Моето бебе от 2-я ден на ражденето има разтройство, колики, много газове и плачеше много до скоро. Също има и задна хрема /стафилококова инфекция/ На осмия ден беше със силно зачервено гърло и ужасно неспокоен.
Сега е по-спокоен, но все още има разтройство със слуз, понякога с ужасно много слуз
. Носа му все още е запушен и има секрети /проведохме и лечение с бактробан/Сигурна съм, че и 2те ваксини, които правят при раждането са оказали влияние.
Аз съм на диета от 10 февруари /изключила съм млечни продукти от крава, телешко месо, ядки, бобови, шоколад, кафе, боза.../
Кръвните показатели са му в норма. Микробиологичното изсл. за чревно бацилоносителство отрицателно.
Кърмя го на поискване и много се наслаждавам,
че мога да дам най-добрата храна и грижа, но понякога плаче от болки в коремчето и се свива докато суче. Разни капки за колики не му действат. Доволна съм от чая от анасон - успокоява го и мога да го кърмя с по-малко превивания.Лекарката ми предлага да минем на хипоалергенно мляко
аз много искам да го кърмя дълго, още повече, че той не иска да пие от шише.МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА!!!
Коликите вече преминаха с времето, надявам се и акото да се оправи в някакъв момент. Не знам какво да те посъветвам защото всеки случай е индивидуален. Аз за нас много се притеснявах, ама нещо ми писна и реших да го отдам на физиологична особеност някаква и да чакам с времето да отмине проблема. Успех с кърменето или с каквото решиш да продължиш