време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 068
  • 532
  •   1
Отговори
# 300
  • София
По-скоро не позволява появата на петна, отколкото да избелва.

Аха ясно, мерси Жаки !  Heart Eyes

# 301
# 302
  • Стара Загора
Аз имам един въпрос. Сори за невежеството  Embarassed
Всички ли кремове на Виши са с фактор? Ползвам много от продуктите на Виши, но крем така и не съм ползвала на тази марка.
Кремовете са ми най - големия проблем ,защото или са ми мазни или се ронят  Sad
Искам да си взема ето това нещо, но колкото и да чета, не виждам да има SPF  newsm78

Препоръча ми го една козметичка тук, обаче аз забравих да и кажа , че държа да ползвм продукт с фактор. А тук е слънчево през цялата година, да не кажа , че си е вечно лято.... , та слънцето ми действа много зле. Гледам и някакви червени петна ми излизат  newsm78
и аз много се чудя за този newsm78

# 303
  • Countryside
Трябва честичко да се нанася, което изключва такава защита. newsm78
Иля, кремчето е лекичко, с течна текстура, матира, мирише приятно, слага се върху овлажнител, има и защита против замърсявания, съдържа избелваща съставка. Добро е!
Камамбер, със суха кожа съм, но лятно време ми се омазнява. Идеално ми пасва. Моето кремче не е съвсем същото, което съм показала, пише че съдържа екстракт от бял чай. Peace
Мерси за инфото, значи ще ми пасне идеално  Hug
А защо се нанася често? Нали идеята е да си сложиш сутрин и да държи цял ден УВ защита  Thinking
Аз го гледах, че е с ролка и се притеснявах дали ще се нанася добре и дали ще е икономично  Thinking

# 304
Всички ли кремове на Виши са с фактор? Ползвам много от продуктите на Виши, но крем така и не съм ползвала на тази марка.
Кремовете са ми най - големия проблем ,защото или са ми мазни или се ронят  Sad
Искам да си взема ето това нещо, но колкото и да чета, не виждам да има SPF  newsm78

Препоръча ми го една козметичка тук, обаче аз забравих да и кажа , че държа да ползвм продукт с фактор. А тук е слънчево през цялата година, да не кажа , че си е вечно лято.... , та слънцето ми действа много зле. Гледам и някакви червени петна ми излизат  newsm78
и аз много се чудя за този newsm78

Ми не знам ... newsm78
Тя каза, че е много подходящ за проблемна кожа, склонна към омазняване. Даде ми 4 тестера ,ама на опаковките нищо не пише за SPF. Иначе ги изхарчих тестерчетата и ми хареса, но държа да си взема нещо с фактор.

# 305
  • Countryside
Кремовете на Виши нямат УВ защита, освен ако изрично не е указано на опаковката или не си купите слънцезащитен продукт. Нормадерм дневния крем съм ползвала тестер и не е подходяща основа за грим или слънцезащитен продукт, защото се рони. Може би ако се смеси със слънцезащитен крем да е ОК, но не съм пробвала, само съм чувала че е подходящ вариан.т

# 306
  • София
Normaderm няма ув защита. Освен това прави оня неприятен "кир" ефект, който просто ненавиждам в някои кремове. Само аромата ми хареса много, иначе кремчето не е нищо особено.

# 307

Normaderm няма ув защита. Освен това прави оня неприятен "кир" ефект, който просто ненавиждам в някои кремове. Само аромата ми хареса много, иначе кремчето не е нищо особено.

Много жалко... Виши наистина ми харесва... Докато ползвах тестерчетата не се ронеше , но точно от това ме  беше страх.
Аз си мислех , дали да не си купя някакво леко кремче, което да е добра основа за грим, и да си купя фон дьо тен със SPF? Так или иначе, фон дьо тен ползвам всеки ден. 

# 308
  • София
Всички ли кремове на Виши са с фактор? червени петна ми излизат  newsm78
Не, разбира се!
Виши, изключвайки слънцезащитната им козметика, разбира се, имат 2-3 неща най-много със слънцезащита.  Wink
Сещам се веднага за кремчето им Thermal Fix UVA 20 SPF, което, освен че беше с помпичка, друго предимство нямаше. Wink Беше ужасен! Не заради друго, а че имаше ефекта "кир", което не понасям.  Close

# 309
  • Countryside
Много жалко... Виши наистина ми харесва...
Аз си мислех , дали да не си купя някакво леко кремче, което да е добра основа за грим, и да си купя фон дьо тен със SPF? Так или иначе, фон дьо тен ползвам всеки ден.
Добре си се ориентирала.

# 310
Защо аз си мислех , че само на мен ми се "ронят" кремовете  Laughing
До сега не съм попаднала на крем който да попива добре, да не е мазен и да е добра основа за грим  Rolling Eyes
Дали много искам  Laughing

# 311
  • София
Не бих те съветвала за този вариант.  Naughty
По-важното е дневният крем да бъде с добра слънцезащита, защото него нанасяме по- обилно по лицето, докато фдт  никога не се нанася на лицето в такива количества, както крема. И така защитата няма да бъде много ефективна, ако заложиш само на това, което има във фдт-на.  Wink

# 312
Не бих те съветвала за този вариант.  Naughty
По-важното е дневният крем да бъде с добра слънцезащита, защото него нанасяме по- обилно по лицето, докато фдт  никога не се нанася на лицето в такива количества, както крема. И така защитата няма да бъде много ефективна, ако заложиш само на това, което има във фдт-на.  Wink

Да...  Thinking наистина е така... Явно ще продължавам да тествам разни неща , докато не намеря подходящия крем.

# 313
  • Countryside
До сега не съм попаднала на крем който да попива добре, да не е мазен и да е добра основа за грим  Rolling Eyes
90% от матиращите кремове и кремовете за проблемна кожа имат този неприятен ефект. Затова винаги си искам тестер ако има дори следа от намек, че има нещо матиращо  Laughing

kopche, ако седи цял ден в офис няма проблем от тази комбинация, т.е. за ежедневна грижа си е ОК. Ако ще се излага пряко на слънце, това вече е друг въпрос.

# 314
90% от матиращите кремове и кремовете за проблемна кожа имат този неприятен ефект. Затова винаги си искам тестер ако има дори следа от намек, че има нещо матиращо  Laughing

kopche, ако седи цял ден в офис няма проблем от тази комбинация, т.е. за ежедневна грижа си е ОК. Ако ще се излага пряко на слънце, това вече е друг въпрос.

Да права си, обаче аз докато ползвам тестера си е ОК и ми харесва, но когато си купя крема и започна да го ползвам , след 5-6 мазания установявам , че се рони или ,че е твърде мазен.
Дали проблемът  не идва от количеството , което слагам. И преди съм си мислела, че може би  от тестера слагам по - малко количество (несъзнателно). Може и да е смешно , но се опитвам да си го обясня някак си.

Общи условия

Активация на акаунт