E-bay - тема 3

• 32 128
  • 622
  •   1
Отговори
# 345
много благодаря за помощта   bouquet

# 346
Привет пак
 Продавача ми праща банкова сметка, а аз си мисля, че ще си дръпне парите сам, щото съм регистрирала кредитната си карта в Ибей.   Какво да направя, може ли по някакъв начин да се получи двойно плащане?
Мирена, хелп плииз.

Sie haben den unten stehenden Artikel bei E-Bay ersteigert , bitte ?berweisen Sie die Gesamtsumme auf folgendes Konto :
Falls Sie schon ?berwiesen haben und die Ebay Nummer oder Ihren Namen angegeben haben ist dies auch kein Problem. Wir vergleichen zuerst die Rechnungsnummer, dann die Ebay Artikel Nummer und zuletzt den Nachnamen.

# 347
Мирена, хелп плииз.

Sie haben den unten stehenden Artikel bei E-Bay ersteigert , bitte ?berweisen Sie die Gesamtsumme auf folgendes Konto :
Falls Sie schon ?berwiesen haben und die Ebay Nummer oder Ihren Namen angegeben haben ist dies auch kein Problem. Wir vergleichen zuerst die Rechnungsnummer, dann die Ebay Artikel Nummer und zuletzt den Nachnamen.

Вие спечелихте този артикул в ибей, моля, преведете цялата сума на на следната сметка:
  В случай че вече сте превели парите и сте посочили Вашия ибей номер или имената Ви, това не е проблем. Ние сравняваме първо номера на сметката, после номера на артикула в ибей и накрая фамилното име.

Peace

# 348
Мерси Мирена

Възможно ли е все пак да си е дръпнал парите от картата ми, или  винаги купувача прави превод?

# 349
Мерси Мирена

Възможно ли е все пак да си е дръпнал парите от картата ми, или  винаги купувача прави превод?
Е как ще ти дръпнат парите от картата, ако ти не ги преведеш.
Продавачът регистриран ли е в Пей пал изобщо ?

# 350
Да се похваля за първата си покупка от Ибей  newsm44 ето този часовник Бен10 за племенника ми купих го от американския Ибей, пратиха ми го на 03.03 и вчера на 11.03 го получих

# 351
  • Варна
Още една зарибена да се разпиша. Sunglasses
Благодарение на темата ви и една приятелка с опит Laughing се регистрирах навсякъде, верифайфнах, спечелих търг и платих. Simple Smile
След колко време горе-долу да чакам от Англия роклето?
В e-bay се чувствам като истински нещотърсач! Laughing

# 352
А честито,Пипи, търси си на воля.
Относно роклята-зависи как е изпратена.
Най -бързо за около 4-5 дни, а ми се е случвало и над месец, но тогава имаха стачка Английските пощи.

# 353
  • Варна
 GrinningМерси!
Наистина са много полезни темите тук.
Предполагам с най-бавната поща:-))) признавам, че не знам, не обърнах внимание.

# 354
И аз да се отчета, че се регистрирах в Ибей и в Пей пал. Сега чакам от Пей пал номера.

# 355
момичета някой ще помогне ли с това,опитвам да платя с кредитната карта на брат ми,с нея съм плащала и преди,а ето сега какво ми излиза     That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card.

# 356
не може, картата вече е регистрирана на друг акаунт

# 357
Durango мерси

# 358
  • София
GrinningМерси!
Наистина са много полезни темите тук.
Предполагам с най-бавната поща:-))) признавам, че не знам, не обърнах внимание.

аз от Англия предимно поръчвам, напоследък идват за отрицателно време - последно едни ролери в петък ми ги изпратиха, във вторник бяха в пощата. По принцип не плащам високи цени за доставка и предполагам, че не е някаква специална услуга, но наистина много бързо идват.
И да се похваля - имам писмо от продавача на хавлията, за която пуснах диспут - извинява се, дрън дрън, проблеми - вече ми била пратила хавлията.
Отговорих й че като я получа ще затворя диспута - хе хе - нали така сте ме научили.
 Mr. Green

# 359
Благодаря на Durango за съдействието.

Общи условия

Активация на акаунт