Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 4 -

• 20 706
  • 364
  •   1
Отговори
# 135
Според мен също трябва да залеем издателството с имейли и наистина да опитаме и в "Часът на мама".
Може също да пуснем тема в "майки" с коментари на най-абсурдните пасажи. Така поне форумските мами няма да я купуват.

# 136
  • София
Според мен също трябва да залеем издателството с имейли и наистина да опитаме и в "Часът на мама".
Може също да пуснем тема в "майки" с коментари на най-абсурдните пасажи. Така поне форумските мами няма да я купуват.
Peace Абсолютно за!!!

# 137
Интересно! На сайта пише, цитирам: "В книгата, на достъпен език, авторката д-р Калина Дичева, педиатър с богат опит и дългогодишен стаж..."
Току-що рових в списъка на НЗОК с педиатрите и ОПЛ - такова лице не съществува! Съмняваме педиатър да няма договор с НЗОК..  newsm78

# 138
  • Анкх-Морпорк
Книгата я има и в други сайтове, ето напр. един
http://www.book.store.bg/c/p-p/c-12/id-21208/goliamata-kniga-na- … lina-dicheva.html
Пуснете един гугъл и пишете отзиви по сайтовете.

# 139
За да сътвори подобна глупост, тази жена не само, че не е педиатър, но вероятно въобще не е лекар. И най-вероятно няма и деца  Shocked

# 140
  • София
писах там, гледам, и други вече... Simple Smile

# 141
Писах и аз, дали ще има смисъл да пишем до предавания като "Часът на мама"  newsm78 Или пък някое друго?

# 142
Таз госпожа най-вероято е преписала от някой стар учебник. С леки преработки и хоп! нова книга - 16 лева. Честито на печелившите!

# 143
Аз мисля че има смисъл да се пише в Часът на мама

# 144
# 145
  • Пловдив
Писах във всичките - дано не се подлъжат много родители да я купят  #Cussing out

# 146
А какви са съветите за по големите деца?
Кои са въпросните специалисти"...съветите и препоръките на водещи български лекари, специалисти по детско хранене, педагози и учители относно въпросите за грижата за децата."

# 147
 Наитина поколението, което сега са около 50 годишни са учили някакви такива неща. На мен сестрата, която посещаваше бебетата 1вия месец ми разказа как още на втората вечер като се прибрали от родилното оставила детето си да плаче през ноща, защото бебе нощем не се хранело, така пишело по дебелите книги, които тя е чела.  Същото се случило и с внучката и.   Shocked
 И една прясна случка от вчерашната консултация. Според баба ми детето било слабичко- 8.250 на 8 месеца, да съм му давала повече твърдаи храни.
 На което аз отговорих: и от кое ще качи, от морковеното пюре ли?
 И многе ме е яд на тези лекари, цял роман с абсурди мога да напиша.  #Cussing out
 Педиатърката ни  на всяка консултация се изненадва че още имам кърма. Струва ми се че си мисли, че детео наддава добре, въпреки начина, по който го храня Simple Smile .
 Майка ми е била студентка по медицина, когато ме е родила и н е ме е кърмила, защото нямала кърма. Сега на мен ми каза, че ходила на мамолог и имала повече мастна тъкан, отколкото жлезиста, сигурно и аз съм като нея. След това пък каза, че явно съм имала кърма, но може да не е хранителна. Итова в периода, когато се опитвах да махна добавката от ам.
 И накрая да кажа, че ако не беше този форум отдавна да съм се отказала да кърмя,   bouquet поддавайки се на подобни коментари от всички около мен.

# 148
 по едно опулване от мен   smile3556  и  мъжо:shocked!:
ужас,да се смее ли човек,да плаче ли

smile3537 тая госпожа -авторката  ....

# 149
 ShockedТази книга-нямам думи просто!!!  Sick
Чувала съм какви ли не абсурди(вкл. и това да се остави да плаче,за да му се развият дробовете Mr. Green),но ягодите и малините ми дойдоха малко в повече.Мисля,че е добре да се пишем в разни форуми ,за да се знае,че това си е пълен абсурд!!!

Общи условия

Активация на акаунт