Я след месец, я след два, АПРИЛче аз ще си родя!

• 12 728
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
Milenni, добра е цената за порт бебе. Купувай докато не са ти го отмъкнали изпод носа Wink 
Аз пък съм малко луда и пера на ръка, после плакна в пералнята ooooh! за да съм сигурна, че са се изплакнали. Поне първия път така ще направя. Хем да няма изненади с някоя "пуснала" дрешка. Бебешки са, уж качествени изглеждат... но не смея да експериментирам.
Вече се оборудвах с памперс чаршафи за болницата, две меки бабешки нощници, пет чифта меки, памучни бабешорски гащи, лепенки за раната.
Изпрах си чантата, обаче нещо ме е шубе да почна да нареждам нещата вътре Rolling Eyes

isane, лични впечатления нямам. Обаче в някой от интернет магазините, четох коментарите, че непрекъснато се чупела някаква дръжка и няколко пъти я сменяли.

Ще задам отново въпрос:
Знаете ли от къде е най-изгодно да се купуват памперси? Очертава ни се сериозен разход за двамата от по 12-14 пелени на ден, та цената не ми е без значение.

# 91
  • Пловдив
*vera, моя приятелка казва, че на Памперс й излизат най-евтино в Метро  Peace
Milenni, .цената си е супер за испанското одеалце. Нашето мисля беше над 35лв. - мисля, че качих снимки  Simple Smile

# 92
*vera, моя приятелка казва, че на Памперс й излизат най-евтино в Метро  Peace

Потвърждавам за цените на памперс в МЕТРО-добри са при купуването на по-големи количества наведнъж!!

# 93
прането - взех Персил Сенситив и смятам да пера само на пералня. В началото бебешките дрехи самостоятелно, но не знам докога. Погледнах на дрешките за температурата - 40° пише на повечето или 60°. 30° ми се струва малко ниска. Аз на толкова само черните дрехи пера.
гладене на дрехите - ако нещо ми се види много намачкано - може. Но да му гладя бодитата-няма да стане. Не ми е най-любимо занимание Simple Smile
омекотител - никакъв. Колкото по-малко химия, толкова по-добре.
обиколник - много се чудех. Реших да не вземам. Горкото бебче и без това по гръб ще спи, нека поне като си завърти главичката на едната страна да ни вижда през решетките. На мен би ми било много скучно ако трябва да съзерцавам само някакъв си обиколник или играчката отгоре.

# 94
Здравейте, бъдещи мами.Аз чакам второ бебче в края на април,термина е на 20.Докторката каза,че ще е момче.Имам една малка госпожичка на година и 5месеца.Бебо доста шава и няма мира за мама.Лека бременост на всички ,остава малко до края.

# 95
Добро утро, днес ми е последната неделя на работа, тази седмица излизам в болничните  Wink
Снощи не можах да спя въобще, само 1-2 часа, умрях от жега ви казвам.
Момичета появиха ми се странни червени линии по краката, от вътрешната част на бедрата там където почва сгъвката на коляното  Shocked Мислите ли че са стрии? Никъде другаде нямам за сега.

# 96
Здравейте, и днес се очартава много хубаво и слънчво време.Аз вече не мога да спя изобщо в корема ми е лудница.Аз купих две порт бебенца които смятам да ползвам първо за изписването и за завивки и струваха по 28 лв. от магазин на Плиска.За по дебели дрешки вие какво сте взели то аз се глася за края на март и после докато се оправим и аз и бебоците разходките се очартават април и се чудя какво да им взема дали ще са достатъчни само по дебелите гащеризончета или и якенца.То има време ама от мисли какво да приготвя се смахнах съвсем.

# 97
 zaki, и на мене ми е дерт за по-връхни дрешки дали ще трябват. Април времето е променливо. Има години, когато е слънчево и топло, но и понякога си стои студено до май. За сега не съм взела нищо по-дебеличко. То като, че и за новородени не съм виждала. Най-дебелото е или полар или по-плътен плюш.

# 98
Има и якенца много мънички незнам дали са за толко малки бебета и за тях се чудех.Явно после ще се купува като видя и какво ще е времето.Вера ти избра ли количка аз вчера ходих и до слънчице и гледах тази полската на галиани май беше е много е тежка и на мен ми е огромна досега съм харесала тази на касси макларът туин техно ,но няма поставки за ръчичките като почнат да седят не знам дали ще са стабилни само вързани бебите и са много тесни кошчетата за двата бебока иначе струва  около  900 лв. има я в малчо, но към нея няма нищо  даже и чанта вярно,но е лека и маневрена.Аз трябва да избера,че ще ни правят количката подарък ама...

# 99
При нас не сме говорили за подарък ли ще е или не. Обаче най-приемлива ми се струва Чиполиното. За сега говорихме за синята да вземем. Най-много неща има при нея и някак си е приемлива. Тази на Косато, дето я бях описала в специалната тема и тя нямаше отпред облегалка за ръцете. Много скъпи ми се струват количките, а в действителност не получаваш кой знае какво. Основното е, че са тесни. Ако ще се ползва пет-шест месеца, мерси  ooooh!
Виж, че често излизат обяви за продажба на Ария и други, дето ползвани били само няколко месеца. А защо?

# 100
Каква е цената на чиполиното в сайта нямаше цена току що я гледах.

# 101
Каква е цената на чиполиното в сайта нямаше цена току що я гледах.
Варира между 370-390 лв с дъждобрана и всичките джундужрии. Има покривалца за краченцата, две чанти, два коша за багаж. Сравнително лека е. Говорих с няколко майки, които са ползвали и са доволни. Даже на едната бебченцата са вече на по 1,5 г и още са с тези количка. Като се махнат покривалата /могат да се нагласят независимо едно от друго/ става съвсем летен вариант и не ти трябва лятна количка.

# 102
Добро утро, днес ми е последната неделя на работа, тази седмица излизам в болничните  Wink
Снощи не можах да спя въобще, само 1-2 часа, умрях от жега ви казвам.
Момичета появиха ми се странни червени линии по краката, от вътрешната част на бедрата там където почва сгъвката на коляното  Shocked Мислите ли че са стрии? Никъде другаде нямам за сега.

Aquariel, аз също излизам скоро по майчинство, само че в началото на март! Вече нямам търпение Blush

Стриите не са ли бели линии?  newsm78

# 103
  • Бургас

Стриите не са ли бели линии?  newsm78
Стриите стават бели след време, първоначално са червени черти.

# 104
ЛУРДЕС май после стават бели а в началото са червени, уф много гадно, и много странно място да се появят, ама не са вени, а си личи че е на кожата и са линийки. Ще видим  Wink
Не мога да повярвям че и нашият ред набллижава, направо съм свикнала да съм бременна, като изключим все по-честите физически неразположения Simple Smile А как на моменти ме хваща страх, не мога да си представя че ще имам бебче. при вас така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт