Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 4 -

• 20 887
  • 364
  •   1
Отговори
# 195
Пък аз скоро ще правя сирене (заяви свеки), не мляко, като стане ще се похваля и тук.

Shocked Пък вярно да беше, лошо ли е?

# 196
Ма как бее, за хвалба си е Simple Smile

# 197
"Кърменето  след  1 годинка са вече лигавщини  Shocked"
Заяви педиатърката ни след като й казах, че имам намерение да продължавам да кърмя.

# 198
  • под дъгата
Лекарят, изписващ ме от родилното, преглеждайки гърдите ми заяви: "Хм, с тез' зърна за къде си трънала?" Ех, ако знаеше, че със същите кърмя вече година   Laughing

# 199
  • София
Сега се сещам, прочитайки за книгата, която коментирате по-нагоре, че на вратата на консултативния педиатричен кабинет в III-та градска е сложен голям плакат с корицата на въпросната книга  Shocked А колко млади майки ходят там и , чакайки, могат да се заинтересуват от книгата и да я купят. В такива моменти 16 лв не е цена. Аз с първото ми дете съм давала по 20-30 лв за книги в търсене на информация.

Иначе за най-абсурдната реплика...Мисля, че тази, която чух аз вчера, ще бие всичките досега. Само внимателно четете. Вчера, докато се разхождах с бебето, с един приятелски татко-вечен капацитет сме говорили за захранването. Нашите бебета са на една възраст, а и първите деца също. И аз обяснявам, че сега след многото изследвания се разбра, че е вредно да се зхранва рано и т.н., всички разбирате какво съм говорела...Той опонира, че него са отгледали така ( с биба и мед Wink )...И от там преминахме на разговор за ползата на кърмата , а в отговор чувам...само внимателно!..."Млякото не е най-полезната храна, а кърмата също е мляко и щом бебета имат колики, значи и тя не е съвършена, като храна!" Shocked Shocked Shocked

Иначе, трябвало по-рано да се захранва, за да свиквало стомахчето с твърдата храна, че не можело да се дава наведнъж голямо количество. Викам, че ти като захранваш по-късно, пак не даваш веднага един буркан, пак почваш от 1 лъжичка...Абе...Нямате ли чувство понякога, че от спорове и подобни разговори в някои моменти няма никакъв смисъл?

# 200
Поредното изказване което чух вчера. Видяхме се на кафе с една приятелка - нейното детенце е на 7 месеца. Започнали захранване от 4-тия месец със сокчета, 5-тия зеленчуково пюре, 6-тия плодово пюре. И искала този месец да въведе жълтъка, по причина че (цитирам): "След 6-тия месец състава на кърмата обеднява и бебето има опасност да развие желязо-дефицитна анемия." Което на мен ми се стори доста странно, но не възразих  Wink Затова трябвало още преди 6-тия месец да се захрани, за да не е малокръвно детето.

# 201
Пък аз скоро ще правя сирене (заяви свеки), не мляко, като стане ще се похваля и тук.

Joy Joy hahaha Много ме разсмя Мелания!!!

# 202
  • София

Joy Joy hahaha Много ме разсмя Мелания!!!

То щом сапун може да се направи, какво остава за сирене...

# 203
Потресена съм от тази книга, направо тръпки ме побиха. Това си е живо престъпление!
Представяте ли си колко деца ще развият алергии ако следват съветите, описани в нея  #Crazy
А това за плача и развиващите се дробчета направо ми иде да претрепя някой, като го чуя! Отдавна е доказано как точно влияе на бебешкия мозък подобен съдизъм и когато някой, представящ се за медицинско лице с дълъг стаж, дава подобни престъпни съвети, той трябва да подлежи на наказателна отговорност! Това си е престъпление!
Не може ли да пишем на издателството?
Въобще кой малоумник е допуснал подобна идиотщина да бъде издадена?!
Аз непремено ще пиша на издателството, някой ще се присъедини ли?

# 204
Карина, в петък ще се видя с бадем за да взема въпросната книга, ще я прегледам и ще набележа по сериозните несъответствия. После ще видим към кой ще се обърнем.

# 205
  • София
Шаманката, ще имаш ли възможност  и в Часът на мама да участваш, ако се наложи?

# 206
Нямам против, въпреки че съм малко скептична към това предаване.

# 207
В "Часът на мама" планираме да направим тема за "страхотната" книга на д-р Калина Дичева. И ние сме изключително впечатлени от безумните съвети на авторката, както и от книгата на Лиляна Трифонова за детското хранене.

# 208
Момичета, за коя книга става въпрос? Може ли линк? Благодаря     bouquet

# 209
  • София
Момичета, за коя книга става въпрос? Може ли линк? Благодаря     bouquet

http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=8815

Общи условия

Активация на акаунт