Промоционалната игра на Pampers

• 52 554
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 375
ОФ ИИИИИИИИИСССССССССССССССССССССКККККККККККККААААААААААААААААМММММММММММММ и мойте играчки да идват newsm45
ЗАЩО СЕ БАВЯТ
ТАКА,днес звънях но никой не ми дигаше тела чаках 4-5 сигнала и никой Naughty

# 376
Звънни и утре и ако не стане и ако имаш възможност, иди до офиса(склад или не знам там какво) и на място провери, че е по сигурно  Flutter

# 377
  • София
Момичета, и ние си получихме жирафа  newsm44. Вчера вечерта в 9.30 часа  #Crazy Направо се изумих.

# 378
Нашето мишле дойде Simple Smile Аз точно мишле исках и съм много доволна, че точно то дойде. Но бебо не го харесва особено и ми се струва, че ме ревнува от него когато му пускам звуците Joy.

# 379
  • София
Леле хора аз пак да се намеся с тъп въпрос BlushСъбрах мечоците и сега като тръгнах да ги слагам в плика се зачудих newsm78Ясно ми е,че мечетата ще ги пусна в белият плик и ще го надпиша.В големият плик има още една голяма и една малка брошурки и едно зелено листче.А картата какво представлява,че нещо изпаднах в съмнения?Нищо друго няма вътре... Sad

# 380
Не си спомням как точно изглежда, но като я разгънеш има място на което да си запишеш личните данни, адрес, телефон и т.н.

# 381
една диплянка ,нагъната на хармоника -това е картата  Peace

# 382
  • София
А,значи я имам LaughingТова е малката брошурка/е,поне на такава ми прилича/Благодаря Ви smile3525Така е като разглеждам отзад напред Heart Eyes

# 383
Мойта патка още не е доплувала Rolling Eyes Утре го дават да вали може да му помогне дъжда по бързо да стигне Laughing

Нашата точно преди малко доплувала  Grinning Детегледачката я посрещнала. Обади ми се един чичко да пита има ли някой на посочения адрес. За 2 седмици дойде.

Ако някой иска, имам една карта и 2 мечета.
Моляте Praynig дай ми  картата че в нашия град няма от каде да взема ! Ако сте съгласна пишете  Hug

# 384
и аз още веднъж да помоля някои ако има останала още една карта Praynig

# 385
  • София
maxxi007, дай си адреса на ЛС,ще ти изпратя карта.На мен ми остана една ,а малкия махна памперса.

# 386
Момичета, да ви остана една свободна карта и за мен, че до нашия град никога нищо не стига!
Моля ви!

# 387
Тази сутрин си изпратих картата и мечките като препоръчано писмо. Sunglasses
Дано съм от късметлийките, чиито играчки пристигат бързо. Praynig

# 388
  • Бургас
Бургаски мами, получих преди малко жирафчето! писмото бях пуснала на 29 февруари

# 389
  • София, Дружба 2
както си и помислих, жирафа ми е изпратен, още на 4 март /пуснала съм мечките на 12.02/, вчера звънях на Кеър Дайрект
тъпите Сити обаче, както винаги не са ми намерили адреса  #Cussing out

така, че момичета звънете по офисите и си ги търсете, аман от некадърници, дето обират пари, но не вършат работа

телефона на момичето, отговарящо за изпращането от Кеър дайрект е 02/ 48 994 91

И аз да се оплача от Сити. Много бавят играчките. Куриерката днес ми заобяснява, че имало и много по-важа кореспонденция от нашите играчки.  #2gunfire #Cussing out #Cussing out И аз звънях в Кеар Дайрект, пратени са ми на 4 март и срока за доставка е три дни. Едва вчера получих жирафа. Вибриращата ми я донесоха днес, защото я бяха забравили. Носят списък с десет имена, но явно им е трудно да видат, че моето име го има два пъти в този списък. Е, след като си скъсах нервите и след сто телефонни разговора, вече мога да се похваля с играчки. Мина повече от месец, откакто изпратих писмата.

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 15:05 от Picky

Общи условия

Активация на акаунт