Баба Марта бърза-мартенички тя да връзва,че МАРТенчето ще се появи до броени дни

• 11 195
  • 233
  •   1
Отговори
# 105
Я, още едно бебе! Честито! освен това е било с моя термин!
а пък аз още драматизирам с двата си см разкритие и нищо друго... мих прозорци, бърсах под на колене, обиколих града надлъж и нашир и пак нищо... докторката ми смята, че по- рано от 7 март няма смисъл да се надявам. а на мен това ми е късно- първото тържество на баткото по случай празника на мама е на 12 март и няма начин да не присъствам. а детето токова много репетира, ако на този ден съм в болница просто няма да отиде на градина и за какво е репетирало толкова милото...
отивам да кача 5 етажа по стълбите с надежда да се разкрия още  Laughing и ме е яд на таткото, защото отказва да ми помогне за ускоряване на момента с най- сигурния начин  Embarassed Embarassed

# 106
  • хасково
Добро утро!!!
Честита дъщеричка на мама ДКМД!!!
Да е жива и здрава малката Ева и много радости да Ви носи!!! baloni baloni baloni
Аз вчера бях на консултация след два дни остри болки ниско долу се оказа,че съм със скъсена и мека?(това не го рабрах) шийка на матката.Лекаря каза,че може да започне раждане по всяко едно време вече и си било нормално,а нашия тати му вика ами ние още не сме се готови ooooh!.И човека му каза,ами ако бебето чака да се подготвите ...вие никога няма да сте готови.Питах го за гаденето,каза,че е нормално и мога да пия деган до 3 по 1 таблетка.
На Диди,Енигма и Веси искам да пожелая леко и безпроблемнно раждане!!! Hug
Момичета и нашия баща реши да се включи в конкурса на Еврофутбол,затова ако можете и имате желания пусне вашите точки  и за нас!Качила съм снимката ни и в нашето албумче при бременни коремчета,за да ни познаете Simple Smile)
Благодаря Ви предварително! Пожелавам Ви усмихнат и изпълнен с много ритничета ден!!! Hug

# 107
  • София, Борово
Добро утро от нас!  bouquet
Ради, кураж!  Hug
Аз също съм със страшни болки в колената, но лекарите казват, че е от тежестта ми.
Ми аз съм почти дойна! Shocked
И аз да се похваля с колата си. Нали в края на 3-ти месец катастрофирах и беше в сервиз почти 6 месеца, та вече ми е пред блока - като нова е! Много и се радвам.
polina13, не се притеснявай от секциото, ако се наложи.
Аз лично дори и без лекарски препоръки го предпочитам.
Памперси малък пакет само номер 2 съм виждала, а номер 1 има от 44 броя.
За АМ, бях писала че имам ФРИСОЛАК, но ми казаха, че на Нестле били най-добрите. Така, че ще сменям ако се наложи. Фризолака бил запичал много и вкусът му не бил много приятен.
Хубав ден на всички и целувки  bouquet

stankova82, благодаря! Hug
Отивам да гласувам Wink

# 108
Бумеранг, една приятелка преносваше и искаше да го предизвика, като 2 пъти се беше качила и слязла до/от 11я етаж в блока,в който живее. Ефект- никакъв. Само дето каза,че била с такава мускулна треска,че нямала сили, като раждала.

Аз отивам на училище да къпем Любчо. Някой ще идва ли? Нещо ми се загуби Евето от погледа тия дни...

Мамите,които ще раждате на 28ми. Утре ли постъпвате в болница? или направо на 28ми? Не остана ееей...

# 109
Добро утро, мацки!
Аз вчера незнайно къде съм настинала. Цяла нощ не спах, едвам дишам. Моля мамите, които бяха болни да споделят какви бабини методи използваха за хрема и болно гърло.
Благодаря предварително.

