Придобивки пролет-лято 2008

• 44 071
  • 674
  •   1
Отговори
# 435
Работя като Търговски мениджър.

Предположих WinkДерзай  bouquet

# 436
Аз се впечатлих, представям си колегите ти... как се "вълнуват". Вярвай ми, едва ли са свикнали  Wink

# 437
Нещо не ми допадат! Нямам нищо в този цвят за да ги съчетая!
Всъщност ти няма нужда с нищо да ги съчетаваш, защото аз обувките съм ги купила за себе си не за теб  Peace А и не съм тук да убеждавам някого колко са ми хубави обувките, а за да си ги покажа, защото лично аз много им се кефя Peace Малко е грубо от ваша страна да критикувате придобивките на другите NaughtyАз също нямах с какво да ги съчетая, но вече си накупих доста неща в този цвят и в бяло също, така че вече имам.

Понеже предполагам това се отнася и за мен, се чувствам длъжна да отговоря. Не съм искала никой да обидя с коментара си, но след като някой е постнал снимка тук с нова придобивка, защо очаквате всеки да я хареса? И да пишат коментари само тези, които са възхитени от тях? Радвайте се на новите си неща, но не очаквайте еднакво мнение от всички.  Peace

ПП. Не мисля, че съм се изразила грубо в предния си коментар.

# 438
Аз се впечатлих, представям си колегите ти... как се "вълнуват". Вярвай ми, едва ли са свикнали  Wink
Момичета,благодаря! Heart Eyes Heart EyesДумите ви ме накараха наистина да се усмихна! Hug
Лизи ще ти пиша на лични, да не досаждам по-вече Hug

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 14:32 от Jeny_J

# 439
  • София
 Whistling и аз съм на мнението на другите за Jeny_J , който има какво го показва  Peace , страхотна си   bouquet
Ме4тателка  много ми хареса костюмчето ти с панталона  Simple Smile
Ако не е тайна от къде са ?!? Аз много рядко си харесвам костюмчета и вече ми омръзна да обикалям докато ми допадне нещо  Thinking

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 14:32 от Лизи

# 440
  • София
Лизи благодаря!Не е тайна.От Elizabeth,то май се вижда и етикета.Аз бях писала и в една друга тема,че в момента имат 50% намаление и все още има какво да се види/хареса,поне според мен.
За съжаление не бях сама и нямах много време да огледам всичко,но пък тези,с които бях ме убедиха,че добре ми стои костюма и да не се колебая.Иначе сигурно още щях да се чудя за него...

Специално за коментарите си мисля,че ако на някой нещо не му харесва то по-добре да си замълчи.И на мен не малко от показаните неща не ми допадат/харесват,но мисля,че коментара ми би бил излишен.Както и другата крайност,прекаленото превъзнасяне също не ми допада.
Всеки си показва нещата,ако иска!Който се интересува от нещо пита и така.Нека не превръщаме темата в спор. Peace

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 14:46 от Ме4тателка

# 441
Jeny_J страхотни са ти и тези придобивки, но е много важно, че и ти стоят перфектно Hug Hug Hug И наистина трябва който има какво да го показва  Hug Hug Hug

Мечтателка много е хубаво костюмчето, но също ме грабнаха и малките розови ботушки и аз съм на такава вълна  Hug

# 442
Всъщност ти няма нужда с нищо да ги съчетаваш, защото аз обувките съм ги купила за себе си не за теб  Peace А и не съм тук да убеждавам някого колко са ми хубави обувките, а за да си ги покажа, защото лично аз много им се кефя Peace Малко е грубо от ваша страна да критикувате придобивките на другите NaughtyАз също нямах с какво да ги съчетая, но вече си накупих доста неща в този цвят и в бяло също, така че вече имам.

Понеже предполагам това се отнася и за мен, се чувствам длъжна да отговоря. Не съм искала никой да обидя с коментара си, но след като някой е постнал снимка тук с нова придобивка, защо очаквате всеки да я хареса? И да пишат коментари само тези, които са възхитени от тях? Радвайте се на новите си неща, но не очаквайте еднакво мнение от всички.  Peace

Всеки си има собствен вкус разбира се и не очаквам всичко да се харесва на всички Peace Но лично на мен възпитанието не би ми позволило да напиша подобен коментар, дори ако нещо не ми е харесало, за да не обидя някоя съфорумка. Naughty   Присъединявам се и към мнението на Ме4тателка, че ако нещо не ти хареса, то по- добре да си замълчиш. Така правят възпитаните хора.  Peace

# 443
Jeny_J ,наистина страхотни придобивки, а и не само те  Mr. Green

# 444
  • София
didi84 аз мисля, че самите обувки са и акцент в цялостната визия. Точно с тази панделка Peace Може би ако нагоре е по-изчистен стила, погледа ще падне точно където трябва - на прекрасните ти обувки Heart Eyes

# 445

Всеки си има собствен вкус разбира се и не очаквам всичко да се харесва на всички Peace Но лично на мен възпитанието не би ми позволило да напиша подобен коментар, дори ако нещо не ми е харесало, за да не обидя някоя съфорумка. Naughty   Присъединявам се и към мнението на Ме4тателка, че ако нещо не ти хареса, то по- добре да си замълчиш. Така правят възпитаните хора.  Peace

Не бъркай възпитанието с различният вкус на хората, и никъде не съм казала, че са грозни или не ми харесват, коментирах само панделката на обувките.  Peace
ПП. Ще знам, че темата е само за похвали.

# 446
Мисля, че повече няма какво да се каже по въпроса. Аз казах своето мнение и ти твоето, така че нека да не превръщаме и тази тема, както много други в място за словесни престрелки  Peace

# 447
didi84 аз мисля, че самите обувки са и акцент в цялостната визия. Точно с тази панделка Peace Може би ако нагоре е по-изчистен стила, погледа ще падне точно където трябва - на прекрасните ти обувки Heart Eyes

И  аз така мисля, Вивиан.  Peace Мисля да ги нося с бял изчистен панталон и бяла блузка и само колана и чантата да са в този цвят, за да не се натрапва много. Даже вече съм се сдобила с тях.  Flutter

# 448
Днес си купих кростренажор и се надявам да го ползвам по предназначение, а не като закачалка за дрехи Simple Smile

http://img225.imageshack.us/img225/4608/017xm6.jpg

# 449
Днес си купих кростренажор и се надявам да го ползвам по предназначение, а не като закачалка за дрехи Simple Smile

http://img225.imageshack.us/img225/4608/017xm6.jpg
Laughing развесели ме.Явно съдбата на всеки тренажор е такава.Аз не спрях да мърморя на мъж ми,докато не си купих и скоро след това единствената му функция е тази-на закачалка.Пожелавам ти  твоят да не го сполети тази участ,поне не скоро HugЧестито

Общи условия

Активация на акаунт