Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Какво е тажин?
Какво означава името „Загора“ на арабски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Филмът Jodhaa Akbar е исторически епос, който разказва за любовта между император Акбар и принцеса Jodha Bai от кралското семейство на Amer. Въпреки различния им произход и вяра, те споделят дълбока връзка, която се противопоставя на обществените норми на 16-ти век. Филмът е известен със своите грандиозни костюми, визуални ефекти и изобилие от злато, което го отличава от типичните боливудски продукции.
-
Какво е тажин?
-
Какво означава името „Загора“ на арабски?
-
Защо българите са толкова нерелигиозни?
-
Какви са мненията за алжирската музика и алжирския език?
а нафасима има сериозен проблем, който за жалост е много популярен за много мъже от бедни страни, без право да се движат в европа, женещи се за 4ужденки! поради страха на жената да живее в страната на съпруга- неуредици, обстановка, безработност, месене на другите в семейния живот,понякога трудни условия на живот- жените предпо4итат да си стоят или в бг, или в европа, тоест те не могат да опознаят какво е наистина истинското положение на нещата зад гърба й, тоест някъде дале4е и какво се е планирало в действителност! липсата на близка комуникация с роднините, истинското им опознаване, а не като си на гости и се о4аква нещо като зелена карта за европа, да ти свалят звезди и да те носят на ръце! има и другият вариант ,де жени , които като напитят богати араби, да правят 4елна стойка за да ги обвържат и да си живеят живота! не можем да знаем какво го съветват мом4ето, но много се съмнявам, 4е се пробват да му мътят главата, ако не е твърд и не ги отлюспи или да им каже директно, 4е тази е жената и си има семейство(жена,дете) ,няма да се прекрати месенето!имам много сладурски двойки, които тутакси след брака в тунис и алжир ,напуснаха страната към бг, франция или англия, канада! е, идват си сами, живеят тука с пълни ръце и като питам, как е семейството ,като о4аквам да споменат бременност или ве4е родени деца, нъц!оплакват се, 4е жената така, тя онака, и само да полу4ат документите и ще се разведат! прозра4ни са за мене, но нека си мислят, 4е другите са слепи! рядко са тези ,които остават семейни, именно защото са си избрали съпруга, а не виза,след вземане на документите!има много примери от последните години, не сме застраховани от подобни некоректни отношения,защото ние жените мислим разли4но и малко пове4е сантиментално и емоционално, докато мъжете са дале4 по-прагматици в отношенията си!така мисля, не казвам, 4е съм права!

Нали знаеш,че животът днес там,не е бил какъвто е бил по онова време...

кърмя Миа и си лягам
лека и спокойна от мен...ако не пиша 1-2 дни да знаете 4е съм в болни4ни

,Моята диета е глад и инат, в смияъл че ям малко но от това което ми се яде, наприме днес месо утре боб в други ден мляко и така в определен ден определена храна, така не се тормозя че не мога да ям картофи или сладко!