Придобивки пролет-лято 2008

• 44 085
  • 674
  •   1
Отговори
# 180
странно, на мен нищо не ми хареса от показаните неща - аз въобще не се обличам така..... особенно пък обувките  (сандалите и т.н.) и роклите...
но, то се знае - на вкус и цвет...
 последно си купих това:

# 181
  • София

А къде има, и ими ли изобщо, магазин на Сара Пен в София? Аз от мола в Слънчев бряг си взех страхотни обувки от този магазин, но тук не мога да видя такъв  Crossing Arms

MILADY, магазин на Сара Пен в София има на Патриарха като пресечеш Витошка и вървиш по посока на Петте къошета в дясно. Намира се малко след книжарница Хеликон.  Peace

И аз имам доста модела на тази марка, но си ги купувам от БУргас, тук сякаш е по- беден избора.  Crossing Arms

# 182
# 183
MILADY, срахотна е тази първата,втората по не ми допадна. Peace
ти избра ли вече? newsm78

# 184
Момичета, не ви ли е рано още да купувате сандали? Аз поне все още не съм настроена за такъв тип обувки, някое потниче да си купя през зимата да, но сандали?  #Crazy #Crazy  Peace

# 185
  • София
Аз пък срам не срам ще си призная, че вчера си купих обикновен тюркоазен потник от Манго за 9 лв. Сигурна съм, че всички ще се сетите за кои става въпрос, ама много ги харесвам, защото са нещо като аксесоар Mr. Green Може да се комбинират с всичко  Heart Eyes

# 186
  • ВАРНА
[прасунчо , туниката е от ЛаРедута. Peace

мерсаж за отговора  bouquet току що разгледах сайта и май от там ще е покупката.
със здраве да си я носиш! и пак повтарям - супер е!
като се сдобия и аз с едно такова бижу ще пусна снимки.

# 187
# 188
# 189
Момичета, не ви ли е рано още да купувате сандали? Аз поне все още не съм настроена за такъв тип обувки, някое потниче да си купя през зимата да, но сандали?  #Crazy #Crazy  Peace

хич не ми е рано,аз лично нямам нужда от нагласа за да си купя нещо,просто като ми хареса го вземам.въобще не мисля дали сега е лято за да си купя сандали.
но пък всеки си знае за себе си Peace

# 190
# 191
Ето какви обувки си купих:
http://bg.fotoalbum.eu/marianka/a28075/00000003
http://bg.fotoalbum.eu/marianka/a28075/00000004
http://bg.fotoalbum.eu/marianka/a28075/00000005
Цвета всъщност е малко по тъмно червено  Heart Eyes

# 192
Tia_e, избрах си днес. Макар да клонях много към тази първата си останах на третия вариант (който го няма там), защото е също толкова красив, но все пак му е спестено това толкова голямо разширение в долната част, тип русалка, и ще ми е много по- удобно за цялата вечер след църквата. Когато я взема ще я снимам.

За мен въобще не странно да си купувам потници и сандали по което и да е време на годината, а особено пък сега, когато вече става топло- така или иначе тази зима отказах да я приема (за мен си беше студена пролет  Crazy  Laughing ) и с много мъка купувах ботуши и други.

LaPerla, хубава рокля на хубава мацка! Браво  Peace

# 193
Мерси   bouquet

# 194
Страхотни покупки момичета, със здраве да си ги носите.
kръци, обеците ти са страхотни. Честито! Hug
Аз също бих си купила сандали по сред зима, стига да намеря и да ми харесват много.
Но за съжаление, няма много магазини с лятна колекция. А в тези който има повечето са миналогодишни. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт