E-bay - тема 3

• 32 045
  • 622
  •   1
Отговори
# 525
  • sofia
аз да питам - защо в немския ибей повечето продавачи не приемат пейпал разплащания? и как им превеждате пари като не са регистрирани в пейпал? по банков път колко е таксата?  newsm78

Тъпунгери, и аз няма да пазарувам от тях вече. Таксата за превод е мин. 15 евро.
В ПИБ е 12Е  Wink

Тук преди време някое момиче каза,че е направила банков превод през ПП и е излезнало без комисионна

# 526
Ха! Не мога да повярвам - на 12 март поръчах нещо и днес получих бележка от пощата, че е получено колетчето! Чакам мъжа ми да си дойде, че е на негово име, да видим дали всичко е ОК.
От къде?

От английския, ама нещо съм се объркАла... Бележката била за един стар колет от миналата седмица Embarassed. Ще продължавам да чакам....

# 527
Lyuba84както винаги отзивчива и много благодарностти  bouquet   да за дрехи става въпрос    bouquet

# 528
аз да питам - защо в немския ибей повечето продавачи не приемат пейпал разплащания? и как им превеждате пари като не са регистрирани в пейпал? по банков път колко е таксата?  newsm78

Тъпунгери, и аз няма да пазарувам от тях вече. Таксата за превод е мин. 15 евро.
В ПИБ е 12Е  Wink

Тук преди време някое момиче каза,че е направила банков превод през ПП и е излезнало без комисионна

Пу да му се не види, на мен ми излезе  17 Е през Райфа, а имам сметка  и в ПИБ. Както и да е, не пускам преводи вече.

# 529
  • В сърцето на ММ
Момичета,има ли някакво ограничение за количеството пари платени чрез Paypal на година?
Познати искат да им купя 2 чифта очила за сумата от 250 лири Mr. Green.Да не би да ми ограничат след известна сума плащанията?
И ако идват от Англия,дали тук ще дължа някакви такси после?

# 530
  • sofia
Момичета,има ли някакво ограничение за количеството пари платени чрез Paypal на година?
Познати искат да им купя 2 чифта очила за сумата от 250 лири Mr. Green.Да не би да ми ограничат след известна сума плащанията?
И ако идват от Англия,дали тук ще дължа някакви такси после?
Нали сме ЕС, няма мита
За ограничения не знам,аз съм платила над 2000лв от началото на годината, утре ще платя още 800лв

# 531
  • В сърцето на ММ
Нали сме ЕС, няма мита
За ограничения не знам,аз съм платила над 2000лв от началото на годината, утре ще платя още 800лв
lyuba84,благодаря ти много.  bouquetСега съм спокойна,че мога да си харча парички спокойно. 
Между другото някой да си е купувал лаптоп от ибей?Дали има проблем с доставката?

# 532
здравейте момичета, след като преведете парите през пей пал веднага ли ви дръпва парите от картата

# 533
  • В сърцето на ММ
Веднага ги блокират.А продавачът си ги тегли с дни по-късно.Но фактически от момента на плащането,ти не разполагаш вече с парите. Peace

# 534
Опитвам се да проследя една пратка от американския ebay, дали е влязла в България ,като вляза в сайта на БГ Пощите ето какво ми изписва,някой има ли идея newsm78 No information, please check your item identifier

# 535
  • Варна
Опитвам се да проследя една пратка от американския ebay, дали е влязла в България ,като вляза в сайта на БГ Пощите ето какво ми изписва,някой има ли идея newsm78 No information, please check your item identifier

Не разчитай много на сайта на БП  Rolling Eyes
Аз нарочно проверих една пратка, след като я получих, а в сайта я нямаше никаква  Close - все едно още не е влязла в страната....
Ако е пратено с USPS, пристига за 9-10 дни  Peace

# 536
 Да с USPS е пратена,ами другите ми пратки идват за толкова,но реших пък да проследя тази,мерси Amar  Peace

# 537
Момичета, четох, четох, но не съм разбрала, ако може да ми кажете - колко дни след регистрацията ми в пейпал мога да получа в банката 4-цифрения код? Защото вече поръчах неща и имам фактура, но не мога да платя.

# 538
Момичета, четох, четох, но не съм разбрала, ако може да ми кажете - колко дни след регистрацията ми в пейпал мога да получа в банката 4-цифрения код? Защото вече поръчах неща и имам фактура, но не мога да платя.

Е, браво! Може ли да поръчаш без кода??  Shocked

При мен дойде след 1-2 седмици, ако не и повече.... Честито.  Tired

# 539
Плащах без кода първите поръчки, незнам какво е ограничението в сумата /има такова/.

Общи условия

Активация на акаунт