# 110
добро утро бъдещи мамчета Hug
минавам само да ви пожелая прекрасен ден изпълнен с много ритничета-каквито при мен липсват Thinking а аз сега се оправям и отивам на запис-стискайте палци всичко да е наред.после ще се отчета

# 111
Добро утро и от нас
Вече ще се побъркам , ръцете и краката ми са толкова подути, няколко пъти ми правиха изследвания, там всичко е ОК, кръвното ми си е все така ниско най-високо е било 100/70, нямам идея откъде може да бъде, немога да обуя нито една обувка, нося си ботушите разкопчани... и в лице съм се подула .... на доктор съм на 28 и ще правя предоперативните изследвания..
Хайде оплаках ви се пожелавам ви хубав ден  Hug

# 112
  • София, Борово
Nefertity, аз съм с такива отоци от 5-ти месец, а сега и огромните обувки не ми  стават дори, които си купих специално за подутите ми ходила. Приличат точно на крака на слон - почти кръгли.
Това  е вода, като родим живот и здраве ще излезне Hug

# 113
Добро утро и от нас.
Тази нощ спах много,и съм много щастлива.
Все по-често получавам контракцийки и незнам дали ще си дочакаме датата.
А пък нищо не правя.
Днес ще ми докарат и количката и съм напълно готова,но ако тръгна да раждам ще оставя на таткото и баткото да измият и изчистят,вкл.прозорците,но съм сигурна че ще се справят.
За памперсите -аз съм взела от 2-5кг. но не цял пакет ,а 24бр.
Те в аптеката ги отварят и ти дават колкото искаш.
Пък ако не стигнат ,таткото ще донесе още.Иначе ще видим как ще ни подействат "Памперс" ,ако не ще ги сменяме.
Слънчев и весел ден на всички.
Разхождайте се сега,че към неделя го дават май захлаждане.

# 114
  • София, Борово
Аз имам едно питане. Нали скоро е Баба Марта и много искам голяма мартеница щъркел за да подаря на клиниката.
Дали някой е срещал такава?

# 115
  • Бургас
Добро утро!
Ние всяка нощ си будуваме,защото сега с бебка се учим да не даваме нощно хранене в 3 часа,а тя естествено си иска своето,но се надявам да свикне скоро време.
Не ми остава много време и сили да се разписвам,но когато мога ще се включвам по малко.
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА ДКМД!ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА,ИЗПЪЛНЕН НАЙ-ВЕЧЕ С РАДОСТ БЕЗГРИЖИЕ И МНОГО ЛЮБОВ!ПОЗДРАВИ И НА ТАТКОТО!
Hug
Прегръдки на всички мами и устискайте още малко,докато започне месец март поне.

# 116
Добро утро!

Честита красавица на мама ДКМД! Много да радва мама и тате и скоро да се гушкат в къщи!!!

Благодаря за отговорите за памперсите! Искам да споделя, че аз живея до точно до ТК и всичките ми приятелки раждаха там. Те ми казаха, че там сменяли пампите на бебетата 3 най-много 4 пъти на ден и затова малък пакет бил напълно достатъчен. Не че нямали да вземат и голям, но остатъка не ти го връщат. Деси.а, сигурна съм, че в родилното държат памперсите да са в неотворен пакет.

И аз сега отивам да си получа резултатите от изследванията, после ще ходя на интернист и анестезиолог. А после, както и вчера, ще се разхождам с моя приятелка и малкото й бебе по парковете. Много е готино, а и доста полезни неща научавам от другите мами!

Приятен ден на всички!!!

# 117
Ох Бумерагче и ти имаш моя проблем с тържеството.Нашето също ще ни е първото и тя по цял ден пее и рецитира,на 5 март ще е а аз се страхувам че няма да съм там . newsm45и какво ?ще си казва думичките на тати ли?Искам да родя сега ,че на 5 да мога да отида.Майка ми е проти ва ходя на тържеството с корема ,защото я е страх да не ми изтекат водите там че голям майтап ще стане.Е,направила съм инструктаж на таткото ,трябва да купим и тоалет на принцесата и да не забрави за цветя и да вземе камерата да не го пропусна съвсем.

# 118
Ами незнам,аз като лежах зимата,гледах че мамите си взимат по един памперс от пакета и отиват да раждат.Пък след това,незнам,сестрите ли ,кой и как става даването не съм запозната.Но не е проблем да вземем цял пакет.Даже имаше такива дето си бяха взели няколко броя и в найлонови торбички си ги държаха,а не в цял пакет.

# 119
Е, значи си е изискване само на някои родилни домове!

П.П. Все забравям да ви кажа, че от известно време ми излязоха лунички, а по принцип ми излизат чак през лятото. Не че не ми отиват... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт