Френска селска торта?

• 183 323
  • 616
  •   1
Отговори
# 195
  • Там някъде нейде !!!
Най сетне и оригиналната рецепта получихме. Благодаря Kaneia    bouquet  bouquet  bouquet.

# 196
Пиша, Ви, за първи път. Според мен трябва да престанете да  си чешете езиците по разни форуми и да разберете истината за вашата "ФРЕНСКА СЕЛСКА ТОРТА".  Началото беше през 1998 година. Тогава започнахме с разработването на рецептата,а малко след това, и самото производство на Орехова торта (Теа). Тортата се прави в сладкарница "Теа" и сладкарница "България" по оригинална рецепта, която Вие толкова много коментирате. Хората,  се опитват да я направят на много места, но определено не им се получава. Самите ние бяхме изненадани от успеха,  и от това че вече 10 години след пускането на пазара тортата е най-търсената, най-продаваната и най-харесвана в асортимента ни. Ако искате да изпитате наслада от вкуса  на истинската Орехова торта (Теа) ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС И ОПИТАЙТЕ

# 197
Пиша, Ви, за първи път. Според мен трябва да престанете да  си чешете езиците по разни форуми и да разберете истината за вашата "ФРЕНСКА СЕЛСКА ТОРТА". .....

Ееее, за пръв път, а защо така анонимно и с тоя тон.................Нищо лошо няма, че се коментира, никой не си чеше езика, няма как цяла България да дойде точно при вас и да я опита. От Канея поне са любезни, а от вашия тон ми се отщя да ви опитвам тортата.

# 198
Пиша, Ви, за първи път. Според мен трябва да престанете да  си чешете езиците по разни форуми и да разберете истината за вашата "ФРЕНСКА СЕЛСКА ТОРТА". .........................................
   Ако искате да изпитате наслада от вкуса  на истинската Орехова торта (Теа) ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС И ОПИТАЙТЕ
 О!След тооооооолкова любезна покана,как да ви устоим! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 199
Момичета,каква по точно сметана ползвате за самата торта?пише900мл.заквасена сметана-вие от коя бихте купили за да стане тортата?Благодаря предварително.

# 200
  • Там някъде нейде !!!
Пиша, Ви, за първи път. Според мен трябва да престанете да  си чешете езиците по разни форуми и да разберете истината за вашата "ФРЕНСКА СЕЛСКА ТОРТА".  Началото беше през 1998 година. Тогава започнахме с разработването на рецептата,а малко след това, и самото производство на Орехова торта (Теа). Тортата се прави в сладкарница "Теа" и сладкарница "България" по оригинална рецепта, която Вие толкова много коментирате. Хората,  се опитват да я направят на много места, но определено не им се получава. Самите ние бяхме изненадани от успеха,  и от това че вече 10 години след пускането на пазара тортата е най-търсената, най-продаваната и най-харесвана в асортимента ни. Ако искате да изпитате наслада от вкуса  на истинската Орехова торта (Теа) ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС И ОПИТАЙТЕ
Ма няма начин след тая любезна покана да не дойда. Айде гледайте си бизнеса и не ни се месете във форума аааа. А дали си чешем езиците или не, не е твоя работа. А шефата дали знае, че през работно време му пишиш от компа а?

# 201
  Joy  Joy  Joy

# 202
Момичета,каква по точно сметана ползвате за самата торта?пише900мл.заквасена сметана-вие от коя бихте купили за да стане тортата?Благодаря предварително.

Мира7, аз ползвам Мегле, вкусна ми е, от доста време само нея купувам. Ще стане и с другите - Данон, Бор Чвор, Роса.

# 203
Не ви ли се струва много тази сметана......1кило Shocked.....няма ли да стане много тежка...... Rolling Eyes

# 204
Не , този вид блатове буквално "изпиват" крема ( не се сиропират и омекват от самия крем)

# 205

Здравейте,
според нас, най-добри резултати се получават при използване на сметана с масленост 30-35%

# 206
  • In a surreal moment!
Kaneia - Благодарности и от мен !       bouquet
            Доживяхме за истинската рецепта !  Heart Eyes

Сладкарница Tea - Уважаеми , загорча ми от вашата покана , мерси , ама , друг път !  Stop

# 207

според нас, най-добри резултати се получават при използване на сметана с масленост 30-35%
  А коя от сметаните продавани в БГ е с такава масленост?

# 208
Повечето производители предлагат сметана с тези параметри, някои от тях са споменатите от вас Danone, Meggle...

# 209
В Била дали има Френска селска торта? Мъжът ми има рожден ден след няколко дни и харесва точно такъв тип торти.

Общи условия

Активация на акаунт