Промоционалната игра на Pampers

• 52 585
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 435
  • София
эаменям 40 мечета   эа 1 карта
Не разбрах-даваш 40 мечки за една карта ли? Grinning
Получихме жирафа-занимателен е.
На все още чакащите-дано да им дойде по-скоро играчката.

# 436
  • Бургас
А някой знае ли откъде да си взема играчката в Бургас? Днес са идвали да я носят у дома, но сме били на разходка. Обадили се по-късно и казали на свекито да отидем да си я получим, но тя забравила къде  #Cussing out и за тел. не попитала  Angry tantrum

# 437
rujanero,звънни на този тел в Сф и може да ти дадат координатите на Бургаското Сити.  Peace 02/4899491

# 438
 Тук са посочени телефоните на Сити Експрес за цялата страна.

# 439
Телефоните на Сити ги има в сайта им, както и адресите на техните клонове в страната. Това е адреса на сайта им: http://www.city-express.com.
Това са телефоните на Сити в Бургас: Бургас  056/842805  0898/410767  ул. Екзарх Йосиф 1, Бургас.
Можете също да се обаждате на Кеар Дайрект, когато Ви закъснява играчката, те се свързват със Сити и е сигурно, че ще я получите.
Телефонът на фирмата е: 489-94-91
Ако са Ви изпратили не тази играчка, за която играете, не разопаковайте играчката, а им се обадете.  Hug

# 440
 Praynig Praynig PraynigТърся карта Praynig Praynig Praynig

# 441
А дали работят в събота

# 442
  • Бургас
Благодаря ви момичета за бързите отговори  Hug Ще се обадя още утре.

# 443
И аз днес си получих играчката newsm68
Но НЕ СЪМ МНОГО РАДОСТНА Weary,защо аз пратих за ЖИРАФ И ВИБРИРАЩА,а първо че само една играчка ми е пратена и второ даже не тази която исках прати ли са ми ПАТЕТО newsm45,не че е лошо но предполагам че малката повече щеше да се радва на вибрираща или на жирафа,незнам какво е станало newsm12,хайде може и второто писмо още да не ми е пристигнало или да не е въведено още в данните им и да се надявам че ще е жирафа smile3518.

# 444
gachoni споко, не се тормози излишно. Ще получиш и жирафчето, щом не си ги пратила в един плик  Peace
Аз за жираф ще събирам, но при следваща промоция, ако има такава  Rolling Eyes

# 445
  • София, Дружба 2
И аз днес си получих играчката newsm68
Но НЕ СЪМ МНОГО РАДОСТНА Weary,защо аз пратих за ЖИРАФ И ВИБРИРАЩА,а първо че само една играчка ми е пратена и второ даже не тази която исках прати ли са ми ПАТЕТО newsm45,не че е лошо но предполагам че малката повече щеше да се радва на вибрираща или на жирафа,незнам какво е станало newsm12,хайде може и второто писмо още да не ми е пристигнало или да не е въведено още в данните им и да се надявам че ще е жирафа smile3518.

Гачони,   bouquet защо не звъннеш в офиса на Кеар Дайрект? Там жената наистина е много любезна и услужлива и ще ти обясни защо се е получило така.

# 446
Аз съм пратила 2 писма(не по едно и също време).На 12.03 се обадих да видя какво става и ми казаха че при тях излиза само едно пиусмо и да се обадя другия вторник тогава всички писма щяли да са вкарани в компютъра им.А иначе получихме куче от вибриращите.

П.П.Да кажа също и че едното писмо пратих с препоръчана поща,а другото с обикновена.(кучето е с об поща)

# 447
Picky обади се в Кеар Дайрект на тел 02/489 94 91. Ако е станала грешка ще ти подменят играчката, само не я махай от кутията. Ще я пратиш по куриер за тяхна сметка, а те ще ти пратят тази, за която играеш. Само не я махай от кутията. Успех.  Peace Wink

# 448
Извинявай Picky, съобщението за обърканата играчка било от друг. Объркала съм се.

# 449
Ще им звънна в понеделник че май че събота и неделя не работят,жената е много любезна аз вече приказвах с нея снощи и даже нали ви казвах че тя ми каза че от селата получават играчките по пощата,и да отида да видя там какво става иначе била пратена и даже тя по тела още тогава ми каза за пате и че едно писмо вижда че имам но викам си тя може и да е объркала нещо друга Галина да гледа,и днес отидох в пощата и ми казаха че ако има нещо ще ми донесат вкъщи направо,и следобеда са го донесли но свекито го е взела че аз бях навън.И вече с голяма радост отварям пакета и гледам ПАТЕТО а аз си мислех че едно от двете ми писма ще е а аз пратих за ЖИРАФ и за Вибрираща,В ДВА ПЛИКА РАЗБИРА СЕ НЕ С ЕДИН,но момичето снощи също ми каза че до вторник ще въведе всички данни пратили и пак ще им звънна да питам какво става със второто ми писмо и защо пате са ми пратили а не една от двете,даже ако това ми е първото писмо то е жирафа,а второто ми беше вибриращата.
ООООООООООООООООФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ Не знам ще и се обадя пак в понеделник да я питам жената ,Поне е много мила и любезна,а не някоя тросната и да бърза да ти затвори тела.Евала на такива хора като нея,много мразя АЗ като звъня на някой за нещо примерно като промоцията и да бързат да ме отрежат и да не ми обяснят нищо,просто много се радвам че все пак има и мили хора като това момиче за промоцията на Памперс.

Общи условия

Активация на акаунт