E-bay - тема 3

• 32 087
  • 622
  •   1
Отговори
# 435
И аз го имам същия рекорд
на първата ми поръчка, която беше и сбъркана
 Joy
още си имам обувки с пайети и високи точкета виктория сикретс, неизвестен номер
 Joy

# 436
И аз го имам същия рекорд
на първата ми поръчка, която беше и сбъркана
 Joy
още си имам обувки с пайети и високи точкета виктория сикретс, неизвестен номер
 Joy
rotfImbo

# 437
Колко време се чака за това кодче?  И след като се верифайна, продавача ще може да си вземе парите, преди това не може, така ли?
кода ти го дават до 3-4 работни дни
ако сумата ти е до 100Е можеш да платиш и преди да си получила кода

На мен ПП ми взеха сумата от кредитната карта, обаче проблема ми е, че продавача не си ги дърпа, а ми праща на ден по 5-6 автоматизирани мейла с банковата си сметка, без никакви обяснения на питанията ми.  Сумата е 56 евро.  Дали е заради това, че не съм верифайнала или  пък нещо друго?

# 438
  • sofia
Колко време се чака за това кодче?  И след като се верифайна, продавача ще може да си вземе парите, преди това не може, така ли?

На мен ПП ми взеха сумата от кредитната карта, обаче проблема ми е, че продавача не си ги дърпа, а ми праща на ден по 5-6 автоматизирани мейла с банковата си сметка, без никакви обяснения на питанията ми.  Сумата е 56 евро.  Дали е заради това, че не съм верифайнала или  пък нещо друго?
Продавача не може сам да си дръпне парите,ти трябва да наредиш плащането през акаунта си.
Как така някой си ще си дърпа пари от сметката ти newsm78

# 439
@мам
може би нетряваше да го казвам, току виж ми излезло име .. Наследника на Урсула или нещо подобно

# 440
прочетох от тук от там и ми се струва много време 45 дни да пътуват нещата от щтатите!
Но ще разгледам и американски вариант
аз скоро получих пратка, тръгнала на 03.03 от Щатите и беше при мен на 11.03, т.е. 7-8 дни  Peace

# 441

Продавача не може сам да си дръпне парите,ти трябва да наредиш плащането през акаунта си.
Как така някой си ще си дърпа пари от сметката ти newsm78

Аз съм ги наредила, ама чак сега на шестия ден след транзакцията виждам, че продавача не бил регистриран в ПП.  ooooh!
Ако ще му пращам утре  сумата по банковата му сметка през интернет трябва ли моята сметка да е в евро или не е задължително?
Благодаря за отговорите ти, Люба.

# 442
А къде в офертите е отбелязано дали продавача  приема ПП или не?

# 443
  • sofia
А къде в офертите е отбелязано дали продавача  приема ПП или не?

При начините за плащане е отбелязано дали приема или не ПП
Не е нужно сметката ти да е в евро

# 444
  • София
Здравейте реших да се пробвам и аз да си поръчам нещо от немския сайт.
Регистрирах се, но накрая ми дава че за да си потвърда личните данни трябва да си въведа номера на кредитната карта. Опитах се да намеря как точно се пазарува и регистрирва , но..... Може ли някой да ми помогне или да ме насочи къде да прочета?
Искам да си купя една количка и да наддавам за нея.
 Peace

# 445
Хехе и при мен борбата е за количка  Simple Smile. Сподели, коя си харесала. А за правилата виж линковете на първа стр.

# 446
  • София
Ами от линка на първа страница ме прехвърля във втора тема, а от там ми дава че първа вече я няма. В сайта на финти има как се пазарува, но пак има неясни неща  newsm78
Количката е тази http://cgi.ebay.de/3-Rad-Buggy-ALU-klein-und-leicht-BAMBINO-WORL … dZ1QQcmdZViewItem
По принцип като се регистрираш иска ли ти номер на кредитната карта и кода, който е отзад?
А когато наддаваш за нещо пак ли ти ги иска всеки път?
И как се плаща точно? С превод или ?
Надявам се някой да помогне , че търга скоро свърша  Praynig
Peace

# 447
  • Варна
На първа страница,mam@ е дала много полезни линкове
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=269367.msg6616265#msg6616265

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 18:54 от мел...

# 448
  • София
Повече от месец чакам едни ботушки от англия и сега не знам какво да правя, за първи път ми се случва да не получа нещо. Продавача казва че ги е пратил, какво се прави в случая??

# 449
  • sofia
Повече от месец чакам едни ботушки от англия и сега не знам какво да правя, за първи път ми се случва да не получа нещо. Продавача казва че ги е пратил, какво се прави в случая??
отваряй диспут
искай номера на пратката от продавача,за да проследиш къде е

Общи условия

Активация на акаунт