E-bay - тема 3

• 32 087
  • 622
  •   1
Отговори
# 420
Zmeica чудесна си  bouquet Hug

# 421
Момичета някой ще удари ли едно рамо Praynig,на прага съм да спечеля търг за лот маратонки на сина ми newsm78,но как точно да формулирам въпроса си към продавача да ми пише по малка сума,за да не платя мито..."моля напишете по малка сума ,за да не плащам мито,моля пишете че е подарък,мостра...поради същата причина",с английския ще се справя,благодаря ви предварително Peace

wiwian ,аз съм maiche.Днес си получих потника по пощата.За превода им пиша така

Hi!Can you declare the package as a gift for 10$?Thanks in advance!

# 422
maiche ще пробвам и този вариант Hug,че май е по добре да се уговориш предварително,балеринките дойдоха ли-страхотни са,ако не си улучила номерацията,викай насам Mr. Green

# 423
Здравейте
от 2-3 дни се регистрирах в британския E-bay  и не мога да се ориентирам как да процедирам!
Първо да наддавам или първо да питам дали ще ги пратят нещата до Бг!Реших първо да питам, едно моми4е ми отговори за едни маратонки че ще ги прати до бг за 3,5паунда а маратонките струваха 2паунда!
Аз много се зарадвах но веднага след като наддадох някой наддаде и ги взеха!
както и да е!
Въпроса ми е Че мога да изпращам само 1-2 съобщения на продавачите да ги питам дали шипват до бг?
И това ме дразни!
Вие по колко съобщения на ден можете да пишете?
Искам и да питам нещо друго, добре това с verification code  го разбрах трябва да изчакам и да ида да питам в банката!Ще почакам, 1,5 евро голяма работа!
Интересува ме плаща ли се комисионна при преводите и колко?
прочетох от тук от там и ми се струва мнго време 45 дни да пътуват нещата от щтатите!
Но ще разгледам и американски вариант

# 424
 От Щатите при мен поръчки са идвали до 9 дни-пу пу пу

# 425
  • Варна
Здравейте
от 2-3 дни се регистрирах в британския E-bay  и не мога да се ориентирам как да процедирам!
Първо да наддавам или първо да питам дали ще ги пратят нещата до Бг!Реших първо да питам, едно моми4е ми отговори за едни маратонки че ще ги прати до бг за 3,5паунда а маратонките струваха 2паунда!
както и да е!
Въпроса ми е Че мога да изпращам само 1-2 съобщения на продавачите да ги питам дали шипват до бг?
И това ме дразни!
Искам и да питам нещо друго, добре това с verification code  го разбрах трябва да изчакам и да ида да питам в банката!Ще почакам, 1,5 евро голяма работа!
прочетох от тук от там и ми се струва мнго време 45 дни да пътуват нещата от щтатите!

Аз винаги питам колко ще струва доставката до Бг преди да наддавам ако изрично не е упоменато. Не искам изненади после...
Това за броя съобщения - не знам, като питам един път за шипинга и ми отговорят/винаги отговарят/ ми е достатъчно... питала съм и за размери допълнително.
За комисионните не знам и на мен ми е интересно. Имам инетбанкиране и до сега няма отразени комисионни , само точните суми на покупките ми. Върнаха ми 1,5Е ...

Снощи участвах в един малко странен търг , странен за мен де щото не разбрах какво става... бях дала цена преди дни 4.99$, после някой качи на 15.53$. Аз дадох следващата 16,03 обаче изписа, че това ми е максималната цена, текущата си стоеше 15 и нещо$ и в крайна сметка спечелих на 15,53$. newsm78 При другите търгове нямаше такова нещо...

# 426
Аз още си чакам кодчето, на 12 се регистрирах в Пей пал. Дано утре вече се появи и да мога да платя, че продавача чака.

# 427
Колко време се чака за това кодче?  И след като се верифайна, продавача ще може да си вземе парите, преди това не може, така ли?

# 428
Ох не знам и аз ако покупката ти е на по  малка стойност може да платиш и преди да имаш кода. Това разбрах аз.
Ето това получих още на 12.03 ако може някой да ми помогене това какво е което са ми изпратили от Пей пал

This is a reminder that we need you to enter your Expanded Use Number.

Your unique Expanded Use Number was sent to your credit card ending in 6854 on Mar. 12, 2008.

Until you enter your Expanded Use Number, you may be limited in the amount of money you are able to send. To find out how much you can send before entering your Expanded Use Number:

# 429
  • sofia
Колко време се чака за това кодче?  И след като се верифайна, продавача ще може да си вземе парите, преди това не може, така ли?
кода ти го дават до 3-4 работни дни
ако сумата ти е до 100Е можеш да платиш и преди да си получила кода

# 430
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below.

Select card: XXXX-XXXX-XXXX-5784

Date of PayPal charge: Mar. 12, 2008

PayPal code:

When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted.

The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card.

Your card was charged ?1.50 EUR.
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge.
Enter the 4-digit code to confirm your card.

Когато вляза в Пей пал и напиша въпросния код който са ми пратили ма дава грешка. Този код някакъв друг ли е

# 431
  • sofia

Снощи участвах в един малко странен търг , странен за мен де щото не разбрах какво става... бях дала цена преди дни 4.99$, после някой качи на 15.53$. Аз дадох следващата 16,03 обаче изписа, че това ми е максималната цена, текущата си стоеше 15 и нещо$ и в крайна сметка спечелих на 15,53$. newsm78 При другите търгове нямаше такова нещо...
Ти можеш да напишеш максимална цена 100$,но ако най-високата предложена е 15$,автоматично предлагаш 15,50$ това е такава система за подпомагане на наддаващите.
Дано ме разбра.
Това,че си предложила 100 не значи,чи вдигаш цената на 100,а казваш,че това е максималната цена ,до която би наддавала и системата наддава вместо теб.

# 432
  • sofia
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below.

Select card: XXXX-XXXX-XXXX-5784

Date of PayPal charge: Mar. 12, 2008

PayPal code:

When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted.

The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card.

Your card was charged ?1.50 EUR.
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge.
Enter the 4-digit code to confirm your card.

Когато вляза в Пей пал и напиша въпросния код който са ми пратили ма дава грешка. Този код някакъв друг ли е

Искат ти кода от транзакцията на 1,5Е
Този код ли пишеш?

# 433
  • sofia
Здравейте
както и да е!
И това ме дразни!
Имаш ограничение на съобщенията,тъй като си нов потребител.
Винаги питай дали доставят до Бг и колко ще ти струва и проверявай дали приемат плащане през ПП
Комисионна ПП взима само от продавача
От САЩ пратките пътуват от 7 до 25 дни(при мен така е било)

# 434
От САЩ пратките пътуват от 7 до 25 дни(при мен така е било)
Имам рекорд - за 4 дни  Mr. Green
Докато един го чакам вече месец  ooooh!, пуснах и диспут  Tired

Общи условия

Активация на акаунт