Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 4 -

• 20 874
  • 364
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ето и нещо от мен. Наскоро баба ми ме пита дали още кърмя и аз й казвам "Да", при което тя радостно възкликва: " Браво! Ама така е, да знаеш, в нашия род всички сме млечни".  Laughing

Та да знаете, то наличието на кърма даже и по наследство се предавало.  Joy

# 181
Аз искам да попитам, докъде стигна работата с онази книга? Сега четох темата и с мъжа ми не само се втрещихме, но и сме бесни! Кажете някой звъня ли някъде по телевизиите или да се хващам аз?

# 182
Мецанке, аз също искам да направим нещо. Хрумна ми за Господари на ефира, защото темата е важно да се чуе не само от майките, а и от тези дето биха купили книгата за подарък. Само дето аз я нямам тая книжка и може да я заемем от badem за да я проучим щателно. Ако има още желаещи да вдигаме шум, пишете.

# 183
  • Пловдив
Simple Smile Аз съм майка от месец и половина и точно тази книга ми подариха.
Както и на д-р Спок, както и Хранене на бебето на Лиляна Трифонова.
Четох, четох .. ако не беше форума и интернет като цяло щях да тръгна в грешна посока от самото начало.

Но какво да се прави като се продават само такива книги  ooooh!

Добре, че се появи "Близо до бебето". Не съм я разлиствала по книжарниците, но от презентацията и в "Часът на мама" ми се стори съвсем съвсем различна  Peace

# 184
Шаманке определено искам да направимнещо по въпроса, за господарите и аз си мислех. тази педиатърка и този издател плачат за "скункс"!

# 185
ханна , правилно си се ориентирала. "Близо до бебето" е много хубава книжка, а и е написана на много приятен език. Пък и авторката е съфорумка  Hug
Мецанке, ще пиша едно лс на бадем, ако може да даде книжката за да нахвърляме най фрапантните моменти. А от предаването не знам дали ще се вържат, ама се надявам.

# 186
  • София
Мелодия, заподозряхме, че това е стара книга от времето на тежкия соц, която издателството е изровилао и издало като ново и актуално. Тя авторката може да отшумяла още преди да се появи интернет въобще.
Може и да се окаже вярно. Никъде няма нито дума за авторката, а за това пък противоречия бол  Thinking В началото има интервюта, в едно от тях се говори за важността на кърменето и не даването на сокчета, пък после точно обратното  Crazy 
Не мога да не цитирам следното: "До деветия месец детето наддава на денонощие между 16 и 18 грама.ooooh!
" Продължавайте редовно да теглите детето и да чертаете крива на неговото тегло" ... "Вече не е необходимо всеки ден да теглите детето, един път в седмицата е напълно достатъчно. Итака - докато стане на една годинка", става въпрос за навършени 4 месеца  Tired

# 187
Момичета,дано направите нещо и да се даде повече гласност!Аз съм от провинцията и трудо бих ви помогнала с нещо,но ако има-свиркайте,насреща съм. Hug
Шаманке,коя е тази наша съфорумка.Я,кажи,че съм пропуснала нещо Mr. Green

# 188
Василена Доткова, авторката на "близо до бебето" е basilisk Grinning

# 189
Василена Доткова, авторката на "близо до бебето" е basilisk Grinning
Така е ,като не гледам Часът на мама,за да съм информирана  Laughing

# 190
  • София
Ми аз се допитах до Бу и според нея не може да се направи нищо, защото всеки може да си защитава която теория реши.

# 191
Ами когато 1 месечно бебе се обрине от ягоди,малини или лимон,как ще се защити тогава тази авторка.И според мен проблемът е и че не може да се намери никъде като регистриран специалист по нищо!!! ooooh!

# 192
Ми аз се допитах до Бу и според нея не може да се направи нищо, защото всеки може да си защитава която теория реши.
И ти си права, Бу също. Всеки има право да публикува какво ли не, свободно слово все пак. Но на мен идеята ми е да се вдигне малко шум, така че повече хора да разберат, че тази книга е лоша идея за покупка. Пък те да си я издават хората.

# 193
  • София
Аз предадох да съобщят в Часът на мама, за книгата. Ако  поискат някоя майка да отиде в студиото, може ли някоя от вас да се подготви с подробно запознаване на съдържанието и аргументи? Аз не мога. Не съм толкова в час.

# 194
Пък аз скоро ще правя сирене (заяви свеки), не мляко, като стане ще се похваля и тук.

Общи условия

Активация на акаунт