През СЕПТЕМВРИ бебета ще дундуркаме, сега само кротко мъркаме

• 13 376
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Вилистар, магазинът е в София Сити център с/у хотел Хемус. Намира се на 3-тия етаж май и е огромен. Ескалаторите излизат на него и няма как да го прескочиш. А около него са авсички вкусни реща за ядене Mr. Green Препоръчвам ресторант Пастарито. Малко по-високи от средното са цените, но кухнята е мммммммммммм Crazy Нямам думиии Sunglasses
И аз смятам да се разходя до там, но само за да позяпам. Днес открих още един панталон, който съм си поръчвала от Ларедут (не бях уцелила номера) и вече имам 3 панталона, което смятам е страхотно Grinning

# 136
Току що каzах на шефа ми, че съм бременна и сега ми някак си криво... Ама много криво.

vilistar, не се притеснявай zа температурата. Според моя лекар температура до 38,5 дори не трябва да се сваля, zащото това е единственият начин на органиzма ти сам да се пребори с вируса. А и освен това не била опасна zа бебето.

# 137
  • София
Току що каzах на шефа ми, че съм бременна и сега ми някак си криво... Ама много криво.
А защо ти е криво? Лошо реагира ли началникът?

# 138
А защо ти е криво? Лошо реагира ли началникът?
Не, добре, zащо ми е криво и аz сама не zнам... Гуzно ми е, че почнах едва януари във фирмата, а ето ме на сега бременна. Уф, сама не zнам какво да се правя  #2gunfire

# 139
  • Бургас
Момичетааа, аз пък ви чакам да пишетеее и все си мисля, че не сме активни:)), сега спите ли? Аз лягам към 1-2, по-рано не мога..
dididi, много ме  разсмя с историята ти))
Ася, така ли,бе..хаха..за дудата..)ми..Simple Smile
Гледахте ли мюзик айдъл..?

# 140
Муциту, аз по това време вече умирам за сън.Просто едвам гледам.Как си мила? Hug

# 141
  • Бургас
Ама рано ли ставаш сутрин? Аз най-рано 10ч. Забравих да ти отговоря на това как съм- орта-будала:), демек- бутам я..пак пия тъпия Утрогестан..ще стана урангутан от тоя прогестерон..Simple Smile)))))))))ще пусна един тежък глас, да се чудим с моя кой е мъжът в къщата:)))
Какво стана с Lucycity? Някой знае ли? Последно каза, че ще ходи в Шейново и ще пие кафе с мамите в неделя?
Уандаа, кажи нещо, бе,буби;)! Гледам-тука си!

# 142
emi4kaa ,ами хайде да се видим и варненки:)MY NAME ще я пишем и нея варненка,че като гледам как обикаля магазините.. LaughingДаде ми идея за пазаруване:)Не знаех ,че и в мол-а има магазин за бременни...а мол-а  ми е под носа EmbarassedУтре отивам да позяпам и дано харесам нещо,че ме е хванала депресия по отношение на облеклото Sick
Иринка ,дано не кървиш повече Hug
Елс и ти да се оправяш,че като те чета-ти направо боледуваш Thinking
И   bouquet на Tsv-добре дошла:)

# 143
Муци,тук съм,ама нещо ми се бъгва нета и се изнервих,че от 15 мин.се мъча да пусна пост и не ще и не ще #2gunfire

# 144
Муци, ставам в 9.Не е рано.Абе имам следния проблем:преди никога не съм се потяла, а сега неква пот братче, и откъде незнам.Полудявам.Може ли да е от Утрогестана  newsm78

# 145
Какви сте поспаланки  smile3524 Аз ставам в 6,30 най-късно 07ч #Cussing outНали съм работна мецана Stuck Out Tongue Winking Eye...

# 146
uanda,мило, къф е тоя час бе?Ми то туй всряд нощ беииииииииии #Crazy

# 147
ха-ха Стелка,ами среднощ си е toothама сина ми като е първа смяна и с баща му са толкова шумни като започнат да се приготвят-единият за училище,другият за работа,че ща-не ща ставам:)А и ходя на работа към 8.30,понякога и по-рано,ако се налага:)Пък съм и ранобудна,не ми тежи:)Ако ви кажа,че лятото в 7.30 -8ч.съм на плажа опъната,тотално ще ме обявите за луда newsm62

# 148
  • Бургас
Уандич, оправи ти се нета,а? Бравос! Олее, ми ти сигурно сега ще се тропясваш, щом ставаш рано!Хайде цунк и да си купиш най-яките дънки за брем.
stelllla, и ти ли на Утрогестан? Нищо чудно, бейбе..то как ли не влияе..рол-он нали ги знаеш..слагай от тях..не знам как се маха тва нящу потта..нямам го..
Мене пък ме дразни как ми растат космарлаци..тууу..има жени дет нямат един косъм дет са вика,аз като за 1000..Стел , ти ходиш ли на бач, че забравих какво си писала? Аз в къщи бачкам на компа..

# 149
uanda
 Направо те обявих. newsm47Хич няма да те бавя.Луда си си. smile3533Абе кажете ми потите ли се бе хора.Полудявам и аз.
Муциту ма  и аз го нямах бе, затова сега полудявам.То са рол они то парфюми и пак нещо ми е кофти.

Общи условия

Активация на акаунт