E-bay - тема 3

• 32 061
  • 622
  •   1
Отговори
# 495
Аз получавам една бележчица от пощата,че има пакет за мен,отивам и си го взимам и така...,мисля че в някои градове им ги носят в къщи(ако не се лъжа)

# 496
а веднага казвам дрешки за младежа - подготвяме се за  предстоящия летен сезон и отново благодаря за помощта   bouquet  че иначе как щях да се справя  Tired

# 497
Аз чакам едни маратонки с колелца тия дни, да видим какво ще стане. Това ни е едва втори опит за пазаруване он-лайн, първия беше доста успешен - една супер карта за гейм бой дойде от Хонконг само за 5 долара!

# 498
На мен последните две покупки-маратонки и чифт летни дамски обувки- пощальонката директно в нас ми ги донесе. Но живея в сравнително малък град.

# 499
опитвам се да преведа парите но ми иска някакъв "redemption code" що за чудо е това

# 500
Голям съм умник преведох по погрешка два пъти сумата на продавача  Sick Sick Sick пикасх му писмо и сега ще чакам, на вас едва ли ви се е случвало подобно нещо, но кажете все пак има ли вероятност да си върна парите? Cry

# 501
Голям съм умник преведох по погрешка два пъти сумата на продавача  Sick Sick Sick пикасх му писмо и сега ще чакам, на вас едва ли ви се е случвало подобно нещо, но кажете все пак има ли вероятност да си върна парите? Cry

Да, трябва да ти ги върне. Има начин. Ако нещо се опъне, което сииилно ме съмнява, пиши до пейпал и те ше оправят нещата  PeaceСпокс!

# 502
Благодаря ти за успокоението голям   bouquet

# 503
Всичко е ок, мадамата току що ми върна парите обратно и дори ми писа че днес ще ми изпрати пратката  Grinning

# 504
  • sofia
Привет.
Момичета обсъждали сте,но съм забравила.До колко дни можеш да се оплачеш за неполучена пратка?Продавач от Хонг Конг ми е пратил едни обувчици на 1 март/още не съм ги получила/.Сега ми пише ако мога да изчакам до 22 март и ако още не съм ги получила,ще ми ги прати отново.Дайте съвет как да процедирам. Sad
не ми се рови назад в темата, но мисля,че диспут се отваря до 40дни.
искай от продавача номера на пратката и я проследи в руските пощи, там ще ти покаже какъв и е статута

# 505
  • На черешата
Не беше ли до един месец? newsm78

# 506
  • sofia
Върти ми се 40 или 60 дни
Но не споря

# 507
  • В сърцето на ММ
Благодаря  bouquetИмам още до месец. Mr. Green

# 508
Момичета,
може ли някой да ми дешифрира това, че нещо или английския ми е слаб или ми е слабо АйКю-то.

Hi there, I have estimated through the internet the cost for me to send postman pat to you and it would come in at roughly £10.12/25.2922 DEM.

bouquet

# 509
  • София
Повече от месец чакам едни ботушки от англия и сега не знам какво да правя, за първи път ми се случва да не получа нещо. Продавача казва че ги е пратил, какво се прави в случая??

Много време е минало. Аз чакам поръчката си вече 3 месеца. Simple Smile
Продавача каза, че е пратил, каза че пак ще прати нова и още нищоо.
Хората може наистина да са пратили поръчката ама тук из нашите пощи нещо да се мотат и скатават.Много непрофесионално от тяхна страна е когато не намерят получателя в дома му, захвърлят една бележчица в която си искат поща и после чакай.

Оффф ужасни са ни пощите Sad много ме е яд за ботушите защото съм с малък крак и много трудно си намирам обувки. Сега пуснах диспут в Пей Пал пък да видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт