E-bay - тема 3

• 32 085
  • 622
  •   1
Отговори
# 465
За по-малко от 2 седмици ми дойдоха нещата от Хонг Конг! Много съм доволна!  newsm68
Осмелявате ли се да поръчате техника от Хонг Конг? Харесала съм си разни мп4 плеъри - цената е чудесна, дизайнът също, но не знам какво качество ще дойде. Чудното е, че доставката обикновено е по-скъпа от цената на самия продукт и не предлагат комбиниран шипинг, нито застраховка. Но пък виждам, че имат много сделки, въпреки, че рейтинга им обикновено е около 98%.

# 466
  • София
Здравейте
Искам да се оплача, че за доставка от Германия  ми искат 43 евро  Shocked  Money за няма 4 кг. И гадното е, че продукта, който искам го продава само 1 магазин. Дайте предложения как може да ми излезе по евтинко  newsm78
 Peace

# 467
За по-малко от 2 седмици ми дойдоха нещата от Хонг Конг! Много съм доволна!  newsm68
Осмелявате ли се да поръчате техника от Хонг Конг? Харесала съм си разни мп4 плеъри - цената е чудесна, дизайнът също, но не знам какво качество ще дойде. Чудното е, че доставката обикновено е по-скъпа от цената на самия продукт и не предлагат комбиниран шипинг, нито застраховка. Но пък виждам, че имат много сделки, въпреки, че рейтинга им обикновено е около 98%.

Една приятелка си поръча телефон, имитация на някакъв мега скъп тук... Дойде й за 200лв, но подробности не знам. По принцип е рисковано без застраховка за по-скъпи неща, а комбинираният шипин си е удобство, освен, ако не ти направи по-голяма отстъпка за следващият закупен артикул.

Все пак аз си поръчах от там разни неща за ноктопластика.

# 468
  • На черешата
Здравейте
Искам да се оплача, че за доставка от Германия  ми искат 43 евро  Shocked  Money за няма 4 кг. И гадното е, че продукта, който искам го продава само 1 магазин. Дайте предложения как може да ми излезе по евтинко  newsm78
 Peace

Няма начин,освен да го пратиш до познати в Германия.

# 469
  • София
Фантичке мерси , ще търся познати. И да ти кажа, че живеем в един блок ( в темата за студентски видях)  и трябва да се запознаем  Joy
 Peace

# 470
Здравейте
Искам да се оплача, че за доставка от Германия  ми искат 43 евро  Shocked  Money за няма 4 кг. И гадното е, че продукта, който искам го продава само 1 магазин. Дайте предложения как може да ми излезе по евтинко  newsm78
 Peace

Няма начин,освен да го пратиш до познати в Германия.

Или да видиш тосзи артикул дали го няма в Английският ибей.  Peace

# 471
в кой ибей ги намирате тези изгодни хонг-конгски неща ?

# 472

В англиският.  Peace

# 473
Получих си кода от Пей пал. Сега дано не сгафя нещо. newsm78

# 474
  • Варна

Аз в американския ги намирам  Peace

# 475

Да, и там ги има, но излиза по-скъпо доставянето им до БГ, а и времето за което идват е по-голямо.  Peace

# 476
  • sofia

Да, и там ги има, но излиза по-скъпо доставянето им до БГ, а и времето за което идват е по-голямо.  Peace
при положение,че всичко се праща от едно място(ХонКонг) как може да има значение от къде поръчваш???
няма логика

# 477
Зависи къде се намира продавачът.  Peace

# 478
Момичета кое да избера,каква в разликата(определено има такава,но не съм наясно...) Praynig            Shipping costs to Bulgaria will be $16US for first class and $22US for priority mail.

# 479
Повечето ми неща пристигат с first class  Peace

Общи условия

Активация на акаунт