Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 37 251
  • 1 129
  •   1
Отговори
  • в страната на чудесата
от днес.бг
тъй като затвориха предишната тема заради твърде напредналата дискусия, затова бих искала да видя докъде ще стигне тази...
дали не е време артистичният ни министър на вътрешните работи да поднесе поне малко яснота в действията си, ако не и нещо като извинение? или събираме рейтинг, а?

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 01:24 от mishka_moja

# 1
Ха, точно се чудех какво ли става с тази експертиза.

Ама и читателите на днес,бг не играят на шикалки, за 3 часа 24 страници коментари.
Ще ми е интересна реакцията на властта, а два пъти повече на обществото.

Властта ще се скатае, а обществото ще продължи да храчи по лекарите, това ми говорят звездите.

пп. първият по време е и първи по право :
Eeee ама то нали СРС-то и Цецо казаха, че е било живо?

Сега ще се окаже, че мъртвороденият ембрион е бил и агент на ДС, нали?!

п.п.
Поздрави за министър Цветанов - е те тоя требе да го турат да е президент!

# 2
  • София
Точно издирвах някакво инфо (не съм и разбрала,че темата е заключена и я търсех  Embarassed)  Не знам вече на какво да вярвам  Sad Дали не са го казали по някоя телевизия по-бих повярвала мисля....

# 3
  • в страната на чудесата
рокс, да не те обвини някой в цинизъм сега... нали тия работи по телефона не ги говориш  Joy

моля - за невярващите има и по-сериозна медия
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/12/20/1014819_bnt_spored_eks … rna_oriahovica_e/

# 4
Само цитирах първия коментар, в италик. По телефона много внимавам какво говоря, че знае ли се утре в каква кофа ще ме накиснат. Както се плюе и по банките...нищо чудно да са новите врагове на народа:)

пп. тоя коментар 'Аве Цецо, виновните те поздравяват! ' също е готин.

# 5
Не вярвам.

# 6
Да бе, "вярвам" им.
Бебето е мъртвородено, но колегите им в Горна Оряховица не разбрали това и 24 часа се чудели как да го убият - дали във фризера или в кофа с вода.

# 7
Не вярвам - нито на лекарите, нито на експертизата. Не вярвам и на полицията. Както вървят нещата никой не прави стъпки за спечелване на доверието. И на никой не му пука.
Ще дойде ден, ще се науча да не се ядосвам отстрани. Лошото е, че не знам още на какво съм способна, ако ме настъпят мен лично - я лекари, я полицаи.

# 8
Петиция! Събираме пари и пращаме за експертиза в Европа!

Ааамаха, ше си играем на шикалки! Crossing Arms

# 9
Хайде и тия са невинни. Накрая ще се окаже, че са коментирали някоя животинка по телефоните си, а не бебе  ooooh!
Чакаме следващата жертва, даже няма и да се впечатляваме вече.

# 10
не вярвам, че нямат вина лекарите
и твърдо вярвам, че колегите им ги прикриват
дано не съм права, но вероятността е малка

# 11
  • Бургас
не вярвам, че нямат вина лекарите
и твърдо вярвам, че колегите им ги прикриват

На същото мнение съм. Всичко се развива според очакванията ми, за съжаление. Confused

# 12
Резултатът от експертизата не оправдава тези некомпетентни неандерталци, които ако! експертизата е вярна, не могат да различат мъртъв от жив човек два дена и не знаят как да рагират адекватно.

Театрото на Цветанов е друг въпрос.

# 13
Не вярвам - нито на лекарите, нито на експертизата. Не вярвам и на полицията. Както вървят нещата никой не прави стъпки за спечелване на доверието. И на никой не му пука.

Ей това си мислех, четейки новините, темата... Вече нямам грам доверие на никоя комисия, на никоя институция в тая държава. Подозирам, че много са като мен. Ама и на кого ли му пука и се пъне да да спечели доверие!? И всеки си има лични цели за догонване. Общественият интерес не знам, дали въобще го има ранглистата... Мятат насреща ти една през друга лъжи. Е как да отсееш истината? Е, как да повярваш? На кого?

# 14
И аз не вярвам на експертизата - по ред причини, не заради Цветанов или конкретните лекари, нито дори заради СРСтата
Не все пак не очаквах да покаже друго експертизата- бебе 25 седмица, как да се оправдаят действията им  Tired
Е, поне форумът се успокои- лекарите са невинни, ура

Общи условия

Активация на акаунт