Придобивки пролет-лято 2008

• 44 143
  • 674
  •   1
Отговори
# 210
dilandii, страшни са! Нямаш причина да не ги одобряваш изобщо  Naughty Много добре ти стоят, а пък ако продължиш да не ги харесваш- аз съм на среща  Wink , особено за тренча, кафявото, първата блузка и лилавата ризка (какъв спретнат списък ти направих, да те улесня)  Twisted Evil

Много, много ми харесваш с новите неща  Hug

ПП. Позволих си да разгледам и един друг албум- очите ти са невероятни!!!  Heart Eyes Завидях ти грозно, да знаеш  Blush Mr. Green

bouquetМного благодаря Милейди за хубавите думи,а аз тъкмо преди малко махнах албума,в който ми се вижда лицето,4е ме досрамя BlushСега определено ми стана по-добре,4е много бях по4нала да съжалявам,особено за трен4а!Много,много благодаря!  bouquet

# 211
Denik,полата е от едно малко магазин4е на пазара на Красно село,нещо като аутлет се води,има много хубави попадения на много прили4ни цени.Модел4ето е на Кавали,цената е 57 лева,много секси стои,даже малко прекалено за мен Blush
Viessmanka,не са от Промод нещата,само най-първото коженото сако е от там! Peace
Тиа-е,гердан4ето е от Промод,ама е от миналото лято,за снимката реших да се "скипря" с него Laughing

# 212
Моми4ета,ако знаете каква фотосесия си спретнах току що LaughingЕто малко да погледкате и искам да 4уя мнението ви,4е някои от нещата май не ги харесвам много Thinking
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217645&photo=2
От тази снимка нататък нещата са нови4ки,не харесвам шлифер4ето май(така наре4ение трен4 Laughing),4е ми се струва прекалено "фешънско" Grinning,а сега май и кафявото якенце по4вам да не харесвам Thinking
П.С.Извинявам се за долнището,ама много ме мързеше да се преобувам Blush

Всичко ми хареса и на мен,няма какво да се притесняваш. PeaceИ тренча е готин.Може с нещо лилаво или червено да го комбинираш,супер ще е.Въобще тази комбианция лилаво/сиво много ми допада.Добър избор си направила.Със здраве да си ги носиш   bouquet

# 213
Лелееее,много съм щастлива моми4ета!Много сте мили!Благодаря ви от сърце,сега определено ще си ги нося със само4увствие! Peace

# 214
  • Бургас
Моми4ета,ако знаете каква фотосесия си спретнах току що LaughingЕто малко да погледкате и искам да 4уя мнението ви,4е някои от нещата май не ги харесвам много Thinking
От тази снимка нататък нещата са нови4ки,не харесвам шлифер4ето май(така наре4ение трен4 Laughing),4е ми се струва прекалено "фешънско" Grinning,а сега май и кафявото якенце по4вам да не харесвам Thinking
П.С.Извинявам се за долнището,ама много ме мързеше да се преобувам Blush
Няма нещо, което да не ми харесва. Peace

# 215
  • София
Момичета, имам една молба!
Можете ли да ме ориентирате къде в София се продават хобави кожени якета. С качествена кожа, която не мирише. С добре ушита кройка. И ако може да са на по-земни цени 200-300 лева за късо яке.
И кога е "Кожен свят в НДК" - някой има ли представа?

# 216
Момичета, имам една молба!
Можете ли да ме ориентирате къде в София се продават хобави кожени якета. С качествена кожа, която не мирише. С добре ушита кройка. И ако може да са на по-земни цени 200-300 лева за късо яке.
Виж в Rockeds,там има много интересни модели на сносни цени 300-350лв.

# 217
Яке от естествена кожа,което не мирише,едва ли ще намериш!

# 218
Гледах реклама, че е от 5-9 март /успоредно с Флора  Wink/

# 219
  • София
Страхотна рокля и модел HugАз още не съм си обличала моята Blush Вчера си купих кожено яке за пролетта. Ще снимам като имам време...

# 220
dilandii много са ти хубави придобивките,със здраве да си ги носиш   bouquet Очите ми останаха във шлифера/тренча и полата.Невероятни са Hug

# 221
dilandii много са ти хубави придобивките,със здраве да си ги носиш   bouquet Очите ми останаха във шлифера/тренча и полата.Невероятни са Hug
newsm68 newsm68 newsm68 Много ти благодаря,Jezabel!

# 222
За нищо Hug Усмихвай се и си носи новите дрешки със самочувствие-има защо  bouquet

# 223
  • София

dilandii, страхотни нови придобивки, харесва ми стила ти, красива ги разхождай навън.  Heart Eyes

# 224

dilandii, страхотни нови придобивки, харесва ми стила ти, красива ги разхождай навън.  Heart Eyes
Иля,благодаря и на теб! FlutterАз също страшно харесвам стила ти smile3521,а и като се замисля тук във форума едва ли има някой на който да не му харесва! Heart Eyes
А и не само във форума,убедена съм!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт