E-bay - тема 3

• 32 024
  • 622
  •   1
Отговори
# 570
Алоууу, двенките преди мен - минете в ляво и дясно за да мина  Joy
Та за часовника иде реч - кво , що  Mr. Green

Коя тая блейка Mr. Green
Така е - затова не го обичам английския, а американския  Whistling

# 571
  • Варна
Супер покупка  Wink

Писах на един продавач в английския ebay и той взе,че ми отговори!
Питах ,дали ще ми прати едни сандали до бг и колко ще ми струва.
Пише ,че ще ми ги прати с UPS Express за £10 и до 48 часа ще ги получа !
На пощата ли да ги чакам и възможно ли е толкова бързо?

# 572
  • sofia
Супер покупка  Wink

Писах на един продавач в английския ebay и той взе,че ми отговори!
Питах ,дали ще ми прати едни сандали до бг и колко ще ми струва.
Пише ,че ще ми ги прати с UPS Express за £10 и до 48 часа ще ги получа !
На пощата ли да ги чакам и възможно ли е толкова бързо?
пиши му, че искаш да ти ги прати по обикновена поща, защо трябва да ти ги праща на тройна или двойна цена
Кажи, че не ти е спешна покупка и можеш да изчакаш по-дълго време

# 573
  • Варна
Мерси lyuba84   bouquet

# 574
  • На черешата
  mam@,алоууууу,де се буташ ма,я марш на опашката. Mr. Green

# 575
lyuba84, тая красота Бенетон ли е, че нещо недоскив  Rolling Eyes от кой ибей го взе?

Фийдбек задължително на всеки ли се поставя? Моят продавач още не ми е сложил, а аз на него сложих още като си получих колетчето на 11.03  newsm78

# 576
  • В сърцето на ММ
Аз чакам 3-ма да ми сложат и писма учтиви,напомнящи писах.Няма файда.Защо така правят?

# 577
  • Beyond the Frontiers
Въпрос за плащането с ПП, колко е горе долу таксата (ясно ми е, че за различните банки ще е различно, за това питам само ориентировъчно). Насочила съм се към немския ebay, че съм с немски и за по-лесно, ама нещо ме дразнят там - за доставка ми искат между 28 и 60 евро - говоря за летни детски колички, гадини. #Cussing out Дали ако пробвам с потребител от Германия няма да ми дадат по-ниска цена (кръстницата ни живее там и тя да поръчва) newsm78 newsm78 Съвети  Praynig Praynig

# 578
  • В сърцето на ММ
За ПП такса за теб няма,освен 1,39 ,които ги теглят отначало и 1,50 евро/които после ти връщат в акаунта/.
Но проблемът е,че повечето немци не искат плащания през ПП.Оглеждай внимателно за начините на плащане посочени от продавача.
А количката е тежка и затова.На мен са ми искали 10 лири за тениска. Mr. Green

# 579
на мен пък ми искат $480 доставка за 4 гуми от щатите и пак са по евтини отколкото тук

# 580
  • sofia
lyuba84, тая красота Бенетон ли е, че нещо недоскив  Rolling Eyes от кой ибей го взе?

Фийдбек задължително на всеки ли се поставя? Моят продавач още не ми е сложил, а аз на него сложих още като си получих колетчето на 11.03  newsm78
да, Бенетон е
От Щатите го взех, за тези пари от Европа няма как
Той си е чисто нов

# 581
  • Sofia
Моля,който беше получил очилата от щатския Ибей да каже дали е доволен и дали са оригинални.Прекалено голяма ми се вижда разликата в цените newsm78 Мъж ми ме кара да му поръчам.Също така с каква поща пристигнаха,на митницата ли?

# 582
На мен 1 немец ми каза доставка за детски акумулаторен джип на Пег Перего - 22 евро, защото теглото на джипа е 9 кг и нещо, а това е цената за доставка до 10 кг. Обаче като го опаковал с разните му там зарядни и т.н. излязъл 12 кг и нещо и ми писа. Аз съответно му казах, че ще му доплатя  - преведох му още 10 евро. ИМа разбрани хора и от немския Ибей, този беше регистриран в ПП
Така джипът ми излезе 180 лв, нов е, тук са 360 лв същите.

# 583
Моля,който беше получил очилата от щатския Ибей да каже дали е доволен и дали са оригинални.Прекалено голяма ми се вижда разликата в цените newsm78 Мъж ми ме кара да му поръчам.Също така с каква поща пристигнаха,на митницата ли?
Да, същото питане имам и аз - а и моля за инфо дали начисляват реалната стойност/дали трябва да плащам мито/, ако поръчам 2-3 чифта

# 584
  • София
Привет на всички!
Сигерно ще досадя на всички, но отново за тези мои дънки от американския ибей, няма ни вест ни кост от тях. На 9.03 спечелих а днес сме все пак 21, според вас колко още да изчакам преди да действам и да се свържа с купувача?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт