Френска селска торта?

• 183 320
  • 616
  •   1
Отговори
# 210
В Била дали има Френска селска торта? Мъжът ми има рожден ден след няколко дни и харесва точно такъв тип торти.

На сайта им има дадени магазини и ресторанти.

# 211
Да, мерси, аз ги гледах. Всъщност имах предвид Фантастико.  Laughing Дали целия асортимент предлагат ми е въпросът.

# 212
  • Vaudreuil Canada
На мен лично сладкарница "Теа" ми идва малко далечко та ще се въздържа че тортата ще ми се оскъпи с някъде около 1000 долара.
Пък и дори за България не вярвам да имат много голямо покритие на градовете.

# 213
  • София
 В тази сладкарница ТЕЯ  е много хубава тортата-тя се казва ТЕЯ/блатовете са и с орехи/ Всъщност аз тази рецепта търсех и попаднах на темата,но сякаш са различни тортите. Виждам рецепти за медовик,за птиче мляко и друг вид....но не и за тази торта от сладкарница ТЕЯ??? Колко пъти я консумирах и не мога да хвана от какво е крема....Същата торта е в сладкарница България на Цар Освободител.
Блатовете са с орехи и са сладки,а крема леко накиселява. И се получава страшен вкус!!!

# 214
www.kaneia.com А, Вие, всъщност колко далеч сте от истинската рецепта  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 215
www.kaneia.com А, Вие, всъщност колко далеч сте от истинската рецепта  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

DZVONGI , а по кои критерии определяте, че рецептата е истинска или не? Достатъчно е, че тортата става много вкусна и от Канея бяха любезни да я споделят. Като я направя следващ път, ще пусна и снимки. Правих я на гости при приятели и не ми беше удобно да се размахвам с апарата, но беше излапана с огромно удоволствие.

# 216
  • в Tara
a Вие, защо не цакате и дадете истинската рецепта?
така ще можем да преценим коя е по-добра Flutter

# 217
Пиша, Ви, за първи път. Според мен трябва да престанете да  си чешете езиците по разни форуми и да разберете истината за вашата "ФРЕНСКА СЕЛСКА ТОРТА".
Уважаеми, и аз Ви пиша за първи път!!!!
Мога ли да попитам, какво правят "ПРОФЕСИОНАЛИСТИ" като ВАС, при АМАТЬОРИ като нас???
И понеже няма да откликнете с любезен отговор в стил "любезната ВИ покана", ще отговоря вместо ВАС:
НАДНИЧАТЕ ТУК И ТАМ, ЗА ДА СЪБИРАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШАТА СЛАДКАРНИЦА, КОЯТО СЛЕД ТОВА ДА ПРЕВЪРНЕТЕ В СУХИ СМЕСИ И ДА НИ Я ПРОБУТАТЕ ЗА ОРИГИНАЛНА РЕЦЕПТА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ!
ТАКА ПРАВЯТ ВСИЧКИ, НЕ СЕ УЧУДВАМ, НО ТОНА ВИ ПРОСТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР.
Обаче забравяте, че тук, при "чещещите езици" има  достатъчно професионалисти, които могат И ВИ учат на много неща. Не всички си вадим картофите с бомби, така че не подценявайте аудиторията!!!!!
Хайде, ако обичате, четете си тихомълком, както останалите и ако нямате какво да кажете, по-добре мълчете.

Извинявам се на останалите за тона, но човешките простотия и НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ме изкарват извън нерви.

Поздрав и благодарност на Сладкарница КАНЕЯ, за добрия тон и съпричастността към нашето ХОБИ!!!   bouquet

# 218
Здравейте,
Радвам се, че рецептата Ви допада. Благодаря на тези, които са я пробвали и искат да споделят с нас.
От Канея смятаме, че рецептите трябва да са достъпни, за да се дискутират, подобряват и обогатяват от всички, без значение дали това е хоби, професия или само любопитсво.
Ако имате желание за конкретна рецепта, пишете и ще направим необходимото да бъде публикувана.

# 219
Днес четох за няколко ресторанта, които я представят в менюто си (френската селска торта). Жената, която беше писала, каза, че са абсолютно еднакви. Това ме навява на мисълта, че са някакви полуфабрикати.  newsm78

# 220
Не е задължитебно да са полуфабрикати. Може да си ги поръчват готови от един и същ доставчик.

# 221
Не е задължитебно да са полуфабрикати. Може да си ги поръчват готови от един и същ доставчик.

Да, и това го има разбира се.

# 222
По повод мнението и поканата на Сладкарница Тея:
Не съм професионалист,но съм опитвала доста торти.Хоби,какво да го правиш...И като знаем изискванията в Бг за производство на торти и всякакви такива печива,съмнявам се тортата да е по-различна от останалата ширпотреба,която се предлага.Различните вкусове се докарват от ароматизатори и прочие.
Ако някой някога разреши да се използват яйца,мляко,масло,и други млечни продукти ,а не само сухи смеси и маргарини,ще се замисля за вкуса на купените торти.
Допреди 3-4 години и аз поръчвах торти за семейни празници ,от различни сладкарници, с идеята да попадна на по-различен вкус.Уви,все едно и също навсякъде...разликата е в глазурата-шоколад,сметана...
За мен няма по-вкусна торта от домашната!

# 223
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте най-накрая и аз се записвам-тортичката я направих по рецептата на СЛАДКАРНИЦА КАНЕЯ -за което искам специално да им благодаря-много мило от ваша страна
изпълнението и беше изключително лесно и приятно-тестото въобще не лепнеше Laughingсега съм я завила и отлежава
утре ще снимам разрез

БЛАГОДАРЯ ВИ КАНЕЯ Grinning

# 224
Ей, хора пак ни излъгаха!Излиза че всички в България произвеждат френската торта.Тая Френска торта на Канея няма нищо общо с оригинала.Като казвам нищо общо, имам предвид че е толкова далече от истината, че Луната е една близка дестинация.Тия ни правят на балъци от сума ти време!Бях си взела от Фантастико и ви казвам, че]по-голямо дърво не бях яла.Тортата им е дебела, блатовете им са сухи и горчат!Да не говорим за вкуса-няма нищо общо!!!Няма да си купя повече такова тесто, ако ще и да я подаряват.Само си похарчих парите.А на всичкото отгоре и не е хич ефтина.Писна ми провинциалистите да ни мачкат и да ни продават боклуци!!!Някой някъде да е прочел рецептата на Кока Кола- оригинал?Или да ми пратите линк да си я дръпна? Айде не на нас тия!България се напълни с мошеници!
Фирмата  която произвежда  тортата е в Горна баня, до гарата.Това и е телефона, адреса не го знам.Карат ти я на място. 02/957 86 70
Дразня се , когато ме правят на маймуна.

Общи условия

Активация на акаунт