време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 010
  • 532
  •   1
Отговори
# 465

http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/yhst-36152324299474_2001_2771634
http://www.delivereddeals.com/BioSun.asp

така изглежда тубичката, но вместо 100, е отбелязано +50

не е гъст, по скоро течен бял но се нанася много добре и както вече писах попива бързо. не остават бели следи.

Явно говорим за различни кремчета BIODERMA PHOTODERM MAX Crème SPF 50+ http://www.bioderma.com/uploads/tx_biodermaproducts/photoderm_ma … creme50__gd08.jpg или поне такива са  френските опаковки, но тази BIODERMA е с различно лого поне няма общо с френското BIODERMA Laboratoire Dermatologique или може за английско производство да са с различни опаковки  newsm78.
ама точно тази ,която показваш е, само че не можах да открия точната снимка и затова сложих поне сходна да е за ориентир

# 466
  • Sofia, BG
Незнам дали някой го е споменавал - Vichy Capital Soleil - с фактор 30 (имаше и 50). Не само, че е защитен, а и е матиращ  Peace Струва 24 лв - в МОЛа на Стамболийски има промоция и го продават с термална вода подарък. Но трябва да кажете на продавачките, защото се правят на разсеяни ако някой не види надписа.

# 467
  • София
Слагате ли друг крем под слънцезащитния?

# 468
Вчера си купих Биодерма 40 AKN и като се прибрах видях че е пълен до половината. Върнах се обратно в аптеката и тъпата овца ми вика \"откъде да знам дали не си си пресипала вкъщи\" Shocked...мнооого яд ме хвана щото съм им дългогодишен клиент на тая аптека. Платих 30 лв за 20 мл от 40мл...моля споделете при вас до горе ли са пълни тубичките или само мен ме направиха на луда. ooooh! #2gunfire

# 469
  • по пътя на светлината
Ако пазиш касовата бележка ,директно при Комисията за защитата на потребителите.... Naughty

# 470
  • по пътя на светлината
Незнам дали някой го е споменавал - Vichy Capital Soleil - с фактор 30 (имаше и 50). Не само, че е защитен, а и е матиращ  Peace Струва 24 лв - в МОЛа на Стамболийски има промоция и го продават с термална вода подарък. Но трябва да кажете на продавачките, защото се правят на разсеяни ако някой не види надписа.
Въобще не ми матира....,идва ми твърде тежък за горещините-въпреки,че съм с нормална кожа..... Sick

# 471
  • Countryside
Вчера си купих Биодерма 40 AKN и като се прибрах видях че е пълен до половината. Върнах се обратно в аптеката и тъпата овца ми вика \"откъде да знам дали не си си пресипала вкъщи\" Shocked...мнооого яд ме хвана щото съм им дългогодишен клиент на тая аптека. Платих 30 лв за 20 мл от 40мл...моля споделете при вас до горе ли са пълни тубичките или само мен ме направиха на луда. ooooh! #2gunfire

Доколкото имам спомен, Биодрема са запечатани с алуминева лепенка, така че ако е била свалена кофти, а и на продукта му тече годността  ooooh! Пробвай съвета на k.a.l.i , дано има ефект.

# 472
Ще ми препоръчате ли някое кремче с фактор (не много висок) за 20-21 г, нормална към суха кожа? Thinking До към 20тина лева...

# 473
  • Countryside
Ще ми препоръчате ли някое кремче с фактор (не много висок) за 20-21 г, нормална към суха кожа? Thinking До към 20тина лева...
Еусерин, ДейЛонг, Виши, Клоран за тези пари това се сещам на прима виста. Аз си взех на Галеник фактор 50 мисля за около 23-24лв, и съм мнооого доволна, за разлика от Авен-а  Sick

# 474
 За мене/а съм пробвала мнооого слънцезащитни кремове/ най-доброто е DAYLONG.Има го с различни фактори,но те са по австралийския,а не европейския стандарт.Например Daylong 50 пази кожата до 8 часа с едно намазване.Моята кожа е много чувствителна,а отгоре на всичко ми се появяват и петна от слънцето...голям ужас!!!Вечно ще съм благодарна на козметичката,която ми го препоръча!От началото на март като дневен крем използвам Daylong 16,а когато ходя на море-Daylong 50 и от 2 години съм забравила за петната!Продава се в аптеките.Цената е около 20лв.

# 475
  • София
И аз ползвам в момента спрея на Daylong 25 SPf, много съм доволна от него. Пробвала съм всички варианти на кремчето, но ми е вече на свършване и сега съм решила да пробвам нещо ново.
Или Бодерма -Photoderm Max 50+ Spf или новите кремчета на Iwostin.  Wink

# 476
  • Countryside
Мога да ти препоръчам на Галеник, има комплекс антиоксиданти от котешки нокът  Mr. Green  и е с невероятна текстура  Flutter

# 477
kopche хвърли бомбата и избяга. Не е честно така  Tired
Какви са тези Iwostin кремчета? По аптеките ли ги продават?
И може ли малко повече инфо за тях?  Wink

# 478
Еусерин, ДейЛонг, Виши, Клоран за тези пари това се сещам на прима виста. Аз си взех на Галеник фактор 50 мисля за около 23-24лв, и съм мнооого доволна, за разлика от Авен-а  Sick

И аз ползвам в момента спрея на Daylong 25 SPf, много съм доволна от него. Пробвала съм всички варианти на кремчето, но ми е вече на свършване и сега съм решила да пробвам нещо ново...

http://spirig.bg/daylong-25.php
http://spirig.bg/daylong-16.php

За тези ли става дума? Защото не пише да са за лице...

# 479
  • София
kopche хвърли бомбата и избяга. Не е честно така  Tired
Какви са тези Iwostin кремчета? По аптеките ли ги продават?
И може ли малко повече инфо за тях?  Wink
Ами аз цяла тема пуснах за тях- не съм избягала, ама и никой нищо не каза да знае за тях.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт