Промоционалната игра на Pampers

• 52 545
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 420
эаменям 40 мечета   эа 1 карта

# 421
  • София, България
Ели-лео, ти ще направиш удара, ти ако не успееш да се уредиш с карта няма кой ...

# 422
Ей сега ще я нарисувам  Joy Но нямам карта, иначе звучи много съблазнително. Rolling Eyes

# 423
эаменям 40 мечета   эа 1 карта
Това си е най-добрата оферта,но малко подигравателно ми се струва,въпреки че и писах  Crazy

# 424
  • София

#Crazy
Да бе  Simple Smile Малко невероятно ми звучи.

# 425
  • София
Моля някои ако има карта в повече и не му трябва да ми пише! Събрахме мечета, но нямаме карта да ги пратя! Предварително благодаря!

# 426
Аз имам карта  Peace

# 427
А аз търся и карта и мечета  Laughing благотворително Blush

# 428
  • София, България
А аз търся и карта и мечета  Laughing благотворително Blush

хе хе, и аз съм така. търся само картата благотворително (мечетата ще ги събираме), щото ако я менкам срещу 5-10 мечета и ми се губят всички шансове да събера дори за една играчка до края на промоцията.

# 429
Днес получих най-накрая вибриращата играчка, а във вторник ще получа и жирафчето Peace Peace Peace Вери съм хепи Дени също  Laughing

# 430
Аз все още съм от чакащите, преди малко звънях в Кеър дайрект, девойката отсреща беше много любезна, но каза че писмото го няма  #Crazy, въвеждала още данни в системата и в понеделник ще бъде въведено всичко до момента. Това че съм пуснала писмото на 18.02 означавало че на 25-ти най-късно трябва да е при тях. Надявам се че в нашия пощенски клон събират писмата и ги разпределят, че иначе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 431
  • София
Аз също ще звъня в вторник да питам пак,така ми каза тя! Peace

# 432
Днес получих най-накрая вибриращата играчка, а във вторник ще получа и жирафчето Peace Peace Peace Вери съм хепи Дени също  Laughing
Ха,честита ви!Със здраве да си я ползвате и много да и се радвате!

# 433
Ха,честита ви!Със здраве да си я ползвате и много да и се радвате!

bouquet  bouquet  bouquet

# 434
Получих си всички играчки  Laughing Laughing Laughing, е взех си ги от офиса на сити,мързи ги да ги разнасят.

Общи условия

Активация на акаунт