Промоционалната игра на Pampers

• 52 552
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 390
Момичета благодаря за инфото ,сега звънях на сити в Плевен и познайте -Имали чували с играчки ,но седят в офиса #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
Като стане малката отивам да си я взема
.

# 391
  • София
Оооо.... щом има изпратили на 28,02, ще трябва и аз другата седмица да звъня и да попитам Rolling Eyes
Какво да питам на този телефон?

# 392
  • София, Дружба 2
Оооо.... щом има изпратили на 28,02, ще трябва и аз другата седмица да звъня и да попитам Rolling Eyes
Какво да питам на този телефон?

Казваш си името и кога си пратила писмото и ще ти отговорят къде се намира играчката. Аз като казах, че съм пуснала на 8 февруари и още ги няма и жената Shocked, а се оказа, че са пуснати към Сити на 26.02. Сити имали проблем и ги приели чак на 4 март и е трябвало още на 6 да са ги донесли. Донесоха ги на 13.03. Казах на куриерката да си махнат заека от логото и.........да го сменят с костенурка, но.........умряла. #2gunfire

# 393
Момичета благодаря за инфото ,сега звънях на сити в Плевен и познайте -Имали чували с играчки ,но седят в офиса #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
Като стане малката отивам да си я взема
.

Явно всичко тук става ето така

# 394
Аз за да не се тормозя допълнително, се настроих, че ще дойде след около месец-два и като пристигна по-рано и ми беше едно такова много приятно  Hug

# 395
toni клипни на този номер да се разберем да ходим заедно, че не знам къде е ул. Луковит 0878959533, ако ти е удобно разбира се.

# 396
  • София
Здравейте!

Много искам и аз една карта, ако някоя от вас има свободна, моля ви услужете ми. Имам две прекрасни момченца, по-малкото е на годинка и три месеца и знам че жирафчето ще им хареса. Сигурна съм, че ще ги зарадвам много, много, много......

Моля ви! Hug

# 397
Звънях им сега на Сити-то, казаха,че едната ми играчка е там, другата-не, да си чакам, някой ден ще ми ги доставят на вратата, а  ако искам да се разходя и да си я взема  Mr. Green

# 398
  • Плевен
Аз звънях в Кеар Дайрект и мъжа,който вдигна доста се изненада и ядоса,че не ги разнасят тия играчки. Каза ще се разправяме с тях. АКо се обадите и кажате и вие за това,играчките ще пристигнат доста бързо.

# 399
Бургаски мами, получих преди малко жирафчето! писмото бях пуснала на 29 февруари

Може ли да те попитам обадиха ли ти се преди да го донесат, от куриерската фирма имам предвид newsm78

Вече се притеснявам Tired

# 400
toni клипни на този номер да се разберем да ходим заедно, че не знам къде е ул. Луковит 0878959533, ако ти е удобно разбира се.
разбрах къде е улицата, мисля след малко да отскоча

# 401
  • София
Аз ги пуснах на 4 март знам ,че е рано още да го чакам но кога ли да се обадя да питам в Кеър дайрект? Thinking

# 402
ходих и си взех жирафа. Патето ми още не е пристигнало, а в куриерската фирма има купища с играчки може би 100-ина. Куриерът им се разболял и те складирват играчките, защото си мислят сигурно, че не е толкова важно да ги доставят навреме. Ако бях изчакала още малко синът ми щеше да тръгне в първи клас може би. Иначе жената във фирмата беше любезна.

# 403
  • София
Сега звънях и няма нищо за мен!
На Буквата А   само една жена Ана или Аня Михайлова,нещо от сорта  Mr. Green

# 404
Аз пуснах за патето на 28.02 и го нямаше във фирмата, иначе всеки ден били получавали. Така ми казаха.

Общи условия

Активация на акаунт