С коси от свежи цъфнали цветя към ПАЗАРДЖИК пристъпва пролетта(19)

• 13 343
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
То станало обяд Grinning
да ви се похваля алергията ми премина Laughingи то защото си шия кротко гоблена,а не пипам лепилото.
Mari_Pz,бебока да се оправя,та да тръгвате по разходки 1stroller
Приятен ден на всички newsm51

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 13:23 от vivi75

# 91
  • София
Аз отдавна не съм се вясвала, ама малкото болно и не можем още да го излекуваме, та само се отчитам Cry

Бързо оздравяване и по-скоро да тръгнете на разходка.
   bouquet

# 92
За зачервено дупе предлагам  Laughing  пудра Нивеа. На Емо това му помага, не че не сме пробвали и друго. Но вече и той само това иска- сипи пуда.  Joy  Обича и да я яде, но не ви предлагам това в менюто. Приятни почивни дни и много мартенички утре!

# 93
  • София
За зачервено дупе предлагам  Laughing  пудра Нивеа. На Емо това му помага, не че не сме пробвали и друго. Но вече и той само това иска- сипи пуда.  Joy  Обича и да я яде, но не ви предлагам това в менюто.

Хе,хеее....този юнак!  Joy
Допада му на детето! Ти сигурно не му разрешаваш да прекалява с пудрата... Mr. Green ...все забранявате на децата - не мога да ви разбера. Mr. Green
Опасна фога. Joy

# 94
Ние днес цял ден бяхме навън.
Казаха ми следното, вие какво ще кажете по въпроса - Утре е задушница и не било хубаво/не трябвало да се връзват мартеници. Пък на нали е 1 март  newsm78
Ха, кажете си сега и вие тежката дума

# 95
Аз утре ще си подаря предвидените мартеници, но няма да ги връзвам - да си ги вържат сами на втори  Sad
и на мен си няма да сложа мартеница на утрешния ден  Sad
Брала съм плодове от НЕ спазена задушница, затова.....

# 96
  • София
Аз реших да си вържем мартениците следобяд. Старите жени,пък и поповете казват,че църковните празници и Задушници са докато бие камбаната следобяд (тази в 16.00 ч). После празника бил преминал.
По същата логика пера след 16.00 ч. на празници,Задушница или годишнина от смърт на роднина.

# 97
За мартениците и аз така разбрах днес,дори бабите дето ги продават казаха,утре да не се закичваме.Ама децата не ги вълнува задушница и със сигурност няма да им забранявам.
Много съм щастлива току що баща ми и майка ми ни направиха страхотен подарък,за който си мечтая от доста време,но финансите все не стигаха за smile3509 и сега ще пада едно photo...
Много съм им благодарна,за това че ме направиха супер щастлива.
Аз още от сутринта имах някакво странно настроение и то взе,че се оправда. Laughing

# 98
Ха, честито! Със здраве да го ползвате!  Hug

# 99
честито vivi75, много и хубави снимки до направите!

# 100
Аз отдавна не съм се вясвала, ама малкото болно и не можем още да го излекуваме, та само се отчитам Cry

Бързо оздравяване и по-скоро да тръгнете на разходка.
   bouquet
Бе ние разходките не ги пропускаме Laughing Докторът каза, все да сме навън, на "чист" въздух, та и днес бяхме. Може и да сме се засекли, знае ли човек Rolling Eyes Освен да си пратим снимки пък може да се разпознаем някъде по пътищата Laughing

# 101
# 102
Утре,надали ще имам време,затова сега ви казвам

vivi75,честито,сега да ни покажеш изгрева от твоят прозорец,щом вече има с какво да снимаш  Peace

# 103
Лайкучка,и това ще стане някоя сутрин Wink

# 104
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ВИ ЖЕЛАЯ!

Общи условия

Активация на акаунт