ДЕКЕМВРИйското човече хич не слуша вече,свикнало е на ръце и така му е добре!

• 10 821
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас

Венчо, вие по някакъв повод ли ходихте на очен? Малкия има запушено слъзно каналче, а нашата дофторка категорично отказва да ми даде направление, защото било много рано и по-късно се ходело на офталмолог. 

Мисля, че е добре да отидете на офталмолог. Дори се препоръчва за всички бебета, които са 1 месец. Ние още не сме ходили, но аз следя за евентуален проблем и ако имаше такъв, не бих се поколебала. Разбира се, всеки си решава. Досега с каката, като забележа нещо, свързано с очичките, я водя направо при офталмолог.

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 13:20 от bissera

# 241
момичета КАК ДА СИ СЛОЖА СНИМКА В ПРОФИЛА  как го направих предния път не знам Banghead

# 242
  • София
Гледам, че на хумор сте го ударили. Но докато вие се смеете тук, Вещичка обикаля сам-саминка из пустите алеи на "Света Троица". Тъй че грабвайте количките и бегом да размърдате кокаляците.
А ако се чудите защо аз вместо да пиша не скоквам пъргаво накъмто парка, мога да река само две думи - Софийска вода. И след тях ще излея потоци от сквернословия, защото да ти спират изненадващо водата поне 2-3 пъти на месец изобщо не е повод да си възпитан.
 #Cussing out Rage Rage #Sniper

# 243
  • София
Оф бабче и на нас все ни спират водата в т'ва скапано село. Само леко да застуди и веднага почват да се пукат тръби и докато ги оправят сме с много слабо налягане. Една пералня не може да пусне човек.
Ето сега пак някаква авария има и водата едвам църцори, а бебешките дрешки се трупат ли трупат.
Иве стискам палци на майка ти.Дано е нещо дребно и мине бързо.
Я да ви се изфукаме колко сме модерни

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 13:37 от nellyli

# 244
Дивчо,едно изречение особено ми хареса и ще си го вмъкна в подписа Laughing

# 245
Здравейте Simple Smile

ама какви теми сте заобссъждали Simple Smile много ми хареса поста с детските мнения.

Я кажете правите ли гимнастика на бебетата и ако да каква? Ние правим някаква, ама ми се струва недостатъчна. А масаж?

# 246
  • София
nellyli, да не сме от едно и също село ? В кое сте?

# 247
  • Габрово
nivear, ето тук има показано нагледно каква да е гимнастиката...
http://www.letsgym.com/2007/03/05/bebe-1-6/
Цвети, и ние бяхме така и моя като спеше при нас все дундурках малката за да не го буди, но сега се изнесе да спи в другата стая и аз уж да я превъзпитавам, ама нъцки- ми жал ми е да я оставям да реве  Tired
Нещо Александра от две седмици не наддава и едва 70 грама е качила, но пък пълни яко памперсите и се надявам да се оправят нещата.
Венчо, понеже и на мен не ми върви vbox-aта ето виж тук записа на новата Марая Кери Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=PeLgpelcKrs&feature=related

За филма "Трафик на хора" мога да кажа, че е на първо място в класацията ми за филми и скоро едва ли някой друг ще го измести.

# 248
Днес ставаме на 2 месеца!  newsm44

И понеже ви обичам много, искам да ви нагостя подобаващо!

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 15:06 от scorpia

# 249
scorpia Hug Hug Hug,
страхотна трапеза спретна бе...ей, страшна си Heart Eyes да ти е живо и здраво Янчето и по нея да върви бабчето, да те радват и само усмивки да предизвикват по лицето ти! Hug

аз да питам...решите ли с нещо бебоците?...гледам я наща има по главата си разни люспи Crazy, та, викам си, от ресане току виж паднат...

# 250
  • София
Скорпия, още веднъж ако сложиш такива вкусотии тук, няма да влизам вече да пиша! Crossing Arms Мъча се да отслабна, бе жена! Joy

Иве, сигурна съм, че с майка ти всичко ще е наред - просто го предчувствам! Hug

Някой беше питал за "Герои" - вчера си изтеглихме 3 епизода, интересен е, ама доста страшноват и зловещ. Малко са прекалили с някои гледки, ако питаш мен - ще опитам да гледам още няколко епизода, но ако продължават в този дух, ще се отвратя. "4400" беше много по-добър, това мога да кажа на този етап. Затова пък от сърце препоръчвам за любителите на фантастиката и сериалите "Бойна звезда "Галактика" - много е готин, има го в нета за теглене. Peace

За "Джъмбо" - лично на мен адски ми хареса магазинът.  Аз не съм претенциозен човек и съм се забавлявала вътре от сърце.  Има много готини играчки - направо станах разногледа. Страхотна е и секцията за карнавал - там пада истинското забавление с пробване на перуки, маски и шапки, отделете си поне час, за да се накефите максимално. Има хубави бебешки неща, но аз купих само едно лятно боди, защото всичко си имаме. Купих и много сладка рокличка за каката. А пък за себе си шапка с блескунки. bowuu Има кукли "Уинкс", принцесите и героите на "Дисни" - абе каквото душата му поиска на едно хлапе. За бебешки играчки не съм гледала, че имаме поне 10 все още неотворени дрънкалки, но сигурно има и такива. Има скъпи и евтини неща. Абе на мен ми хареса. Peace

# 251
  • София
katiousha, не сме от ващо село Sad. В Бистрица сме.
Напълно съм съгласна с Клер за Джъмбото. И на мен много ми хареса. Мога да се разхождам вътре с часове.
По въпроса за новата Марая Кери-  щяха да ми паднат ушите и очите като  я чух. Това момиче нормално ли е изобщо. Потресена съм от това как се излагат тия  хора. Повечето са за някоя психиатрия. И тоя дето се прави на Майкъл Джексън пълен куку. И най-странното в цялата ситуация е , че си вярват, че стават за певци. Вчера си свалих и трите предавания от арената и съм се смяла с глас до като ги гледах.
scorpia, да ти е жива и здрава малката сладурана. Какви са тия торти тия десерти по-леко, че някои хора се опитваме да се вталим малко.

# 252
  • Ilkeston
Здравейте момичета! Днес бяхме в аптеката да се теглим-вече сме 5 кг. Купихме памперси и се запътихме към близкия мол да си взема едни дънки удобни,че още не мога да се вмъкна в старите. Та там в един от магазините имаше разпродажба и си накупихме мн работи(да се изфукам) Напускали са мн нови зимни бебешки неща,въпреки,че още е жега. Но се чудя какъв размер да му взема на бебо. Сега сме с 1-3 месеца. Както и да е. Четох,че са препоръчали чай за повече кърма. На мен пък ми казаха точно обратното за силните чайове. По-голямата част от тях съдържат кофеин,който е диуретик,което му действие пък възпрепятства производството на кърма от своя страна.Също исках да ви се похваля,че вчера се подстригах сама в къщи за 15 мин. и се филирах даже със самобръсначката си  LaughingАз ако чакам някой да ме заведе на фризьор,ехеее.След това се къносах за 10 мин. ,защото бебо се разрева-пльокнах смеската на главата и размачках с ръкавици.
Иве за люспите ефикасно средство(изпитано от зълва ми) е:
Мажеш главата на бебето с бебешко олио(с памуче,след баня) и решеш с  бебешка четка с мек косъм. Помага,а и не вреди,защото аз го правя профилактично през ден.
Та това е от мен засега-отивам да гладя бебешорски дрешки. Приятен ден/приятна вечер на всички.

# 253
Иве,тези люспички първо ги третирай със зехтин след баня и на сутринта с гребен реши косичката сррещу косъма.Така полека ще се отървете от тях,макар че понякога ги има до годинката.Всички бебета ги имат.Ние вчера станахме на 2 месеца и много яко гукаме от няколко дни,да не говорим какви усмивки раздаваме.Как само се променя с дни.

# 254
  • София
Нели, ми то на един ............. разстояние smile3534 Само Горублене и Панчарево ни делят

Общи условия

Активация на акаунт