време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 042
  • 532
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Aз си взех някакъв нов матиращ флуид на Vichy с 30ти фактор, води се за комбинирана до мазна кожа. Честно казано не съм фен на марката, винаги ми е била малко по-агресивна от това, което пише на опаковката, но сега съм доста приятно изненадана. Аз съм със смесена кожа, лъсвам в Т-зоната, а бузите ми са сухи - кремчето попива много бързо, икономично е, не ми се бели кожата от него и въпреки, че буквално за секунди попива, кожата не изглежда суха ами леко сияеща(без да е мазна!). Матира перфектно мога да кажа. Единственият минус е миризмата му - мирише на спирт, но странното е, че тая миризма изчезва с нанасянето, общо взето си мирише само в опаковката така.

# 331
  • Countryside
Aз си взех някакъв нов матиращ флуид на Vichy с 30ти фактор, води се за комбинирана до мазна кожа. Честно казано не съм фен на марката, винаги ми е била малко по-агресивна от това, което пише на опаковката, но сега съм доста приятно изненадана. Аз съм със смесена кожа, лъсвам в Т-зоната, а бузите ми са сухи - кремчето попива много бързо, икономично е, не ми се бели кожата от него и въпреки, че буквално за секунди попива, кожата не изглежда суха ами леко сияеща(без да е мазна!). Матира перфектно мога да кажа. Единственият минус е миризмата му - мирише на спирт, но странното е, че тая миризма изчезва с нанасянето, общо взето си мирише само в опаковката така.
СНимка, моля  Praynig

# 332
  • Sofia
Не намирам ooooh! Като се прибера ще го снимам и ще го пусна тук, явно е прекалено нов за интернет пространството Laughing

# 333
  • Countryside
Не намирам ooooh! Като се прибера ще го снимам и ще го пусна тук, явно е прекалено нов за интернет пространството Laughing
Понеже и аз за пръв път го чувам. Чакам с нетърпение  Hug

# 334
  • по пътя на светлината
Виши 30 фактор -сега ще погледна в сайта....Ние имаме детски 30 фактор и 50+ за възрастни,но сме доволни...

# 335
А сега се чудя Клиник - Сити блок 25 фактор или флуид на Юсерин с 15 фактор. Кафе е дала негов линк на предната страница. Предложения?
Ползвала съм и двата крема и бих избрала Клиника.  Peace
City Block Sheer с 15 фактор, обаче съм ползвала аз- тонираният. Много го харесвах!  Hug
И като консистенция и като аромат-да не говорим. Много е приятен!  Simple Smile
Е, малко по-скъп е от  Eucerin-а, но... Wink
Благодаря, може ли да ми дадеш линк към нещо, понеже в ягода не го намирам. И аз започнах мн да се замислям за този Клиник. От 1 нанасяне съм доволна, дори ми матира кожата, което е добре, ама 25 фактор за градска среда не е ли много newsm78

# 336
  • Paris
И Виши съм ползвала, е няма такъв боклук!

# 337
  • Sofia
И Виши съм ползвала, е няма такъв боклук!

Ееее аз цяло есе написах да го хваля, ти с три думи го закопа отвсякъде. Confused Кой си ползвала по-точно?

# 338
  • Paris
Беше отдавна, не  помня фактора, но ясно помня как се пресече и докато се покаже крема от тубичката първо обилно изтичаше нещо като олио. Ужасно!

# 339
  • Sofia
Този, за който аз говоря е нов (тауж), по-късно като пусна снимка ще кажеш дали е същият. Между другото консултантката ме предупреди да разклащам силно преди да нанасям от флуида. Ама това дето го описваш ти звучи много гадно. Whistling

# 340
  • Countryside
Беше отдавна, не  помня фактора, но ясно помня как се пресече и докато се покаже крема от тубичката първо обилно изтичаше нещо като олио. Ужасно!
Аз имам същия проблем в Авен сега, подозирам че е от жегата, зимата му нямаше нищо  Rolling Eyes Разклащам добре и не тече олио, ама си мисля дали не е по-добре да го оставя да изтече и после да се мажа  ooooh! Та както и да е имам още малко от него и наложително искам да го сменям  Crossing Arms

# 341
  • София
Благодаря, може ли да ми дадеш линк към нещо, понеже в ягода не го намирам. И аз започнах мн да се замислям за този Клиник. От 1 нанасяне съм доволна, дори ми матира кожата, което е добре, ама 25 фактор за градска среда не е ли много newsm78
Снимка му намерих на кремчето само. В ягодката няма начин да го няма. Тук по Бюти-тата се 40лв,./40мл. по последни данни.

Не, не е много 25ф-р - не гледай числата толкова, важно е UVA защитата да е добра. Peace

# 342
kopche, благодаря. Търсих го в ягода, но го няма. Иначе в Леро (Плд) гледах този с 25 фактор 39 лв.
А последно да те попитам ти с какъв тип кожа си?

# 343
Някой ползвал ли е този крем на SVR
 http://www.pazaruvaj.com/higiena-na-tjaloto-c3237/svr-laboratoir … em-p21153673.html
Какво ви е мнението? Аз съм с мазна акнеична кожа и ми го препоръчаха в аптеката. Крема е тониран и е като фдт. Препоръчаха ми също и на Avene фактор 40 за акнеична кожа и се чудя кой да взема?

# 344
  • по пътя на светлината
Те всички серии съм и за по суха кожа,така ,че този ако е със същите съставки,ще ти дойде тежък за през лятото.
Ще погледна в брошурата им и ще ти отговоря допълнително....

Общи условия

Активация на акаунт