Баба Марта бърза-мартенички тя да връзва,че МАРТенчето ще се появи до броени дни

• 11 190
  • 233
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро Grinning

май не само аз съм карък с колата тези дни,преди 4 дни някой ме беше подпял и хайде при застрахователя,точно приключих там и отидох да си взема един изпит и хоп паяка ме вдигнал,процедурата я знаете-глоба,акт,нерви...на следващия ден ме спряха за превишена скорост,ей тези момчета имаха огромно желание да ми напишат нов акт,добрече се "смилиха" накрая,за капак вчера изведнъж дистанционното за алармата не работи,ама без него не мога да изкюча мобилайзера,добрече резервното беше с мен.не че и то работи,но от двете един добър човек в магазин за електро сглоби едно та успях да се прибера.
Сега ще ходя на козметик,мъжа ми вика моляте хвани си такси,но аз НЕ,имам още много ангажименти нали съм на финалната права Grinning

За памперсите аз бях купувала малък пакет1 от фантастико,само там имаше.

Спокоен ден на всички.

п.п.За приема в болницата аз ще ходя директно на 28 и то на обяд,гладна и жадна Sad

# 121
Здравейте и от мен.
Вижте какво прочетох, да не станем за резил в посления момент с тези имена Laughing
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1166084

# 122
  • София, Борово
vessi122, ти за коя болница си?
моля ако има някой за ТК около моята дата да каже. Мисля, че ще  е добре да сме си компанийка:)

# 123
Честита бебка ЕВА на мама ДКМД! Да е жива и здрава и много да радва всички около себе си. На мама - бързо възстановяване.

# 124
добро утро все пак успях да се добера до тук..даже се зачудвам дали да не изляза на разходка ама ме е шубе сама да не направя някоя беля...благодаря ви за куража но при мен тези отоци  и болки са от доброкачествен тумор на коста...и ще минат едва след операция на коляното..така че мъките едва сега започват надявам се само като родя да ми е малко по леко....и да ви кажа честно  че ако знам че ще успея да си  кача краката на проклетото магаре без да ме боли ще настоявам за нормално раждане....ама както и да е а относно памперсите при мен пуржия пут жсяка сутрин сестрата идваше и взимаше 4 броики...
и така лек и спокоен ден и мн разходки.... Hug Peace

# 125
  • София...........
Здравейте:)

За подуването и аз имам този проблем от миналата седмица, а албумина в урината ми е ок. Добре, че времето е хубаво и ходя с обувки, но от вчера и те ми поотесняха:(

Сега разгледах снимките на бебоците на февруарките - много са милички. Няма нито едно бебче, на което дрешките да са му таман. Толкова са им големи и им висят от ръчичките, а като гледам дрешките в къщи, ми се струват миниатюрни.

Аз така като пазарувахме съм взела повече за 3 месеца, че другите ми се виждаха много малки. И тия дни като разглеждах снимките на февруарки се притесних и ходих за още няколко бодита и гащиризончета за новородено Wink

За памперсите на Памперс ми обясниха в Штъркел-а, че 1-чка има само голями пакети по 44бр., а за родилния дом повечето жени си купували 2-ка.

# 126
МАМИ, ИМАМЕ НОВО БЕБЕ В ОТБОРА!!!!!
[/b]

мама SPIRIT е родила бебе Кристина в 8:22. Бебка 3120 гр и е висока 50 см
[/b]

# 127
Честита малка дама на мама SPIRIT! newsm44 newsm44 newsm44
Много да радва мама и татко!

# 128
Честито на мама Spirit !!! Нека Кристина да е жива и здрава и да дарява с радост всички около нея !!!

# 129
  • София
ЧЕСТИТО на новите мамчета, на които Баба Марта им е донесла мартеничеките маааалко по-рано!!!

При нас засега нещата май вървят нормално...(не че знам точно кое е нормалното де  Rolling Eyes ) Папкаме, нанкаме, пълним памперсите, бодърстваме (както казва 70-годишната педиатърка, която ни посети след изписването) и понякога мноооого плачем от гадните колики  Cry. Мамчета, вие давате ли нещо и ако да, какво за коликите? Аз давам чайче на ХИПП вместо водичка и капки Еспумизан. Мисля, че поне малко я облекчават...

След малко ще я храня и после-газ към 29-та поликлиника да търся педиатър...Вече не знам какво да правя...Препоръчват ми 3 лекарки-Гочева (била много добра,но имала страшно много пациенти заради което винаги се чака по много и не прави дом. посещения), Бъчварова-много добра и опитна, но много възрастна-ако съм искала тя да ми следи детето до 14 год. възраст-да не съм я избирала  Rolling Eyes и Василева, за която нищо не ми казаха...

За дрешките...Взимайте си най-малките размери...Според мен целия първи месец, че може би и втория ще си ги ползвате, защото в началото и те са големи. Най-добре ни стоят 22 размер. Иначе тези, които са на сантиметри и 56 е най-малкото-са ни доооста големички и не ги носим за сега. От дрешките на ЗАХИ слагам за 1 месец и са ни както 22 размер от другите.

# 130
Честито на мама Spirit да и е жива и здрава малката принцеса Кристина!!!!!
Много ,много да радва мама и тати.

Ох...... Crossing Armsи аз искам вечеееееее,тези малки принцеси всичките искам да ги гушкам Hug Hug Hug ама много много.....

# 131
 GrinningПрекрасна новина!Нека е здрава,щастлива и обичана малката пролетна бебка Кристина! baloni

# 132
Честито на Спирит и на ДКМД! Да са им живи и здрави принцеските!
Ама само момичета се раждат, направо ме шашнахте, мами!  Heart Eyes

# 133
E, браво на тези мамчета, ама защо не чакате март месец? Joy
От сърце всичко хубаво желя на бебките, основно здраве и  много, много усмивки!
 feeding newsm06 newsm64 newsm44 newsm44 1stroller newsm30  ylinfant Misc Baby Bottle newsm44 newsm44  balloonsmile3501 newsm51 1crib
И да попитам, как го правите, мамчета, този номер да излизат тези бебета толкова бързо, светнете ме, че много ми тежи корема вече???? Thinking Thinking Thinking

# 134
Честито на Spirit и ДКМД! Да са ви живи и здрави рожбите и само радост да ви носят!
 Hug  bouquet

Честита бебка и на мама Яна - Варна! Hug

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 12:05 от enigmata

Общи условия

Активация на акаунт