Придобивки пролет-лято 2008

• 44 091
  • 674
  •   1
Отговори
# 270
Много сте мили! Буби ф, разби ме с въпросите си.. Laughing Честно казано слагам подобни дрешки без сутиен, тъй като не страдам от предразсъдъци, а и съм доста млада. Бельото си ми е страст, обаче.
Eaven, грабна ме потничето! Heart Eyes
Рожбо, за потури ли иде реч? Моят мъж ми е ''забранил'' да ги заглеждам, понеже в САЩ бих изглеждала мекоказано странно с тях. Аз, обаче, напук искам точно това. Crazy Тъй че не му мисли много..

# 271
Не,не са потури...и на мен ми е забранено да ги заглеждам Crazy
Модела е широк в бедрото и навява за потури,но дъното не е провиснало до коленете!
Няма как да ги снимам и да ви ги покажа за справка и мнение.

# 272
Сетих се за какво говориш.. и аз ги гледах днес. Laughing
За да не се чудят другите, изрових една подобна снимка, но не ми допадат точно тези, де: http://www.tradernet.bg/enpi/index.php?show=prodpics&action= … eme&prodid=51

# 273
  • София
Радвам се,че ви харесват якенцето и тениската ми Hug
Ме4тателка,якето е от Метро-София.Имаше и светло масленозелено.Цената му беше между 80 и 85лв май че Peace
evanescent-мерси,и аз от пръв поглед се влюбих в него,имаше и още два цвята,но това ми е фаворит Heart Eyes

# 274
Ето такава му е кройката,но е дънков плат и е 3/4 дължина http://www.phard.it/phard/PHARD2008SS/index.html
evanescent ,покрай моята чуденка и ти да не ги засънуваш Mr. Green

# 275
  • София
Радвам се,че ви харесват якенцето и тениската ми Hug
Ме4тателка,якето е от Метро-София.Имаше и светло масленозелено.Цената му беше между 80 и 85лв май че Peace
Много ти благодаря! Hug
На мен точно този цвят ми харесва!Пролетно-есенно е нали?Макар от пролетно-есенно до пролетно есенно да има разлика.Остава и размери да има...

# 276
  • София
Много ти благодаря! Hug
На мен точно този цвят ми харесва!Пролетно-есенно е нали?Макар от пролетно-есенно до пролетно есенно да има разлика.Остава и размери да има...
Ами,минава и за пролетно-есенно,но е доста тъничко,да знаеш-няма подплата.На мен все още ми се струва студено за него сутрин като излизам дори и да е 10 градуса.Първо ми приличаше на промазка,но всъщност е ленено.Абе,гъзарско си е Mr. GreenИ имаше размери,или поне аз като го купувах имаше май до 44 европейска номерация.Успех и да се похвалиш Peace

# 277
рожбо къде в Русе вече има хубави сандали?
evanescent то и аз съм млада, ама след кърменето вече не е толкова важно  Joy и без бельо нещо не върви при мен

# 278
Ето такава му е кройката,но е дънков плат и е 3/4 дължина http://www.phard.it/phard/PHARD2008SS/index.html
evanescent ,покрай моята чуденка и ти да не ги засънуваш Mr. Green

рожбо,хич не се чуди-бягай да ги вземеш.аз имам такива дънки,супер удобни са.

# 279
Момичета сдобих се със сатенените сандалки като на Тиа_е newsm44. Много са красиви на живо Heart Eyes

Искам да й БЛАГОДАРЯ и тук, затова, че се занимаваше и разкарваше заради мен newsm51

# 280
Tia_e, мен ме беше срам да те карам да се занимаваш с мен, но ако още някоя мадама ти увисне на врата за такива сандалки дали ще мога и аз да се класирам  Embarassed  Simple Smile
После може да си направим клуб на красавиците с такива сандали  Mr. Green - по тях ще се познаваме из България.

kръци, честити сандалки и на теб! Със здраве да си ги носиш и пусни една снимка и на теб как ти стоят   Hug

# 281
MILADY чакаме снимки на роклята ти,когато е готова married

# 282
Коя съфорумка ми купи дънките,да си признава Crossing Arms Mr. Green
Отивам с бясна скорост да ги взема и продавачката ми заяви,че ги няма!Повече с мъж по магазините да ме спира - НЕ!!! Crazy
Нищо де,накупих си други неща...

Буби,за сандали не съм гледала Rolling EyesНо виж,дрехи има и то доста Flutter
Милейди,да се хвана на опашката за сандалите...Пишете ме и мен за такива...!!!
Тия,прати ми на ЛС точния модел,че не ми се рови в темата да ги търся!

# 283
Tia_e, мен ме беше срам да те карам да се занимаваш с мен, но ако още някоя мадама ти увисне на врата за такива сандалки дали ще мога и аз да се класирам  Embarassed  Simple Smile
После може да си направим клуб на красавиците с такива сандали  Mr. Green - по тях ще се познаваме из България.

kръци, честити сандалки и на теб! Със здраве да си ги носиш и пусни една снимка и на теб как ти стоят   Hug

Е момичета и мен ми е неудобно, но и аз бих се включила в отбора със сандалките   Blush

# 284
Tia_e, задължително ще я покажа! Сватбата ни е далеч още и аз не бързам да я взимам, но пък до месец най- много ще си я донеса в къщи и ще се изтипосам  Laughing

Рожбо, не се ядосвай за дънките (ама да знаеш, че заподозряна е от тук 100%  Laughing ). Те сигурно нямаше да са ти удобни   Naughty Mr. Green

Ха ха- хайде казвайте сега каква ще ни е кодовата дума и кога ще е първата сбирка  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт