Промоционалната игра на Pampers

• 52 547
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 405
  • София, Дървеница
Извинявам се, тъй като не намерих предишната тема  Embarassed
На кой телефон да се обадя за закъснението на играчката (писмото съм изпратила на 21.02)
Благодаря предварително!

# 406
Току-що звънях на  Кеар Дайрект ,жената БЕШЕ СУПЕР МИЛА И ЛЮБЕЗНА,обясни ми че дошло писмото ми но само едно виждала че има а аз бях пуснала две може и после да дойде и си мисля че из пощите е загубено дано да не е така Praynig,каза че от селата се получава ли от пощата и сега ще видя утре в пощата като препорачително писмо,и утре ще ходя да видя КАКВА СТАВА С МОЙТЕ ИГРАЧКИ,каза че са ги пратили игрчките.Също каза че писмата като ги получават до седмица пращат играчките във СИТИ и срока за доставка е 3дни и каза че ако има такова забавяне да се обаждате на СИТИ,от там ги забавят,значи който вече е пратил от преди седмица две вече най вероятно играчката му е в СИТИ,защото момичето каза че играчките ги пращат до седмица след като са получили писмото и 3 дена е доставката това е срока,така че звънете на СИТИ да питате какво става а аз ще си ходя в пощата да видя ЗАЩО НЕ МИ ДОНАСЯТ ИГРАЧКАТА,и даже две писма бях пускала и едно е май загубено из пощите Cry

# 407
Извинявам се, тъй като не намерих предишната тема  Embarassed
На кой телефон да се обадя за закъснението на играчката (писмото съм изпратила на 21.02)
Благодаря предварително!
ИЛИ на СИТИ за твоя град или на 02/4899491

# 408
помогнете ми аз не знам за какво става дума?! не мога да ви намеря първата тема, а 21 страници не се четат така лесно! благодаря предварително!

# 409
Ако сте пратили писмо за играчка и играчката се бави, най-добре се обадете на "Сити Експрес", защото забавянето не е повече от седмица. Ако сте пратили писмото на 10, слагате 5 дни за доставка до адреса на "Кеар Дайрект" и след това още 10 дни максимум за доставка от Сити Експрес. Затова най-добре се обадете на куриерската фирма или проверете дали писмото е пристигнало във фирмата. След три посещения от куриера играчката се връща обратно в офиса им.   Peace

# 410
  • Някъде в Европа...
Я не се панирайте толкова!

Аз бях писала по-рано - на миналата игра ми донесоха играчката след 3 месеца, но въпреки това я донесоха. (става въпрос за Пловдив)
За тая игра - изпратих първото писмо на 7.02, днес получих играчката, т.е. месец и нещо след това. Следващото писмо ми е на 17.02, ще видим кога ще доийде другата играчка...

# 411
  • София, България
малиии, момичета ако знаете колко жирафи сме хвърлили в кофата откак детето се е родило ... знаех, че се събират някакви мечки, ама си мислех, че само в чужбина става... абе луда работа, сега къде да търся тепърва карти, самоадресирани пликове... къде в билла ги раздават-на касите ли, или само като има промотърки дават карти!

# 412
  • София
Картите се раздаваха до 24 февруари,вече няма!

# 413
Ето тук са правилата за играта http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_reg1.asp,
на кратко до 24 феврари се раздаваха карти с писма за играчките.Сега вече ако някой има в излишък само от него може да си вземеш.Зависи коя играчка искаш и събираш мечета.1 мече от памперсите ти носи 3точки,а 1мече от мокрите кърпи 1точка.С ЕДНА КАРТА ИГРАЕШ ЗА ЕДНА ИГРАЧКА,която си избереш и събереш за нея мечета.Промоцията беше майче до 30 юни в правилата го пишеше не помня до кога беше точно или до изчерпване на количествата.Събираш чечета с тази карта която се раздаваше и пращаш ипосле си получаваш играчката.ИМАШ ПАРВО НА 2 КАРТИ ДА ПУСНЕШ,АКО ПУСНЕШ ПОВЕЧЕ ЩЕ СА НЕВАЛИДНИ.
ПОЖЕЛАВАМ ТИ КЪСМЕТ 
Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 23:56 от gachoni

# 414
малиии, момичета ако знаете колко жирафи сме хвърлили в кофата откак детето се е родило ... знаех, че се събират някакви мечки, ама си мислех, че само в чужбина става... абе луда работа, сега къде да търся тепърва карти, самоадресирани пликове... къде в билла ги раздават-на касите ли, или само като има промотърки дават карти!
Погледни в Продавалника -има много майки,които разменят карти за 4-5 мечета.

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=191992&cat=10

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=187951&cat=10

# 415
  • София, България
Ето тук са правилата за играта http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_reg1.asp,
на кратко до 24 феврари се раздаваха карти с писма за играчките.Сега вече ако някой има в излишък само от него може да си вземеш.Зависи коя играчка искаш и събираш мечета.1 мече от памперсите ти носи 3точки,а 1мече от мокрите кърпи 1точка.С ЕДНА КАРТА ИГРАЕШ ЗА ЕДНА ИГРАЧКА,която си избереш и събереш за нея мечета.Промоцията беше майче до 30 юни в правилата го пишеше не помня до кога беше точно или до изчерпване на количествата.Събираш чечета с тази карта която се раздаваше и пращаш ипосле си получаваш играчката.ИМАШ ПАРВО НА 2 КАРТИ ДА ПУСНЕШ,АКО ПУСНЕШ ПОВЕЧЕ ЩЕ СА НЕВАЛИДНИ.
ПОЖЕЛАВАМ ТИ КЪСМЕТ 
Hug

много благодаря,прочетох правилата, сега остава да се  снабдим с карта, гледах сайтовете, които ми е пуснала грозното пате, но нещо не мога да се ориентирам в тоя продавалник  newsm78 ще мисля утре на свеж акъл !

# 416
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=189264&cat=10
Ето още една карта!

Регистрираш се в този сайт,влизаш във форума и пишеш ЛС на потрбителят,които предлага това,което искаш(първо се записваш в обявата).

# 417
  • Глоджево/близо до Русе/
урааа,вибриращата ни играчка пристигна вчера следобяд-едно сладко мишленце newsm44,а тази сутрин се обадих в София да питам за жирафа и ми казаха,че в понеделник ще го пуснат Hug

# 418
Пуснахме и ние мечките за жирафа. Да видим дали е останал и за нас поне един?
Като четох някой от вас, трябва май само да се  "въоръжим"  с търпение вече  и да  чакаме. Simple Smile

# 419
И аз сега звънях, да попитам дали ми е стигнало писъмцето. Стигнало е  Peace Играчката е пратена на 6 март. Момичето беше супер любезно и ми каза, ако не получа играчката до края на другата седмица, да и се обадя.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт