Придобивки пролет-лято 2008

• 44 108
  • 674
  •   1
Отговори
# 300

много са хубави  Grinning

# 301
  • София
Момичета, гледам че масово започнахме да си купуваме пролетно- летни обувки, чудя се, дали да пусна нова тема само за обувки ?  Thinking

# 302
Оффф така и не успях да се науча да шервам албуми в тоя сайт  #Cussing out я вижте така дали се отваря
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225020&view=1&photo=33
ЛЕлЕ...имам същите дънки CrazyМиналото лято си ги взех от Италия!!!Само да споделя  - страшно много се отпуснаха и се деформираха,дано да нямаш проблеми Peace
Рожбо още не съм ги разходила както трябва времето не позволява Grinning ....дано да не се отпуснат , ако се отпуснат ще се оплача  Peace
Иля мерси   bouquet
Tia_e е той сладура гледа да си навре муцунката навсякъде ( в случая опашката ) има ли снимка той е там

# 303
# 304
# 305
  • София
ето малко нови неща от мен

Tia_e, жестоки придобивки.  Heart Eyes Crazy

# 306
Лелее, страхотни покупки!
Втората рокля е много интересна с това деколте.
Честито!

# 307
Първата рокля да не е на Монро?

# 308
Първата рокля да не е на Монро?

не, шита е по поръчка.

мерси момичета  bouquet

mindi и аз имам 2 такива дзвера в къщи-присъстват опашато на повечето ми снимки Mr. Green

# 309
Tia_e, страхотни попадения! Всичките ми харесват много, а на теб ти стоят страшно секси (особено първата рокля и блузката с късите панталонки)  Sunglasses

Darra, обувките са много готини  Peace На много вълнуващи и хубави места да те заведат  Wink

Присъединявам се към въпроса, зададен по- рано, дали изобщо се храните бе мацки? Какви страшни крака вадите, не е истина  Shocked

Иля, не знам дали няма много да се разводнят нещата с две теми- една за дрехи и една за обувки  Thinking 

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 21:36 от *MILADY*

# 310
Tia_e, страхотни неща, особено дънките

# 311
milady къде пък по рано е зададен тоя въпрос newsm78

е то нали преди имаше тема за ботуши,ама пак си показвахме обувките и тук де Peace

# 312
  • София

е то нали преди имаше тема за ботуши,ама пак си показвахме обувките и тук де Peace

Точно в тази тема за ботушите за белязах колко повече момиета, които не пишат тук се включиха в другата тема.  Peace

Момичета, какво ще кажете, да пусна ли отделна тема ?

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 21:56 от Иля

# 313
Мързи ме да снимаам Blush

Тия
, много хубави покупки.
Блузката с късите панталонки и гривните, най-много ми харесаха Heart Eyes

# 314
......

А сега аз да ви питам, дами вие храните ли се? dilandii, Иля, LaPerla и Милейдито, невероятни тела имате. Завиждам ви благородно, ама за дупе и крака като вашите май само ще мечтая. Особенно след второто. Blush

Tia_e, ето  Wink Самоизключвам се от списъка там обаче, че явно има сериозна зрителна измама на снимките  Embarassed  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт