Светльо отново има нужда от вашите молитви!Светлото ни момче стана звездичка!

• 8 181
  • 146
  •   1
Отговори
# 45
  • с/у ОколоМръсТното
наистина са цяла вечност...
молим се  Praynig

# 46
  • София
Господи Боже, моля те помогни на Светльо и неговите родители.

# 47
# 48
Дръж се, момченце, не се предавай!  Praynig  Praynig  Praynig

# 49
 Hugза светльо,а за мама и тати   bouquet

# 50
  • София
Моля се с цялото си сърце за Светльо и за неговите родители  baby_neutral Господ да е с тях!

# 51
  • София
Душичка малка..... Praynig чии грехове изкупуваш......

# 52
  • София
Господ да даде сили на малката душичка , да издържи моля се от все сърце за него , за съжаление това е единственото което мога да направя   Praynig
Много сили и на родителите    bouquet

# 53
  Моля се с цялото си сърце лечението да бъде успешно и детето да се излекува Praynig

# 54
  • Варна
Има ли развитие (подобрение  Praynig) при Светльо?

# 55
  • София
Засега няма новини- нито лоши, нито добри. Лечението, в което е последната надежда, трябва да приключи някъде към 8 март. Да се надяваме, че мама Вили ще получи най-хубавия подарък за празника- усмивката на Светльо! newsm17

# 56
  • В тъмната гора.
Боже помогни на това невинно детенце  Praynig, толкова ми е мъчно  Cry

# 57
Молитва за чудо 
Автор Пламен Петров 
05 март 2008 
В момента, в който четете тези редове Светльо се бори за живота си - там, в немската клиника, на хиляди километри от родината...

Родителите му са на прага на силите си, отчаянието ги е стиснало здраво за гушата - самите доктори не могат да намерят обяснение защо детето е в кома вече няколко седмици и как да го излекуват.

Няма по-верни думи от написаното преди малко от чичото на Светльо - Станко Калинов - в нашия форум: не ни остава нищо друго, освен да се молим да стане чудо!

Аз не знам много молитви. Не знам и истинското име на Оня Там Горе. Но знам, че всеки от нас би дал мило и драго това чудо да се случи - Светльо да се събуди от комата и да възстанови пак предишното си здравослоно състояние! Да се смее, да се радва на живота - още дълги, дълги години! Да има своя шанс...

НЕКА СВЕТЛЬО ДА ЖИВЕЕ! НЕКА НАШИТЕ МОЛИТВИ ДА НЕ ОСТАНАТ НЕЧУТИ! НЕКА РОДИТЕЛИТЕ МУ НАЙ-ПОСЛЕ СЕ УСМИХНАТ И СИ ОТДЪХНАТ! НЕКА НАДЕЖДАТА НЕ УМИРА! 

http://www.save-darina.org/

# 58
# 59
  • София
Новините за Светльо не са добри. Образуванието е обхванало целия мозък и Светльо вече е на командно дишане. Лекарите са безсилни да открият причината. Сега само чудо може да го спаси.

Господи, не позволявай още едно детенце да си отиде! Господи, дай му още един шанс! Светленце, върни се при нас, върни се при мама Вили и тати Асен, не ги оставяй, направи още едно усилие!

Общи условия

Активация на акаунт