснато обсъждат, че купуват маркови обувки от намаления, вместо на КК, на подобни цени, ама това за Бургас май не важи  newsm78

# 302
Еми те на Добрич са маркови обувки. Главно се изнася за Италия и Франция. Аз съм купувала оттам на Делфиприм боти и съм много доволна. Също така се продават на Примиджи обувките, от които нямам оплаквания. Примиджи се продават още в търговския център на Кирил и Методий. А ако искаш нещо по- марково, търси Рихтер в Йори.

# 303
хм, незнам на добрич меко казано разочарована от оувките за възрастни, та не бих рискувала да взема от тях сега. ще проверя на К и М  Simple Smile

# 304
  • Бургас
Херелина, под обувки за прохождане ако имаш предвид буйки с мека подметка ,защото гледам ,че е малък твоя съм виждала симпатични модели на Марикита.

http://www.smenzamen.com/default.php?cPath=530_547_555_564_617_619_1326

Взех му тогава и едни буйки от тези ,които са разпространени тук с ципа,но му бяха много странни на крака ,кривяха се и почти не съм ги ползвала.Проходи си с едни маратонки - подобни на тези,които съм показала ,а след това му взех истински маратонки .

# 305
ами имам прдвид такива,с които да се учи да ходи. камуфлажни,за количката само му взех Winkа тези обувки BS има ли ги в бургас някъде?

# 306
  • Бургас
Ами има Марикита в Б-с - на ъгъла на Оборище и Кирил и Методий, ама какво  има в наличност не знам .
Изчакай да проходи и тогава му търси ,защото ми се струва рано още  Rolling Eyes,няма да знаеш как му е номера дотогава и кога точно ще проходи.Иначе аз съм привърженик на прохождането без обувки в къщи за да е свободен крака и да се тренира ходилото и против тези със сводове и разни подобни твърди обувки  и си ползвах меки обувки за периода ,в който не беше тръгнал сам - това стана чак на 1г и 1 месец .

# 307
На БИКАЛ няма ли такива за прохождане? Мисля че на 2 етаж в Трията съм виждала.

# 308
Айде и аз да си задам въпросчето тука Simple Smile
Къде има бебешки магазини където продават хубави неща на нормални  цени,защото днес влязох в един магазин и едно джинси за новородено струваше 38 лв. Shocked

# 309
Еми те на Добрич са маркови обувки. Главно се изнася за Италия и Франция. Аз съм купувала оттам на Делфиприм боти и съм много доволна. Също така се продават на Примиджи обувките, от които нямам оплаквания. Примиджи се продават още в търговския център на Кирил и Методий. А ако искаш нещо по- марково, търси Рихтер в Йори.

Къде се намира Йори? newsm78

# 310
  • Бургас
oт Новата поща тръгваш по Оборище, след 100 метра е дет. градина Слънчо, малко след нея пак от лявата страна е Йори

# 311
  • Бургас
Айде и аз да си задам въпросчето тука Simple Smile
Къде има бебешки магазини където продават хубави неща на нормални  цени,защото днес влязох в един магазин и едно джинси за новородено струваше 38 лв. Shocked

Няма да намериш хубави неща на ниски цени  Peace

Виж тук,може и да намериш нещо,което да ти харесва на по- добри цени.

# 312
пан сервиз е единия - на сан стефано 2

Можеш ли да ме ориентираш в коя част на Сан Стефано е? Откъм Новата поща или долу до Москва? newsm78
Благодаря ти за инфото - намерих Пан сервиз и свърших работа!  bouquet

oт Новата поща тръгваш по Оборище, след 100 метра е дет. градина Слънчо, малко след нея пак от лявата страна е Йори

Благодаря и на теб!  bouquet

# 313
благодаря ви, ще огледам   bouquet в Трията нямаше въобще обувки за бебета, само за по-големи деца. /въпреки че имам спомен, че лятото имаше, ама може и да се бъркам./

# 314
              Къде в Бургас продават слънчеви очила със защита на прилична цена. Не смятам да плащам за марка, но държа да имат защита  Peace

Общи условия

Активация на акаунт